Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všichni jste moc!

je to až neuvěřitelný, když to tady čtu, jak někdo může bejt tak strašně zavostalej...jako co příspěvek to perla...jako jedno z nejlepších je "s kamarádkama si na tebe vždycky hrajeme", hrubky nepočítám *1* náhodou tohle číst je lepší než číst stránky, na kterejch jsou kamiony vtipů...jo a pokud byste tomuhle nerozuměli, hodim vám to ještě jednou přes tzv. vypatlátor
    • Re: všichni jste moc!

Suzi,víš o tom,že tu tvou slavnou píseň přezpíval Těžkej pokondr pod názvem -trenky mi hoď *7*
      • Re: Re: všichni jste moc!

jasně, že vim...docela mě překvapuje, že to víš:) potěšil(a) jsi mě;)
        • Re: Re: Re: všichni jste moc!

If you can give me love
          • Re: Re: Re: Re: všichni jste moc!

je to v záporu-If you can´t
            • Re: Re: Re: Re: Re: všichni jste moc!

A bylas teda na ní v té Mladé Boleslavi?
            • Re: Re: Re: Re: Re: všichni jste moc!

docela mě dostalo, že tady vůbec někdo ví o koho jde;)
        • Re: Re: Re: všichni jste moc!

nedávno prodávali v Hypernově za 145kč,tak jsem to koupil,ještě např. tam mají It´s final cowndown pod názvem -nikde žádnej kondom
    • Re: všichni jste moc!

já bych řekla že sou tu 2 typy lidí ti co tu miley majíá rádi a pak je tady ještě jeden typ co jí nemají rádi takzvané mrchy a sou tu ta
  • ...

Jak tu tak čtu co o ní píšete musím souhlasit i nesouhlasit..... Možná že je to jen "protekční fracek" ale myslim že si to zaslouží... všichni, i ti co o ní píšou že je to muňka atd. musí uznat že zpívat fakt umí. Chtěla bych vás vidět když pomlouváte její vzhled i projev. Včichni jste jen závistivé mrchy, které jí to nepřejou.....
    • Re: ...

Já to přeju každému kdo něco dokázal tím, že zatím šel,musel bojovat,měl nádherný hlas nebo píli a nešlo mu(jen)o slávu. Miley není bohužel ani jedno z toho. *9*
  • Miley Cyrus

Miley Cyrus nej zpěvačka, kterou znám. Nevíte někdo, jestli má nebo nemá nastřelené vlasy? *15* *3*
  • ..Mileynka.´Keitynka

JOjjda. *3* Tak se přidáám taky..neznám miley..jaako.oprawdově..ale fag hezký zpívááá je to moje NEJ zpěvačka. *14* *14* *14* Ůplně jíí mám ráááda. *14*..doufám še bude mít někdy koncert..v Praze hned jedu a hned kupuju první lupeny.. *1* .Potě..je to meine borQA. *4* A DYŠ SE MLUWÍ O TICH FOTKÁCH ..TAK ..TEN CO TO NAFOTIL ZA NÍ TEDA POKUD JE TO PRAWDA TAK JE PĚKNEJ..DEBIL VIDĚLA SEM TO V ČASÁKU..A NEMOHLA SEM TOMU VĚŘIT..ŘÍKÁM..ZPĚVAČKY BY SE SAMY.NEFOTILI ZA PRVÉ..A ZA DRUHÉ BY NEBYLY TAK BLBÝ ABY TO DÁVALY NA NET NE.. *1* *1*
  • miluju ju

je to nej nej nej spevacka co mohla kdy bejt *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *4* *4*
  • oblekani

moc e mi libi jak se obleka *3* *1* *1* *1* je to proste supr
    • Re: oblekani

naprosty souhlas *14* ma svuj stil *1* *1*
      • Re: Re: oblekani

jo tak to s vami souhlasim je proste nejlepsi *14* *14*
  • domik77

čusík

hele všechny fanynky napiš te mi jméno nebo přezdívku a vzkaz a já to předám Miley jo?tak pište *1* *1* *1* *1* *1*
  • uklidněte se

hele tak mi jenom řekněte vy říkáte že miley se nechava fotit naha dejme tomu že by to mohla byt pravda ale když to říkate tak napište adresu kde jsou ty fotky ne že bych ji chtěla vidět nahou(to vůbec ne) ale sice by to mohla byt foto montáž ale ja bych ji poslala kámošovi on by to prověřil jestli je to ona a porovnal s ostatnima fotkama na kterych je olečená a taky můžu napsat miley a zeptat se jí mi si totiž píšeme samozřejmě anglicky hm to sem zvědavá jestli sem dá někdo odkaz na tu tak řečeno nahou fotku myslim že ne *5* *5* *5* *5*
    • Re: uklidněte se

http://www.4shared.com/network/sear ch.jsp?sortType=2&sortOrder=1&sortm ode=2&searchName=Cyrus&searchmode=2 &searchName=Cyrus&searchDescription =&searchExtention=&sizeCriteria=atl east&sizevalue=10&start=10 (sedmá od shora klikni na ní a objeví se další)
      • domik77

Re: Re: uklidněte se

dala jsem to kámošovi udělal vše a zjistil že to miley cyrus není a já sem na první pohled taky viděla že vipadá divně takže když mi tady dáváš adresy tak by sis mohla pořádně prohlídnout fotku a zjistíš že to ona není a i kdyby stejně by to byla její věc no a taky kámoš říkal že by to mohla být holka která dělá nahý foto a předvádí se za celebritu!!že tu holku při ověřování už taky několikrát viděl je to jen náká ubohá dě.... *16* *16* *16*
        • Re: Re: Re: uklidněte se

Celý svět ví,že je to ona a ona sama se přiznala. A toho,kdo jí je šlohnul z emailové schránky zavřeli. Asi by ho teda měli pustit,ne? *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: uklidněte se

hm jasny dobře no ale to ona není třeba ho zavřeli za jiný foto ale za tohle stopro ne protože tohle fakt neni ona!! *4*
  • miley cirus je super

miley jsi proste skvělá s kamarádkama si na tebe a ostatní hvězdy hrajeme chci abys vědela ža jsem tvá velka faninka a v hanah montana jsi tak skvěla mam rada tvoje písničky na internetu jsem se dočetla že jako mala jses menovala pestiny home cirus ale nevim jestiy tomu mam věřitty seš prostě skvěla a vždicky budu tvá velka faninka jseš proste super herecka a spěvačka *14* *14* *1* *1* *4* *5* *3* *13* *15* *4* jsi skvěla
    • Re: miley cirus je super

Ty bys mohla hrát v seriálu:vždi tě budu mylovat *1* .
      • Re: Re: miley cirus je super

Však jsem to schválně napsal vašim pravopisem. *1*

snad mIluju *13*
  • miley cirus je super

miley jsi proste skvělá s kamarádkama si na tebe a ostatní hvězdy hrajeme chci abys vědela ža jsem tvá velka faninka a v hanah montana jsi tax skvěla mam rada tvoje písničky na internetu jsem se dočetla že jako mala jses menovalapestiny home cirus ale nevim jestiy tomu mam věřitty seš prostě skvěla a vždicky budu tvá velka faninka jseš proste super herecka a spěvačka *14* *14* *1* *1* *4* *5* *3* *13* *15* *4* jsi skvěla
    • mileys

Re: miley cirus je super

jo a spěvačka se to nepíše je to zpěvačka *5*
    • mileys

Re: miley cirus je super

páni nauč se psát jména neni to miley cirus ale miley cyrus a ne hanah montana ale hannah montana a neni to pestiny home cirus ale destiny hope cyrus *5* *13*

a faninka má být fanynka

ANO *1* *1* *1* *1* *1* *1*

hej jako ty jsi hustá *1*

jo to je moc dobrá *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit