-
supéééér
nelly je super zpěvačka!!!! *3* -
-
Re: supéééér
nelly je super ale znám i lepší zpěvačky ale je to každýho věc co si poslouchá........... *3*
-
-
pisnicka..?
ahoj lidi jsem tu nova a mam otazku... jako mala bylo mi asi 7 jsem poslouchala nelly na MTV a hrozne rada jsem mela pisnicku jak zpiva v cokolade nebo co to bylo.. nevite nekdo nazev te pisnicky? *14* *14* *14* *14* -
-
Re: pisnicka..?
Turn off the light *4* -
Re: pisnicka..?
je tam dokonce i fotka z klipu!!! date dalsi fotky--->tak ta 9.! plosim poradte
-
-
Nej je stejně Nelly
Nelly je stejně nejlepší, miluju její písničky mají takový pěkný španělský přízvuk *3* a to je prostě ono *1* -
nelly
nelly furtado je nej nej nej sem zvidavej kdy vyrazi novi CD *16* *14* -
mám plakát
mám plakát nelly!!vyměním ho za plakát::
sarah Michelle gellar nebo Johnny depp nebo Keira knightley nebo freddie prinze jr. nebo TH nebo Vanessa hudgens nebo Zac efron nebo ashley tisdale nebo matthew lilard -
Lienočka
Nelly je najlepšia na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Milujem jej hudbu a jej osobnosť!!!! JE to můj IdOL a je skvelá :o) *3* *15* *4* *14* *3* -
nelly
nelly je super ale avril je lepši *4* -
-
Re: nelly
Jak můžeš takovou super a talentovanou zpěvačku jako je Nelly srovnávat s trapnou Avril!!!!!!!! *13* *5* -
-
Re: Re: nelly
Jen tak mimochodem!!!!!Nelly je super zpěvačka má skvělé písničky ale i já mám radši Avril,protože je dobře bláznivá a prostě super a navíc je rockerka a já rock miluju!!Takže tichO!!
-
-
Nelly je nej nej nej!Avril nemam ráda je všude v časopisech...už je to trapný!=( *9* *16* *8* -
Avril rozhodně neni lepší než Nelly!!!! *16* *16* *16* *16* *8*
-
-
nanynka
tak me na e-mail napis co by si chtela a ja to udelam protože ja nwm co bych mel titulkovat a hledat jen tak nahodne nejaky videa to se me nechce... tak mě jich pár napiš a ja je tak za 2tejdny udelam :) *3*
protože ed budu na intru ;-)
muj e-mail: kure13@seznam.cz -
re: nelly furtado
tech videoklipu? ... mno ja ted nejsem doma a nemam cas to delat zase tam zacnou pribejvat koncem srpna a pka v září o výkendech :) *3* -
-
Re: re: nelly furtado
*9* pořád málo
-
-
Fotky
nevíte proč mně nejdou přidat fotky?