-
maili cirus
maili cyrus(hannumontanu) mám moc ráda jsem její nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejne větší faninka chtěla bych být zpěvačkou chtěla bych aby jsme se poznali já jsem její nejlepší faninka a nikdo mě nemůže překonat já jsem její najnejnejnejnejnejnejneja dálších milion největší faninka ale kdybych toto řekla na rovina to bych asi udělala blbě ale počkat já jsem to udělala -
Iceman
Miley je nádherná sexy holka :-)moc jí přeju ať se jí daří. *14* *14* *14* -
-
Re: Iceman
Souhlas a to moc celebritám nefandim ale stejně ji miluju *14* -
No právě...! *16* -
mě teda jako nepřijde že by byla sexy!!! V obličeji se mi nelíííbííí a to její malíí zakrnělíí těloo!!!
-
-
miley-hannah
awooj lidi miley je tááá náááááááj super hviezda na celom celučičkom svete hannah 4 ever........wow.... *3* -
TURNÉ?!
Ahoj lidi nevíte jestli Miley neplánuje turné mohla by se stavit v Praze.Kolikátýho by to asi bylo?? Díky *3* -
Je nej
Je prostě nejlepší.My jsme její nejvjetší fanynky.Její životopis známe naspaměť *14* *14* *3* *5* *4* *5* -
-
Re: Je nej
Tak to se máte s čím chlubit *1* *1* -
-
Re: Re: Je nej
Baví tě vůbec něco kromě toho že ponižujež Miley??? JDI SE VYCPAT LENO *13* -
-
Re: Re: Re: Je nej
No určitě mám lepší zájmy než se učit nazpaměť něčí životopis a obdivovat 16 šlapku!! *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Je nej
Sama jsi šlapka,viď.......radši nemluv........a jdi si na profil třeba Elvise...aby ses nenudila........... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Je nej
má krásné fotky *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Miley je roztimilá,krásná,sexy,hezka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
tk to byla stěra jak sviň jako *15* *15* *15* pochybuju,že se nudí *13* já se tky nenudim když vidim co tu píšete za sračk* *15* *3*
-
-
Taky nevim co tady jako chceš když Miley nemáš ráda tak proč sem chodíš psát ty tvoje píčoviny....nikoho to tady nezajímá. Ten profil je tady pro její Fans jestli ti to nedošlo. -
-
To je diskuse miláčkové *14*
-
-
Mno...áááááá???Co jako?? *15* Tohle neni šlaka SEŠ TO TY!!!! *13* -
*1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Miley 4rever
Miley je moje nejoblibenější zpěačka výborně umí zpívat a seriál hannah montana o tym radiš ani nemluvím žeru ho prostě na miley nikdo nemá jen tak dál holka... *14* *14* *3* *3* *14* *4* -
miley
miley je podla mna ta naj super hviezda na celom svete miley 4 ever.......... *3* -
Smiley
Milča je vážně SUPER!ChUdáK že se sní rozešel Nick Jonas......Jako Nick je bestovní ale chudák Miley.Je to úpa super zpěvačka a hraje v super seriálu
:-) *1* -
-
Re: Smiley
mááš uplnu pravdu..... *4*
-
-
Mrs.Strawberry
Miley je nejlepší...jakho uznejte:Zpívá fantasticQy,na to že jí je 16 vydělala docela welkou sumu,s jejíma 16ti milionama dolarů....A chodila s tim neeej boyem-Nickem Jonasem-JB 4ever *1* *1* -
Hannah
Hannah Montana je jediná dobrá věc na Miley Cyrus *3*