Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kontakt na Miley Cyrus

Zdravím všechny fandy krásné a popularni slečny Miley Cyrus.CHtel jsem se zeptat jestli nekdo nemáte kontakt na Miley třeba E-mail nebo icq.Často se to nachází na svetových blogách kamarádka si píše na icq s Zacem Efronem.Tak pls kdyby ste o nečem vedeli dejte hned vedet DÍK. *14* *14*
  • neni

tyvole vy vsichni zavidite ze je tak hezka ze umi zpivat.. a to vy nejste *13* tak proc sem vubec chodite nee kdyz ji nesnasite ta zavist
    • kiki.nnka

Re: neni

Chodíme tu, abychom vám ukázali, že to není nic jiného, než oplácaná američanka , která si včera šla pro občanku...
      • domcus

Re: Re: neni

Hlavně že ty ji máš....tak nemluv......=D...jestli je ona oplácaná,tak jsme všichnu "normální" sumo..........=D I want by ANA.......
        • Re: Re: Re: neni

Ale ona je fakt oplacana. nohy ani ne ale ruce a obličej někdy dost
          • domcus

Re: Re: Re: Re: neni

lepší než kdyby byla anorektička.....oplácanost v obličeji si nevybere.........
            • Re: Re: Re: Re: Re: neni

Neni oplácaná...tak teda možná ty ruce,ale jinak má skvělý tělo...(svině *4* )
      • Re: Re: neni

nnee zavist to je to
  • kiki.nnka

Not

Absolutně nechápu, co na takové obyčejné 15ti leté puberťačce vidíte.... *8*
    • norie

????

Nechapu co proti ni mate zpiva dobre a hraje taky dobre takze jako...
      aspon neco dokazala.... *14* *14* *14*
      • Re: ????

Ona nic nedokázala všechno ji zařídili bohatí rodiče *10* *10*
        • kiki.nnka

Re: Re: ????

Jn, beztak.. ale i tak, je prostě 15ti letá naninka, co jen nahrabala peníze nákou Hannah montanou...
          • Re: Re: Re: ????

chtela bych videt vas *13*
            • mileys

Re: Re: Re: Re: ????

sry slavna *3*
            • mileys

sice sem jeji velka fanynka vsichni mi rikaj miley ale newa mi kdyz ji nekdo pomlouva kazdej ma svuj nazor ja taky pomlouvam neco co maj radi jiny treba tokio hotel ale fakt ma samy slavny sourozence takze to je jasny ze je slavny *3*
            • Re: Re: Re: Re: ????

To já taky...kdybych ěmla bohatýho tatínka co mi zařídí všechno tak bych si to užívala...a i její hlass neni něják výmečnej... *8*
            • domcus

Aha......takže například rodiče Demi a Seleny jsou bohatý?Nechápu co to píšeš za blbosti....fakt že ne...si myslíš jak si chytrá....ale ty moudra máš z "blesku" ne?....To sedí......že zpívá na playback víš asi nejlíp......holka,ty máš dost......ne,že bych byla ulítlá fanynka,co shání kontakty na hvězdičky a vymetá koncerty,ale tak názor si napsat můžu......váš vám taky neberu,i když s nim nesouhlasim.........nikdo nemůže být oblíbený u celýho světa.......
            • Re: Re: Re: Re: ????

A já tebe *1* Bez bohatejch rodičů by si ani neškrtla. Kravka namyšlená to je a ne žádná ,,hvězda´´. A neříkejte že závidím *1* Takovou kravinu vymyslel kdo? Spíš vy potrhlý fanynky nedokážete unést názor ostatních. *8* Ale live koncert zpívat na playback *15* *15* To je vidět že neumí ani pořádně zpívat natož hrát.
  • jiný

zmílila jsem se jsem její stejná faninka jakou jsem byla předtím nejnejnejnejena dalších milion největší faninka ahoj hanno *4*
    • Re: jiný

to neni hanah ale miley *4*
  • neznáte jí

hele nikdo z vás jí nezná!
    no víte oní jen jak vypadá a hlas neznáte mixují se není špatná není nejlepší věřte jen sami sobě ano?kdo se zajímá ojejí soukromí asi chytrý nenívžyť bulváry většinou nejsou pravda tak se zamyslete papa
  • pozdrav

a mimochodem není ji 16 ale 20 jak jsem tu četla ano a ty taky žárlíš *1*
    • Re: pozdrav

ale ji je sestnact
  • omyl

tak hele je mi jedno jestli píšu tak nebo tak už nejsem její zas tak velká fanynka už vlastně né moc přestante mě poučovat *7* *10* *13* *13*
  • mileyinka-hilarinka-went

miley

miley je ta najlepsia spevacka a herecka na svete *4* mam ju moc moc rada je naj *14*
    • Re: miley

a znas hanah montana potom o ni nic moc nevis v tom se totiz nevic proslavila *4* *1* *15* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
  • domcus

:-P

Nechápu co jí pořád všichni pomlouváte...nikdo z vás včetně mě nevíte jaká doopravdy je....jen jí závidíte....posoudit můžete jen její vzhled a hlas......ale nejprve se podívejte samy na sebe.....jste tu jen sprosté,opravdové frajerky....=D,a směšné.......sama si svůj úspěch vydřela....a na 100% mohu napsat že je lepší zpěvačka a herečka nž vy všechny dohromady.....Nechápu proč by měla být děvka.....,že chodí s klukama?A nemůže snad nebo co?Je jí 16,tak chce žít,je to problém?Její fotky které se dostaly na net,nebyl úmysl....a na titulce Vanity Fair nevidim nic špatného,fotka je to nádherná......Takže jestli vás to baví,zaviďte si klidně dál.....jako ona pravděpodobně většina z Vás nikdy nebude...........Tak a Teď mluv......
    • Re: :-P

jas ji teda mam moc rada a jak ji muzes tak dobre znat *7*
      • domik77

Re: Re: :-P

asi si s ní píše jako já *4* *4*
  • To je moc dobré

To je moc dobré, že si její největší fanynka, ale ještě vědat jak se to píše *1* Trošku trapas!! Největší fanynka, ale nevíš jak se to píše mimochodem píše se to Miley

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit