-
Scéna z filmu-I ♥ IT!
http://www.youtube.com/watch?v=ePVi 6Dwn3do&feature=player_embedded
Ne ni to krásný??? Já vim, že je!!♥♥♥ :D -
miley smiley:)
miley je uplneze trapna!!! *9* shit!!!ako ju nekdory muzu mat na oblecenii??? spewa hroooznee!!!! *8* -
-
Re: miley smiley:)
cha cha nekdo tady závidí?to vypovídá otom že jsi slovák *8* *8* *8* *8* *16* *16* -
Re: miley smiley:)
Já myslim, že je Miley úžasná. A stojím si za tím, takže myslim že to, že to sem píšeš je absolutně zbytečný....protože tim že to sem napíšeš fanoušky neodradíš, promiň :P
-
-
Podpis
Ahoj asi už jsem otravná jak sem pořad píšu, ale napsal už jste někdo někdy Miley Cyrus o podpis já jo asi před 3 měsícema tak doufám že mi to příde a navíc mi to klidně může přijít až za rok nebo půl roku. Miley musí totiž přijít za den hodně dopisů od fanoušků. -
-
Re: Podpis
jj i emailu já taky posílám jedný herečce email asi před týdnem a ještě nenapsala tak si myslim tak za měsíc(možná za dva)
-
-
to je hrozný
To je teda hrůza právě jsem četla na Popcorn stránkách že chce hodně lidí speciál o Seleně, to je teda hrůza někdo tam i napsal že je Miley zastarála a to přece není pravda, musíme si pospíšit a psat o tom aby vydali speciál o Miley. Jsme přece fanoušci Miley a nesmíme se nechat porazit Seleninýma fanouška. Honem pište. -
Honem!
Ahoj možná už jste to tady četli a napsali tam, ale možná když nás bude hodně tak přeceten speciál o Miley udělaj. Ten kdo to nečet tak až teď čte. Největší fanoušci Miley Cyrus dejte si stránky časopisu Popcorn, zmáčkněte LOVE a tam napište že souhlasíte aby vyšel Popcorn speciál o Miley. Už spousta tam napslala že chtějí speciál o Tokio Hotel, ale Miley je lepší. Tak neváhejte a napište tam. *1* *1* -
-
Re: Honem!
víš co já ti odpovídat nebudu jedna uživatelka by se zbláznila kdybych napsala něco co se jí nelíbí.
-
-
Koncert??
ahoj zajímalo by mě,co je pravdy na tom že Miley bude mít koncert v Praze v O2 Areně 3.6.2010..???..teda ja osobně o tom pochybuju..ale kdyby jo bylo by to fajn:) -
-
Re: Koncert??
Taky jsem o tom slyšela.. Ale polovina lidí říká že jo ..a polovina že ne ... *13* takže vubec nevim :// ... Ale nejaka holka napsala,že jeji mamka dela v O2 arene..a Miley tam fakt bude..,jen to drží zatím v tajnosti .... Ale nevim nevim ...
-
-
ahoj
ahoj co bedete dělat o víkendu *7* -
joo hurááááá
Hlasujte v t-music chart pro Miley http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/
A KONEČNĚ JSME ZASE PRVNÍÍÍ MILEY JE NA 1. MÍSTĚ V NÁVŠTĚVNOSTI TAK NEPŘESTÁVEJTE CHODIT :-) -
kniha životopis miley
ona vydala knihu se svým životopisem,je užasná :D *14* -
-
Re: kniha životopis miley
To si zjistia Brzo já už jí mám doma déle jak dva měsíce! A je boží
-
-
t-music
miley je v novinkách hlasujte pro ní *3* http://www.t-music.cz/hudba/t-music-chart/ -
-
Re: t-music
Neboj Hlasuju jak můžu ! :) Má velmi silnou konkurenci Bieber,TH,Avril mají taky plno fans ale nás je snad víc tak hlasujtééé všichni -
-
Re: Re: t-music
cožeee? bieber a konkurence??? ten stím holčicím hlasem?? PRO MILEY NENÍ KONKURENCE!! *4* -
-
Re: Re: Re: t-music
Já teda nechápu jak můžou nějaký holky na Biebra letět .
-
-
-