Přejít na výpis diskuzí

Nicole Scherzinger

OSOBNOST 31.12.2006 
238 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • denisakadlecova

Lewis..

chuanita: Jo, hmm velký dioptrie, tak to máš spíš ty velký dioptrie, ty si jako myslíš, že všichni musí mít stejný vkus na chlapy jako ty? Noo, vždyť jo, tobě se líbí takový ty dlouhovlasý špinavý metaláci, tak to jo...ale holka, mě takovýdhle ..... neberou!!!! Náhodou Lewis je mocinky hezkej, ale každý más svůj vkus na kluky a já ti tu taky nebuz...nějaký tvý oblíbený US5ky, který zase nemám ráda já!!! *13* *13* *13*
  • Re: sexis

no tak tahle holka je je bez komentáře a ona to ví je peckový holka a moc nádherná musí za ní chlapy šílet na ní jen tak nemám holka je bez chyby jako panenka frajerka nikolka to se jen tak nevidí je dokonalááá a ona to ví *5* co jinýho dodat mám jí moc ráda nejlepší zpěvačka mojeeee jenom co sem jí uviděla v jednom klipu tak sem si jí oblíbyla peckaaaa
  • Re: lewis je nej!!

že je Hamilton mocinky hezkej?!-holka ty musíš mít ale silný dioptrie co! *15*
  • lewis je nej!!

Náhodou Lewis Hamilton je fajnovej a je mocinky hezkej!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* Mám ráda oba dva, Nicole + Lewise..
  • Re: zpěvačka?

taky nevím,co ty ženy na těch automobilových závodnících vidí *9*
  • zpěvačka?

jo baba co kamarádí s Paris Hilton, chodí s Lewisem Hamiltonem a dříve obrážela se svojí "skupinou taneční" striptýzový kluby- to musí bejt opravdu kvalitka.a tak mečet jako ona už dneska umí každá druhá- vám už to nezačíná splývat dohromady? *15*
  • Moc super!

Nicoole je super, moc moc moc!!!Mám ji moc rád, ne jen vzhledově ale hlavně její hlas!!Luxuus
  • Re: Re: Re: !!

nevím,jsem myslel,že to bude v rubrice bio a tam jsem to nenašel,ale i tak díky za informace
  • Re: Re: !!

Mám to z jejích oficiálních stránek
    ||
    www.hernameisnicole.com
    *3* *4* *4* Měj se , ahojky!
  • Re: !!

tak tak je to tedy-odkud to víš-wikipedia či jiný zdroj *7*
  • !!

Joo a jak tu čtu jak došla k tomu příjmení Scherzinger tak to je tím, že její mamka se rozešla s jejím americkým přítelem a tak se sami přestěhovali do státu ,,Kentucky,, kde si její mamina našla jednoho Němce, který žije v Americe *14* Tak ptoro má příjmení Scherzinger *3*
  • Miláššek!

Nicolka je miláššek muj milovanej, je boží!!Krásná, inteligentní a talentovaná holčina!!!Miluju jí!Má krásný hlásek...
    *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4*
  • Zbožňuju jí!!!

Nicolka je supeeeer!!!! *14* *14* *14* Zbožnuju jí, je krásná, milá a hlavně má velice krásný hlas, to nani hlavne zboznuju!!! Doufám, že nekdy budou mít PCD v Česku koncert!!! *4*
  • nsch

Nikolka je miláček hezoučký *14*
  • anickaculkova4

Anette

je to příšerná bárbína, která se předvádí a hezky zpívá. to je všeeee. mohla by se spíš zajímat o zpěv, když je to zpěvačka, třeba avril je skvělá a i bez toho aby ze sbe dělala to, co nejni. čao
  • Super zpěvačka

Jé to neeej zpěvačka *5*
  • Re: s

taky by mě zajímalo,kde došla k tomu německému příjmení
  • jj

Je strašně podobná Roselyn Sanchez... Chvilku jsem si myslela že v Plnou parou vzad hraje Nicole *1* *1*
  • NICOLE HOT VIDEO

Behind The Scenes with Nicole - Making of Whatever U Like ...toto zadejte do vyhledavace na www.youtube.com a uvidite uplne suúer video nicole z nataceni whatever u like..ale musite zakliknout ze vám už bylo 18 *5* *1*
  • Re: njn

Hele..když jsi její dobrá fanynka, proč píšeš že Buttons je její písnička?? Buttons je písnička všech PCD...nic proti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit