Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maili cirus

maili cyrus(hannumontanu) mám moc ráda jsem její nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejne větší faninka chtěla bych být zpěvačkou chtěla bych aby jsme se poznali já jsem její nejlepší faninka a nikdo mě nemůže překonat já jsem její najnejnejnejnejnejnejneja dálších milion největší faninka ale kdybych toto řekla na rovina to bych asi udělala blbě ale počkat já jsem to udělala
  • Iceman

Miley je nádherná sexy holka :-)moc jí přeju ať se jí daří. *14* *14* *14*
    • Re: Iceman

Souhlas a to moc celebritám nefandim ale stejně ji miluju *14*
    • Re: Iceman

No právě...! *16*
    • ellain

Re: Iceman

mě teda jako nepřijde že by byla sexy!!! V obličeji se mi nelíííbííí a to její malíí zakrnělíí těloo!!!
  • majunqa

miley-hannah

awooj lidi miley je tááá náááááááj super hviezda na celom celučičkom svete hannah 4 ever........wow.... *3*
  • kaca007

TURNÉ?!

Ahoj lidi nevíte jestli Miley neplánuje turné mohla by se stavit v Praze.Kolikátýho by to asi bylo?? Díky *3*
  • Je nej

Je prostě nejlepší.My jsme její nejvjetší fanynky.Její životopis známe naspaměť *14* *14* *3* *5* *4* *5*
    • Re: Je nej

Tak to se máte s čím chlubit *1* *1*
      • kaca007

Re: Re: Je nej

Baví tě vůbec něco kromě toho že ponižujež Miley??? JDI SE VYCPAT LENO *13*
        • Re: Re: Re: Je nej

No určitě mám lepší zájmy než se učit nazpaměť něčí životopis a obdivovat 16 šlapku!! *10*
          • domcus

Re: Re: Re: Re: Je nej

Sama jsi šlapka,viď.......radši nemluv........a jdi si na profil třeba Elvise...aby ses nenudila...........
            • Re: Re: Re: Re: Re: Je nej

má krásné fotky *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*

Miley je roztimilá,krásná,sexy,hezka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • kistynkaa

Re: Re: Re: Re: Re: Je nej

tk to byla stěra jak sviň jako *15* *15* *15* pochybuju,že se nudí *13* já se tky nenudim když vidim co tu píšete za sračk* *15* *3*
          • Re: Re: Re: Re: Je nej

Taky nevim co tady jako chceš když Miley nemáš ráda tak proč sem chodíš psát ty tvoje píčoviny....nikoho to tady nezajímá. Ten profil je tady pro její Fans jestli ti to nedošlo.

To je diskuse miláčkové *14*
          • kaca007

Re: Re: Re: Re: Je nej

Mno...áááááá???Co jako?? *15* Tohle neni šlaka SEŠ TO TY!!!! *13*
          • Re: Re: Re: Re: Je nej

*1* *1* *1*
  • cindy.ka

Miley 4rever

Miley je moje nejoblibenější zpěačka výborně umí zpívat a seriál hannah montana o tym radiš ani nemluvím žeru ho prostě na miley nikdo nemá jen tak dál holka... *14* *14* *3* *3* *14* *4*
  • majunqa

miley

miley je podla mna ta naj super hviezda na celom svete miley 4 ever.......... *3*
  • smilesabrina

Smiley

Milča je vážně SUPER!ChUdáK že se sní rozešel Nick Jonas......Jako Nick je bestovní ale chudák Miley.Je to úpa super zpěvačka a hraje v super seriálu
    :-) *1*
    • majunqa

Re: Smiley

mááš uplnu pravdu..... *4*
  • mrs.strawberry

Mrs.Strawberry

Miley je nejlepší...jakho uznejte:Zpívá fantasticQy,na to že jí je 16 vydělala docela welkou sumu,s jejíma 16ti milionama dolarů....A chodila s tim neeej boyem-Nickem Jonasem-JB 4ever *1* *1*
  • emma2

Hannah

Hannah Montana je jediná dobrá věc na Miley Cyrus *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit