-
nn
tyhle lidi co sem chodej a nadavaj,pomlouvaj sou fakt p....
se vam hezky pise kdyz vite ze o nic nejde stejne je to jenom o nicem -
.?.
Jo souhlasim,že je slavná jenom kvůli tatínkovi,ale prostě měla štěstí a kdyby jste dostali šanci hrát v seriálu nebo zpívat myslim že by jste to taky vzali...je asi namyšlená...nevipadá nejhůř a je slavná...podle mě je to sice anmyšlená tatínkova holčička,ale ko yb nebyl kdybyněkdo měl podobnou příležitost jako ona.. *4* ...jinak ji taky nemusim -
Miley
Je úžasná.Škoda,že hraje v muzikálů a je kámoška tý hnusný bloncky(však vy víte okom mluvím) -
-
Re: Miley
myslíš té,co je na 2.místě za ní *7* *15* *1*
-
-
Miley je nej!!!
Já Miley miluju!!!!!Mám ráda její písníčky i její písníčky z Hanny Montany!!!Nevím co proti ní máte,je to závislot či co?Mám doma samé věci Hannah Montana,Miley a spol..!Teď mi mamka koupila za penízce k Vánocům panenku Miley (nelžu!) Takže nevím co proti ní máte mám celou mojí půlku polepenou celou Miley a Hannah......!!Jinak pro fanoušky:
http://love-hannahmonta na.blog.cz/
Pa Vashley *3* -
-
Re: Miley je nej!!!
ahoj ja mam take hannah montanu rada je super -
Re: Miley je nej!!!
Panenka je obědnaná z aukra *3* -
-
Re: Re: Miley je nej!!!
a jak se jmenujes nebo mamka na aukru
-
-
-
Normální
*13* Vzhledově je úplně obyčejná. Jako každá druhá holka kterou potkáte na ulici. A každej koho by od malička vedli ke zpěvu a měl by dost finančních prostředků,tátu zpěváka, tak by zpíval stejně dobře jako ona! *13* -
IQ
hele a to máte všichni (kromě jednoho uživatele) IQ houpacího koně?? a nebo to jenom hrajete?? -
-
Re: IQ
Ale jsou tu docela v klidu,jinde je to samé p... a č.... a na této diskusi jsou celkem slušní a i ten tradiční internetový pravopis,což by napsali,jako:ynternetoví pravopys-tu není tak častý,jako u ostatních interpretů. *1*
-
-
něco
tak hele ty xlolkax nebo jak se jmenuješ co jsi psala o nenávist?nešplouchá ti trošičku na maják)mozek) to přece všichni víme a píšeš jako nějakej nebo nějaká reportérka (poslouchejte mě mluvím o nenávisti budete poslouchat co vám říkám)jako někdo komu na miley záleží ale mě na ní záleží neomezeně i když jsem ji ještě nikdy neviděla ahoj tak nepiš blbosti jo *7* *1* *13* -
miley hanna
Ahoj hana montano a miley mám tě moc ráda máš nádherné filmy písničky oči oblečení jsem tvoje nejnejnejnejnejnejnejnejnea dalších milion faninka ale zas tak velká že bych za tebe položila život o tom nepochybuj hahahahah a něco v krku hhaha to je tvůj film o malinách tvoje dominika gerbocová to jsem já co ti psala předtím ahoj *3* *14* *14* *3* *3* *3* -
Já jí fakt nemusím a teoreticky souhlasim se všema narážkama, ale i s těma že jí vlastně neznáme. No, abych se dostal tam kam chci, že jí nemám rád sem řek teďka už jen že na tej fotce s tim psíkem je docela pěkně, pec i Miley.
-
-
Re:
Sorry, pes
*1* -
-
Re: Re:
hezké má štěňátka
-
-
-
Závist?
Hej všichni tady píšete jak ji závidíme když ji nemáme rádi.Jak to můžete vědět?Možná se nám prostě nelíbí,připadá nám trapná a preferujeme ůplně jiné zpěvačky a herečky.To si jako myslíte,že se s celebritama můžeme srovnávat?A že např Miley Cyrus závidíme a Avril Lavigne ne?Vzpamatujte se!Když se ám někdo nelíbí,tak můžeme vyjádřit svůj názor a vám do toho ni není.Můžete říct,že je dobrá,ale ne,že ti co tady píšou že je hrozná ji jen závidí.Trochu předčasný závěr ne?Tak proberte se a nechte ostatní vklidu žít!Jinak přeju všem veselé Vánoce *3* -
-
Re: Závist?
Kdybys preferovala jiné herečky a zpěvačky,tak jsi na jejich diskuzích.........kdybys ji nezáviděla nelezeš sem..........páč nás prostě tvůj názor nezajímá.......co dokážete tim,že sem budete lízt a psát o ní takové kecy.........že změníme názor.....jste asi jen pipiny co hledají hádky..........A když už jsi u toho "v klidu žít".....tak proč nenecháš i ji?Ne,že by si to asi nekdy přečetla....ale co sama vyžaduješ,to sama dělej!A když vy soudíte ji,aniž byste ji poznaly,tak proč mi bychom nemohly soudit vás?Se uklidni a přemýšlej o tom co píšeš a sama děláš............ciao! *1* -
-
Re: Re: Závist?
Jo a jsem na diskuzích těch hereček co mám ráda i těch co nemám ráda.Ráda si přečtu některé vtipné názory *1* -
-
Re: Re: Re: Závist?
=Dnekdo tu mimo je,ale já to nejsem........nepsala jsem že tu píšeš ty,ale že sem lezeš...a taky že jo=Dnetvrď že jsi tu nebyla:Djá neřekla kdy......tak si nemysly,že si tak důležitá -
-
Re: Re: Re: Re: Závist?
A proč by tu nelezla? Ta vaše Miley zase leze všude jinde! Do časopisů do televize a zaostalý krávy o ní furt melou! Kdo to má pořád poslouchat? Už nám leze krkem i p...lý!! Tak jdem sem ať můžem říct co si o ní opravdu myslíme protože kdyby jsme vám to řekli do očí tak začnete bulet a to pak zní stejně jako zpěv té namyšlené krávy Cyrusky *10* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Závist?
Tak víš jak,mě je to jedno,řikejte si a myslete si o ní co chcete.......o vás to vypovídá hodně.....že bych ale z toho nemohla usnout a probrečela kvůli vám noci:Dzas tak jí nežeru....je mi sympatická......líbí se mi její hraní i zpěv........ale neni mi 11,abych psala že jí miluju a hraju si na ni..´=D......
-
-
-
-
Re: Re: Závist?
Kdybys pozorně četla,tak bys zjistila,že jsem o ni nic nenapsala.Psala jsem jen o těch diskuzích tady.Takže jsi mimo *15*
-
-
Re: Závist?
no jasny sice neco na vic ale souhlas naco se hadat tem co se nelibi tak nechaj ty co ji maj radi a na opak
-