-
miley
víte jak je hannah montana živě z Londýna na jetix já jsem tam byla a bylo to užasné ten koncert *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
JJ ok ae jsou i lepsí
Cauky lidišky ja mam Miley fakticky moc radaa ona je dobra ae myslím si zhe jsou i lepší herečky ako treba Selena Gomez ona ma navíc než Miley *14* *14* *1* Ae Miley taky fandím *14* -
miley
ja znam miley cyrus osobne byla jsem na 5 koncertech a nemyslete si ze neumim anglicky umim a muzu vam rict ze je fakt dobra *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* nejlepsiiiiiiiiiii
*4* *4* *4* *4* *4* znam aji emily osment osobne aji billy ray cyrus jsou vsichni tak super *3* *3* -
-
Re: miley
jo kdys ji tak dobre znas tak proc se ji nezeptas na email
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: miley
ja vím její email ale slibla jsem ji ze to nikomu nereknu *13* *13* *13*
-
-
njn mozná ste ji videli *4* ae to je asi tak vsechno *1* -
Já jen koukám kolik lidí jí zná osobně *1* *1* No tak tak blbý nejsme *16* *16* *16* -
-
Re: Re: miley
jj taky to ji rovnou muzou znat vsichni si muzu taky vymyslet
-
-
-
Hannah
Pustil jsem si nějaké ukázky z toho vašeho slavného seriálu Hannah Montana v angličtině a opravdu ta Miley má strašný hlas,když zpívá,tak to celkem jde,ale když mluví,tak je to hrůza *9* -
-
Re: Hannah
Nahodou v originale hannah montana serial je to lepsie jak ked to polovica sveta da svoj dabing. -
ale lidi ji maj radi -
-
Re: Re: Hannah
mas pravdu maji ji radi a hodne v londine tam bylo tak pres par tisic lidi -
-
Re: Re: Re: Hannah
To není na Londyn moc (počet obyvatel 7 355 400) *16*
-
-
-
Alspoň že to někdo uzná.... -
-
Re: Re: Hannah
ona nemluví česky mluví ANGLICKY a v seríalu to někdo mluví za ni *9*
-
-
-
Supr
ona je supr Hello Miley -
-
Re: Supr
jo to mas pravdu je nejlepsi *3*
-
-
mno jasně
už vydim jak je slavná prej že bysme to v 16ti nedokázali a přitom je slavná jen kvuli svýmu prachatýmu tatíčkovi *15* *15* *15* -
-
Re: mno jasně
A proč ten její tatíček není v žebříčku taky tak vysoko jak ona,když je tak slavný a prachatý? -
-
Re: Re: mno jasně
Protože už nezpívá.... Však jak si myslíš že ty penize vydělat? Žonglováním? -
-
Re: Re: Re: mno jasně
mají na internetu i nějaké nahrávky společně nazpívaných písní s tou svou dcerkou,tak asi ještě zpívat bude,ale asi nebude u internetových posluchačů tak oblíben,protože dávají přednost mladým začínajícím zpěvákům a navíc zpívá country a je asi známější spíše v USA -
-
Re: Re: Re: Re: mno jasně
Dříve byl dost oblíbený no časy se mění uvidíme jak dlouho bude ta jeho dcerka oblíbená....
-
-
-
-
Re: mno jasně
to mozna ale umi hrat a zpivat atd a to neni o penizich hlas -
-
Re: Re: mno jasně
*8* Dobrý zpěv, to se dá naučit! Naučit se nezpívat falešně, naučit se pracovat s hlasem.*8*
-
-
-
miley hannah
Miley je proste ta nej supr hviezda na celi planete ten kto si to nemysliii je divnej..........!!!!!! *3* -
-
Re: miley hannah
mas pravdu
-
-
Chce se mnou někdo založit blog o Miley ?
Ahoj lidi ! Mám Miley ráda, a ráda bych o ní založila blog, protože jich je ještě docela málo a skoro žádnej není tak úplně o ní. Chce se někdo přidat ? Když tak mi napište do vzkazů ok ? Díkes ! *1* *5* -
-
Re: Chce se mnou někdo založit blog o Miley ?
Ahoj já mám miley taky moc ráda a jestli se ti někdo už nepřihlásil takjá ráda! -
mno ja bych s tebou klidne mela blog o Miley maš icq? -
JASNE
-
-
supér
všichni co jí tu nadáváte jí jenom závidíte!!!!!!!!!!Miley je super *4* -
-
Re: supér
ani byste to v 16tiletech nedokázali,to co všechno udělala ona -
-
Re: Re: supér
Kdyby byly prachy a slavnej tatík tak určitě. -
-
Re: Re: Re: supér
bud ticho ona je nejlepsi
-
-
-
-
neregistrovaný uživatel
kopíruje Avril!!!! se koukněte na ten klip 7 tings!!!! *8* *8* *8* -
-
Re: neregistrovaný uživatel
hmm to bych teda chtela vedet cim ho kopiruje? jako miley! a navic neznam zadnej videoklip ve ketrym by avril mela podobnej videoklp jak miley.... tak mi to rekni! hmm? *5* -
Re: neregistrovaný uživatel
NO A CO
-