-
premiéra
prý zrušili i premiéru v německu i římě *9* -
-
Re: premiéra
jj to je pravda je to na oficiálních stránkách Miley *9* A V pOLSKU TAKY MĚLA BYT ALE byla ZRUŠENÁ
-
-
fanynka
každý kdo má rád miley/hannah je určitě nejlepší fanda...miley by asi nebyla ráda kdyby ste se tady hádali kdo je její větší fanda! nrjlepší fanynky a fandové jsme přece my!a nikdo jiný! dobře asi si každý myslí že on je největší fanda..třeba i já! ale nehádám se...vím že patřím mezi největší fanoušky miley cyrus -
-
Re: fanynka
přesně tak to je mouje řeč taky si to myslim já mám Miley taky ráda a jsem jeí fanynka al všichni jsme jen fanynka a fandove nikdo neni nejvetsi vsochnmi jsme si rovni (například moje sister si mysli ze kdyz má vsechno Hannah Montana o cely pokoj ve stylu Hannah mntana tak ze je jeji nej fanynka ale neni to pravda nejvetsi fanynka Miley je jeji sestra ! *14* *9* *1* *1* *3* -
-
Re: Re: fanynka
Noah nebo Brandi xD je největší nafoušek? Jo jasně může to bejt rozdělěný na urtitý skupiny fanatičtí fanoušci,oravdu velcí fanoušci,tak středně velcí a potom jen takoví ti co jí někdy poslechnou...... Ale samotdřejmě jsme si všichni rovní. Např. já nemám ráda ty co mají všci s HM,nálepky to jsou takoví ti malí znám to od své sestřenice a šude povídají že jsou největší fanoušci přitom o ní vůbec nic neví znají ji jenjako Miley Stewart nebo Hannah Montanu a o Miley vůec ani neví že někdo takocej existuje mají Hannah Montanu za skutečnou postavu která existuje ale že to je jen Miley s parukou to polovina z nich neví............ *1* Myslím že fanoušek by měl o té Star všechno vědět teda né jako všechno jako jaké zančky nosí boty ale jako rodinu co jí/ho baví a né že má nálepky trička a přitom ani neví že HM je Miley Cyrus to donedvna nevěděla jdena kámoška než jsem jí to řekla ako neví to třeba ani 12 ti letý holky xD....
-
-
-
Premiera Zrušena
Dnešní Anglická Premiera The Last song byla zrušena kvůli výbuchu sopky - prachem nad Evropou - kvůli zastavení letecké dopravy a také z důvodu bezpečnosti... Měla by se přesunout na jiné datum. Miley byla dnes v Show GMTV kde říkala proč se Dnešní Anglické premieri nezůčastní. Premiera v Něměcku 24.4. by se už uskutečnit měla -
Asi na tom skypu něco je
Možná ta holka co se vydává za MC je třeba češka co neumí anglicky -
Milníky na mé cestě...
Chtěla bych jen napsat že Miley vydala knížku Milníky na mé cestě..(což určitě víte) ..:)..včera jsem si ji byla koupit a je opravdu nádherná..tak krásně se to čte..už jsem za půlkou tak snad ji dneska dočtu:)jednu chvíli se smějete až se za břicho popadáte a pak najednou je vám z toho smutno..je to opravdu upřímná zpoveď..a jak Miley psala oi svém dědečkovi,který umřel na rakovinu,opravdu mi nejedna slza ukápla:(..opravdu knížku doporučuji.. -
-
Re: Milníky na mé cestě...
já jí mám taky..je bohová...je ale trožku hodně tlustá..jesčte jí nemám dočtenoua ten dědeček musel být asi pro ní best -
-
Re: Re: Milníky na mé cestě...
Je fakt suprrrrrrrrr *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Milníky na mé cestě...
Jooo je to ta nej knížka ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Je to docela i sranda ale někdy taky ne například s těma děsnýma holkama *9* .
Ale ta knížka je prostě Best a jestli ste fanoušci a nemáte jí je to chyba určitě si jí kupte Best best best *14* *14*
-
-
Re: Milníky na mé cestě...
já jí mám taky..je bohová...je ale trožku hodně tlustá..jesčte jí nemám dočtenoua ten dědeček musel být asi pro ní best
-
-
=)
Miley je vážně super holčina - ve všech filmech (i seriál tu nějaký bude) nechybí hromada vtipu.Její písničky jsou takové...prostě je vědět, že jsou od Miley.Miley má krásná kukadla i úsměv =).Hannah Montana (její ,,druhé já´´) je v podstatě jako Miley, ale z filmu ji znám jako ,,tu hvězdu´´.Miley mi vedle ní příjde jako normální holčina (nic proti Hanně nemám).A tu normální holčinu myslím tak, že mi vůbec nepříjde jako hvězdička a to ona je a velká =).Má krásný hlas.Když jsem ji slyšela poprvé zpívat a potom v jak mluví Interwiu, tak jsem si říkala, že tento hlas to dotáhne s takovou postavou a povahou daleko.Chtěla bych být jako Miley, zavidím jí a to hodně. -
-
Re: =)
můj názor je úplně stejný -
Re: =)
Krásně napsaný, mám napro1010 stejný názor ♥ -
-
Re: Re: =)
Jéj díky =).
-
-
-
mimisek
já si o miley myslím že se přetvařuje. -
-
Re: mimisek
no to já taky!!! nic proti nej nemám jen si to i já myslím!!! čo se im na nej líbí? *9* *15* *7* *14* -
-
Re: Re: mimisek
To není žádná Pravda to se dá říct o Seleně ta se přetvařuje nadává Miley a potom lže v přímém přenosu jaký sou kámošky ! Tak nevím kdo se tady přetvařuje! Tak se Uklidni jo narozdíl o dí je Miley,lepší, víc jak milionkrát hezčí, a to že ona pomáhá UNICEF Miley pomáhá víc! -
Re: Re: mimisek
jj pravda aspon ty a já jsme rozumný a neřikáme jak je skvělá. -
-
Re: Re: Re: mimisek
Ty si asi chyběl při rozdávání mozků, protože tomu se rozum říkat nedá. Je v pohodě, že umíš říct svůj názor, ale zeptej se lidí, jestli toto, co jsi tu napsal pokládají za rozumný. Jo a ještě než se jich na to zeptáš, dej jim to laskavě přečíst =).
-
-
-
-
blogíís
ahojky všichni miley je totálně úžasná. jukněte plllllls na muj blog o miley: http://s-miley-cyrus-love.blog.cz i loveeee Miley *3* *3* -
Já jsem největší fanynka MILEY CYRUS HAHA!
Vy nejste vubec jeji fanynka ja jsem jeji nejvetsi a nejvetsi fanynka na svete *10* *14* *14* -
-
Re: Já jsem největší fanynka MILEY CYRUS HAHA!
tvůj profil prej neexistuje ploč *7* -
Re: Já jsem největší fanynka MILEY CYRUS HAHA!
ty? ja jsem taky nejvetsi fanynka, jak to muzes dokazat?
-
-
jj
miley my new love :D *14* *14* *14*