Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jo..

pro mimisek:mi cesi jsme hrozne kritickej narod to je ze neco napises a hned ti vynadaj..ale treba americani(muj tata je american)kdyz napises ze gaga je hrozna zpevacka-to je jenom priklad!tak ti na to neodepisou nic!za to tady by kazdej ti vynadal do krav!!! *16*
    • Re: no jo..

jo to jo a ještě ti řikaj abys vypadla jako kdyby to byli naši rodiče a znali nás jenže je tu háček oni nás neznaj.(sami to sou krávy oni moc dobře vědí kdo a vsad se že nám odepíšou).
  • Jimmy je nej!!

Jimmy je nej nejlepsi herec na svete nejlepsi komediant no a tak vsechno dela ty nej filmy napr.bozsky bruce ace ventura atd. ne nejaka hannah montana ta si jen o sobe vsechno mysli proste nejelpsi je jimy a vy s tim nic neudelate!!! JIMMMMMYYY(GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD) *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4*
    • Re: Jimmy je nej!!

Jooo a kdo to je?? *15* *15* *15* *15*
  • annita.27

Miley

Je to velkej drb že Miley je zasnoubená protože ten (snubí)Prstínek si koupila v jedné bižuterice v Pařiži u Ajfelovky ale byla tam ze svím dobrím kamarádem a kolegou Liemem kterého potkala na natáčení the last song tedy poslední píseň....A proto si všichni myslí že se společně ve městě lásky a všech zamilovaních zasnoubily ale miley a její rodina i liem to zasedně popírají.Je to jen další drb blbích paparazijů.
    • Re: Miley

Přeně taky si to myslím
      • Re: Re: Miley

A to s tím rozvodem rodičů Miley je pravda? V bravu bylo něco že choila Mileyna Mamka s nějákým Rockerem tak nevím....
  • názory

pro lusyyy......jj hlavně ta uživalelka ................nás pořád napadá nevíš co ji žere *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
    • Re: názory

Hele teď budu mluvit za ni protože má pravdu a myslím že vás vůbec nenapadá jen brání Miley a já řeknu to samé jako ona už sem nelezte když Miley nemáte rádi! The END! *8*
      • Re: Re: názory

ty si na tuhle otazku vubec nemela odpovidat!!!..no pokud tam bylo napsano pro DEBILA tak to jo!!!nikdo na ty tvoje nazory neni zvedavej!!

já sem líst budu já se navzdávám ty mi nebudeš poroučet a navíc diskuze je hlavně proto aby lidi napsali svůj názor tak toho nech. *16* *16* *16* *16* *16* *16*
        • Re: Re: Re: názory

No jasný oni mají pravdu a hloky ignorujte ho/ji! A už si konečně ten názor napiš a di jinam pořád píšeš jak sem nemůžeš napsat názor a že si sem můžeš psát co chceš ale nic nepíšeš tak napiš co máš na srdci a porsím běž! Zajímavé jak si se dřív vydával/a za fan Miley že?! Ale užř tě necháme být aby si se neurazil/a xD *1* *1* *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: názory

já ocad nepudu prostě a chceš ten názor dobře............myslím že se miley předvádí ale jinak je docela fajn ale nectěla bych mít její život.......spokojená *7*

Souhlasím s Smilezz !
  • mattie

New Photos

ahojte,,,, ak chcete tak kuknite nové fotky Miley promo k Last song...
    http://mileyimages.net/thumbnails .php?album=893
  • JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ

já miluju Miley nejvíc ze všech..nikdo ji nemiluje víc než já *14* *4*
    • your-darling

Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ

Sorry..vím že tohle je pro fanoušky,ale tak sem si řekla,když se ostatní můžou navážet do nás..tak já můžu do nich...
      Co ni Miley pro boha všichni vidíte???
      No fakt nwm....
      Mohl by mi to pls někdo vysvětlit??? *5*
      • Re: Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ

No Á? Je prostě nejlepší je krásná,má nádherný hlas prostě je nej to nejde ani polsat! Já zase nwm co vidíš na Pattinsonovi?! *10*
        • your-darling

Re: Re: Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ

no právě víš...
          Ten hlas má jako každej jinej,tak proč zrovna ona a ne třeba..já nwm...prostě někdo jinej??
          • Re: Re: Re: Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ

Hahaha *1*

Prostě proto !
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ

hmm..dobrá odpověď..kolik ti je bože??
              9?
              no podle výběru "dobré"zpěvačky bych ten věk tak asi typla... *7*

jj tež nechapu!
        Ja Miley rada nemam!!
        Nechci ji nějak nadavat ale prostě řikam svuj nazor!Nemam ji rada a nechapu co na ni všichni vidi!!
    • Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ

hmmmm.tak to si teda veris. *4* *4*

haha já to ale vím..rprotože nikdo nemůže ji milovat víc než já...mám celý pokoj s jejíma plakátama a mám i její knížku jako
        • Re: Re: Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ

Hahahahaha Já tu knížku mám taky mám plno věcí s Miley a Hannah Montanou tak toho nech!!!!! Buď ráda že má Miley tolik fanoušků a nehádej se tady s náma kdo je větší fans!

vy si fakt myslite ze tu chodi miley cyrus??? bezne by pisala na slovensku stranku a este by vedela odpovedat ked slovensky je vsetko napisane :) vy ste ale vtipny *13* *1*

přesně.já mám taky tu knížku a přes deset triček s hanou.tak toho nech ty píííííííčo ńamyšlená
  • je to podvod!!!

ja sem vyskousela ten skype miley:MCGIRL369 a je to podvod!!!protoze:1)kdyz jsem se ji na neco zeptala tak napsala misto i have I HAS coz je velka chyba!!!2)ptala jsem se ji ptala jsem se ji jestli je jeji nej kamaradka selena gomez a ona odpovedela ANO coz jak vsichni vite neni pravda!!je to mandy jiroux a mnoho dalsich duvodu!! *13* *4* *4*
    • Re: je to podvod!!!

jjj je to podvod...nějaké dítě si masíruje svůj komplex na vymyšleném skypu protože nikdy neuidí Miley skutečně tak se za ni vydává
  • annita.27

Miley vystoupí Česku?

Sorry že votravuju ale chtěla sem se vás v diskuzi jen zeptat že prej Miley Cyrus Vystoupí v Česku a jestly jo te plýýýs kde souu k koupy ty listky na myley a ještě vod ky do kdy a kdy vystoupí.....prosím odepište kdokolyv ale prosím ať je to na sto pro.....predem vdaka za odpovědky.....XD
    • Re: Miley vystoupí Česku?

miley asi nevystoupi v cesku *9* takze stim radsi nepocitej ona sama to nevi. a listky urcite v prodeji jsou ALE POZOR!!!NEKTERE LISTKY JSOU PADELEK.ja byt tebou tak si je radsi nekupuju protoze neni jiste jestli miley vystoupi *4* *4*
    • Re: Miley vystoupí Česku?

hele, miley tady nebude, byl to zase nejaky drb
  • hbdelfin

Praha je 5. nejbohatší

hele, tedka jsem neco zjistila, praha je pry 5. nejbohatsi mesto v evrope, bohatsi nez berlin,mnichov,dublin a skoro jako pariz, a miley si klidne jede do mnichova tam propagovat the last song, pritom tady by za to dostala mnohem vice zaplaceno nez v mnichove, tak to nechapu *7*
    • Re: Praha je 5. nejbohatší

Fuj němci!! Bych si nejradši odplivla před každým z nich!!! Ku.rvy jedny německé, nacistické!!!! Miley asi neví, které národnosti byl Hitler, když tak miluje Německo!!!

to jo, mas pravdu,taky by me to zajimalo, proc sem nejde, kdyz tady dostane vice zaplaceno nez treba v nemecku
      • Re: Re: Praha je 5. nejbohatší

to nevim ale asi se ji ten mnichov nejak zalibil vic!ale je to skoda ze neprijela *9*
        • Re: Re: Re: Praha je 5. nejbohatší

jo a abych nezapomnela myslim si ze miley nejde tolik o penize *3*
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: Praha je 5. nejbohatší

zo jo,ale ma tady treba i vice fanousku
            • Re: Re: Re: Re: Re: Praha je 5. nejbohatší

Jo to máte pravdu taky by sem někdy mohla přijet no Mnichov se jí asi hrozně zalíbil i na jednom Chatu se jí někdo ptal jestli má ráda něměcko a Mnichov a ona říkala že německo a Mnichov miluje...Takže radím bšem fans Miley jestli máíte možnost a rodiče vás tam vezmou jeďtě do Mnichova na tu premieru jinak Miley asi nikdy neuvidíte....! Sem totiž asi podle všeho nepřijede... Ale zase když sem přijede někdo slavnej třeba Avril,Madona,Pink,Tokio Hotel všichni říkají že čeští fanoušci jsou nejlepší.....

ty nejspis nevis co je to rasismus?! ale to neva..to je kdyz je nekdo odlisne barvy pleti. a to miley asi neni ne? *4*
      • Re: Re: Praha je 5. nejbohatší

Co je rasismus vím! Je to, jinak řečeno, rasová diskriminace (u nás proti romům), čili odsuzování někoho kvůli barvě kůže! A nebylo to mířeno na Miley! Ty zase nečteš zprávy!! Jinak bys věděla, že Česko je nejvíce rasistický stát světa!!! Tak proč by jezdila k nkomu, kdo nemá rád druhé kvůli barvě pleti???!!!

Zapomnělas, že Češi jsou hrozní rasisti! Což teda nejsme, ale celej svět si to o nás myslí! Tak přece nepojede k rasistům!
    • hbdelfin

Re: Praha je 5. nejbohatší

tak to je zajimave
  • souhlas!!

pro mimisek:naprosto s tebou souhlasim ze tady nikdo neuzna tvuj nazor! ani muj ne! neco napisu a za chvili nekdo odepise zase neco negativniho proti tobe!...vsak se podivej na moje komentare a uvidis.. *4* *4*
    • Re: souhlas!!

No a co?! Tak si běžte psat názory někam jinam nebo si běžte pomlouvat na nějákej Chat a nepište pořát dokola ty trapárny! *8* *8* *8* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit