Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj nazor

Ja vás nechapu.Pořád se urážíte a nadaváte miley.Pokud se vám nelibí tak sem vubec nelezte.a žadné fotky kde je náhá nenafotila!!všude je oblečená!!Vetšina bude stejne nejspíš fotomontáž které nejspíš udělal nějaký žarlivec a někdo to takhle nafoukl a všichni tomu veřej.
    A všichni co jí tady nadavaj taky nejspíš žarlej je jí 16 a už natačí vlastní pořad.
    • mileys

Re: Můj nazor

v bravu bylo že ty fotky nafotila ale že je posilala kámošoj a někdo ji do toho mailu vlez byla tam i jeho fotka a že už ho chytli *8*
      • Re: Re: Můj nazor

jo to sem cetla *5*
    • Re: Můj nazor

máš úplnou pravdu já mám ráda miley cyrus ale moc nemusim ewu farnou a taky tam nepíšu že je kr..... a nedávám tam její nahí foto a jenom chci upozornit že můj kámoš on je na počítače dobrej a sám se mi přiznal že má na chatu kámoše který tuhle prácičku děláj lidem na počkání že mu daj fotocelebrity a oni ji stáhnou oblečení a dáj to na internet a dost mi to vadí!! *16* *16* *16*
  • kolcovka

kolcovka

od patku do nedele v 17:30 az 18:00 hod
    *5*
  • negri.baju

??

Jaky je vysilaci cas hannah montany na jetoxu? *7*
  • kolcovka

gaszczyko¨va

me se maily libi hlavne jako hannah montana sem do ni totalne zabouchnuta(nejsem lesba) *14* *14*
  • dailymotion.com

teď je tam od ní píseň -see you again-a ta se jí povedla *3*
    • Re: dailymotion.com

ostatní písně od ní ,co jsem slyšel,nic moc,ale tato se tomu milovanému citrusu povedla
  • Miley

Miley je kocena takovi slunicko a dokazalo toho vic nez mi vsichni dohromady aj kdyz ma zazobany rodice tak je porad v poho a squla herecka moc holci
  • emosimcawiki

zpěvačka? Já? Určitě!

Prosím vás. Chci se stát zpěvačkou jako Miley Cyrus. Ovšem nemůžu sehnat písně ani manažera. Kdo by ste chtěl, napište na můj mail. Dík Emma. P.S: Jestli máte nápad na nějaké jméno, jak by jsem se jmenovala jako zpěvačka tak taky pls napište. Dík
    Můj mail: simca@aberle.cz *3* *5* *14* *14*
    • negri.baju

Re: zpěvačka? Já? Určitě!

ahoj...pls kolik ti je?
  • talent?

co dokázala? myslim že nic. kdyby její otec nebyl slavnej, nebyla by slavná. to, že jí zajístí casting atd. neni její talent, ale to že její otec má prachy a může jí to všechno zaplatit. navíc kdyby její otec nebyl slavnej tak je to průměrná ameřičanka. pochybuju, že by se sama někam prosadila. navíc její hereckej talent neni nic světobornýho. a zpěvačka? možná má dobrej hlas ale to je tak všechno. producenti jí napíšou pár chytlavejch songů ona to zazpívá a to je všechno. písničky si sama určitě nepíše. tak mi řekněte jestli má talent. je to prostě umělej výplod producentů.
    • Re: talent?

ty tu hovoris o tom co dokazala,a co si dokazala ty??Nato ze ma 16 je vyborna!!!
    • negri.baju

Re: talent?

to je jasny.....ale komu by se nelibilo ze jo?!....mit bohatyho tatu, kterej by me proslavil v holywoodu a jeste by jsem se lidem libila jak zpivam a proste ten celej zovot.... proste muj sen hey! *9*

neřikam, že jí nemam ráda, ale myslim že kdyby jí kdokoliv nahradil vyšlo by to stejně.

Souhlas *1* Jěště k tomu má nos strašně nahoru. Ta se bude strašně divit,až ten zájem opadne. I když holek,co jí na to skočí bude asi pořád dost..... *9*

*američanka
  • mileys15

I´m Miley

Hello! I am Miley Cyrus! Much I want to thank you for all that you mimi fans! Without you I never failed! And I thank you that I want to birthday. I got about twenty of the Czech Republic gifts! He was the nicest Janoušková Monika! Really you all once again thanks a lot! *14*
    • negri.baju

Re: I´m Miley

taky dosti pochybuji o tom, ze tohle psala miley cyrus?!...mozny je vsechno, to je jasny, ale reknete mi, proc by se jinak registrovala?! *7*
      • Re: Re: I´m Miley

jo tak to mas pravdu ze je mozny vschno ale co by miley delala na cr strance *7*
    • domcus

Re: I´m Miley

Jako nechci být zase hnusná....ne,že bych záviděla,ale pochybuju že toto je Miley Cyrus.........co by dělala zrovna na ČR stránce.......a navíc,v tom textu jsou krutý chyby......na to že by měla umět rodný jazyk.........;)PEACE***
      • Re: Re: I´m Miley

To bys musela pochybovat i o většině diskutujících,že jsou Češi,podle jejich pravopisu *1* .
  • llleeennniiissseeekkk

Narozky

Vše nej k narozkám:D:D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit