-
Proč zrovna Montana??
Nevíte proč mám Hannah příjmení Montana kdyt to je značka pro spreje?? *7* -
-
Re: Proč zrovna Montana??
Dyt je to jedno ne? *1*
-
-
Miley je super!!
Myslim si že je GOO:D!!Líbí se mi v serálů Hannah Montana *1* -
Miley
Je to ta nejky zpěvačka a herečka v 1. Seriál Hannah Montana je super, natlemim se u toho až, až. *1* -
KOMERCE
Ó jé, proboha, další komerce!!! *9* *9* *9* -
caute ludia
ZDRAVíM FANUSIKOV MILEY.MáM PRE VáS BOMBU.MYSLíM žE SOM VYPáTRAL MILEY NA WEBE A TAK SI S NOU MOZNO BUDETE MOCT PISAT.VYZERá,ZE Má VELMI RADA SVOJICH FANUSIKOV.ONA Má DOMA PREKLADAC NATTURA3 TAKZE VáM NAPíSE V ANGLIčTINE ALE VáM TO PRíJDE V SLOVENCINE.JA SI TERAZ NA JEDNEJ WEBOVKE PISEM PO ANGLICKY SO SELENOU A OPýTAL SOM SA JU čI JE MILEY SKUTOčNá ALE MYSLíM žE TO JE NAOZAJ MILEY. SELENA MI ESTE ODPíSE.MILEY Má AJ DOKAZ.POTOM SA MI MOžETE OZVAT NA MOJ E-MAIL M9A8R7T6I5N4@AZET.SK.PíšTE AJ V NOCI A PíšTE AJ Z čESKEJ REPUBLIKY.čUS. -
ff
no je to fakt Miley osobně neznám tak nevim jaká je souhlasim
A taky je pravda že každej kdo jí nadává jenom závidí, ale tak je to vždy... *1* -
blo bla bla
no já si nemyslim že je Miley kráva nebo že je nej protože to nikdo nevíme jaká je ve skutečnosti ale člověk musí uznat že zpívat umí *1* Hrát nevim protože v Hannah děla takový ksichty že to nepoznán
proto jí tady nebudu chválit ani pomlouvat jak už jsem řekla prostě jí osobně neznáme... -
Miley... MUCK
Miley je good! a serial Hannah Montana taky! -
Miley Cyrus...
Je super... *14* -
všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
Ye tO AzH NeUwErZiTeLnYyY, kDyZh tO TaDy cZtU, yAk nEkDo mUuUzHe b8 TaK StRaShNe zAwOsTaLeY...YaKo cO PrZiIiSpEwEk tO PeRlA...YaKo yEdNo z nEyLePsHiIiX Ye "S KaAaMoShKaMa sI Na tEbE WzHdYcKy hRaYeMe", hRuBkY NePoCzIiItAaAm *1* nAaAhOdOu tOhLe cZiIiStH Ye lEpShIiI NeZh cZiIiStH StRaAaNkY, nA KtErEyX YsOu kAmIoNy wTiPuUu...yO A PoKuD ByStE ToMuHlE NeRoZuMeLi xD, hOdIm wAaAm tOeShTe yEdNoU PrZeS TzW LoL. wYpAtLaAaToR ;-* loWiIisKuYu EmO!!! :-** -
-
Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
tak to czilisth mělo být cziisth,ještě jsi mohla dodat-Vshexny waas lowiisquyu,muck,muck,muck *14* *1* -
-
Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
to co tam je mi vyjel jeden dobrej "překladač"...jestli chceš klidně ti hodim vodkaz -
-
Re: Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
Hello
Am Patricia, a lovely girl,
i saw your profile today at (www.osobnosti.cz) and became interested in you,
i will like to know you the more, and i want you to send an email to my mail so that i can give you my picture for you to know whom i am. Here is my email address (pviarey4life@yahoo.com ) I believe we can move from here. I am waiting for your reply in my mail don't send it in the site.
(Remember the distance or color does not matter but love matters allot in life)
( pviarey4life at yahoo dot com )
Try to contact me back with my email id above i don't have any access to the sit
Ahoj
Am Patricia, krásné dívky,
Viděl jsem dnes na vašem profilu (www.osobnosti.cz) a stal se zajímá vás,
Budu rád, aby věděli, že čím více, a chci vám poslat e-mailem na adresu mého mailu, takže můžu dát moji fotku, abyste věděli, na koho jsem. Tady je můj e-mailovou adresu (pviarey4life@yahoo.com) Věřím, že se může pohybovat od zde. Čekám na vaši odpověď na můj mail, neposílejte ho do site.
(Nezapomeňte na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech přidělit v životě)
(Pviarey4life na yahoo dot com)
Zkuste kontaktovat mě s mou e-mailovou id výše nemám přístup k sedět -
-
Re: Re: Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
v té angličtine je to srozumitelnější -
-
Re: Re: Re: Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
no vo tom žádná
-
-
Re: Re: Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
*7* *7* *7*
-
-
-
mucq *1*
-
-
Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
píčo nauč se česky! -
-
I can Speak Czech! *4* -
-
jeden z mála *3*
-
-
co si myslis o sobe ty jeden blbej kluku nebo holko ! umis francouzky ne takze ji nech na pokoji ty ....... *5* *5* *5* *16* *16* *8* *8* *10* *10* -
-
já taky neumim francouzsky...ale tak místo toho mám docela solidní angličtinu a trochu šprechtim německy...a snažim se do sebe dostat základy maďarštiny *5*
-
-
-