Přejít na výpis diskuzí

Nicole Scherzinger

OSOBNOST 31.12.2006 
238 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Whatever u like

Já ti ji klidně pošlu.
  • s

zdar ,chci se jen zeptat jestli má tahle zpěvačka něco společného s německem?jestli ano tak co ,nebydlela tam třeba nebo tak něco?je zrčitě z hunulu jo?nenarodila se v německu?
  • beautiful

Nicole je krásná,hezky tancuje,zpívá,dokáže každýho chlapa rozpálit jen pohledem..Asi jediná ženská u který bych se nebránila úletu *15*
  • sexis

je to nej co znam upe brutalni krasna ,talentovana zpevecka ktera dokaze kazdyho svist jen pohledem co bych za to dala byt jak ona *3*
  • plakát

mám plakát nicole kdo má zájem A´t mi napíše na e-mail!a jestli chce napsat nějaký upomínky tak mi to napište na e-mail!!
  • wow....je dobra

je husta..je pekna...a dobre zpiva...mam snad vsechny jeji pisnicky a alba...fakt pohoda..
  • překvapení

Když mi přišlo pod ruku její sólové album, říkala jsem si, co víc čekat od nějaké zpívající tanečnice ze žvýkačkové dívčí taneční skupiny. Ale překvapení na nás číhají tam, kde je naprosto nečekáme. Spojila se s dobrými lidmi, kteří jí svedli na správnou cestu, udělali jí skvělý zvuk. Pro mne je toto album velkým překvapením a v tomto roce patří k mým oblíbeným.
  • mňam

mmmmm jednou jsem u jejích fotek honil tak, že jsem si toho svýho macka málem roztrh *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Nicolka:-*

AHOJÍKY VŠICHNI CO LOWUJETE NICOLKU.MNO JÁ JU UPE MOC ŽERU MAM VSECHNY JEJÍ PÍSNIČKY.JE PROSTĚ UŽASNÁ NEPOPSATELNÁ.PROSÍM KDYBY JSTE MĚLI NEKDO NĚJAKE NOVE FOTEČKY TAK JSEM VÁM TU DALA MUJ MAIL TAGŽE SE KLIDNĚ MUZETE OZVAT.!! NICOLKO.... *14* LOWUJU TE...ŠKODA ŽE JSME SE NEPOTKALI V LONDONU....TAK PA LIDIČKY.... *14* NICOLKA *14*
  • njn

ahoj reknu vam ze je nicole nej.jsem jeji dobra faninka a moc se mi libi jeji pisnicka buttons(plosim poslete mi ji nekdo ne muj email:09-Kell-09vklikni.cz
    plosim polavdu dekuju vammmmmmmmmm
    ahoj karča
    *14* *14* *14* *8* *8* *8* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • Whatever u like

Ahoj lidi můžete mě někdo poslat její současný hit díky moc paveldolik@seznam.cz

Whatever u like *3*
  • Re: efggv

No právě!!! ostaní taky u měj taky dobře zpívat možná líp než ona ale prostě ona je proslavila, tak si myslí že bytaky ona měla bejt ta jediná z nich ta king!!
    Já ji úplně nesnášim, myslí si osobě bůhví co 80 procent videoklipů je ona a to je dost nefér, ostatní holky jí dávaj jenom doprovod jak pěveckej tak taneční. fakt naivka *10* *16*
  • Re: Re: Re: Nicole je good

norkys http://youtube.com/watch?v=B1QtJrFd -rw
  • Re: Re: Nicole je good

ale vypadá,ale protože se docela hodně maluje,tak to nejde poznat.ale když si pustíš buttons nebo whatever u like,tak tam ta podoba jde vidět.už pár lidí mi na to přitakalo,takže to není jen můj názor.ale v poho,každý má jiný mozek a zdaj se mu podoní jiní lidi
  • Re: Nicole je good

To, že je good, o tom nejsou spory, ale že vypadá jako Norkys Batista? Takovej blud jsem dlouho neslyšel... *13*
  • Re: Thank you verry much

Máš tam pravopisný a slohový chyby. Tvoje angličtina není nic moc! Stejně ti na to nikdo neskočí. To by musel být debil...
  • SeXy

Nicole je ta nejvíc sexy zpěvačka. Má úžasný břicho!! *14*
  • Re: Nicolík

jj ja mam taky nejraci Nicol a pak Ashley ale Nicol je ploste boži!!!!! *15* *4* *14*
  • Re: nejlepší

Jo souhlasím s tebou je nejlepší *3* *3* *14* *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit