Přejít na výpis diskuzí

Nicole Scherzinger

OSOBNOST 31.12.2006 
238 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Zbožňuju jí!!!

ted boudou v ČR 21.2 uz se na ne tesim

*4*
  • as

Nikol je nej z pcd uz se tesim na jejich koncert *4*
  • Re: Re: Sisina

Víte co ty ženský na těch závodníkách mají? Prachy!!! Kdyby něměli peněz plnou prdel, tak by za nima žádná baba nešla...
  • Re: Moc super!

jo je užasná ale nechapu jak muže chodit stim slizakem Lewisem *9*
  • ...

Já nevím proč zpíva jen ona... Všichni možná zpívají ale málo...
  • destiny-hope-cyrus

Re: Milasek muj!

The Pussycat Dolls - 21.2.2009 v Praze *3*
  • Re: Re: Re: zpěvačka?

já ty automobilové závody rád nemám-řev motorů,zbytečné vypouštění výfukových plynů,každou chvíli se při tom někdo zabije,buď závodník nebo najedou do diváků *9*
  • Re: Sisina

Přesně tak, naplno s tebou souhlasím! Ale ono je to tak trochu jinak..Víš, já si myslim, že ty lidi co sem lezou, tak se na formule koukají a zajímají se o tento sport, ale nedokážou pobrat to, že Lewis Hamilton má za přítelkyni Nicole Scherzinger, protože oni asi nejspíše poslouchají metál a punk..Ale díky, že si to sem napsala, alespoň někdo rozumnej!!! *4*
  • Re: Re: zpěvačka?

To ty prostě nemúžeš pochopit.Skus se někdy podívat a pochopíš co na tom je .Musíš se do toho prostě vžít,samozřejmě chápu ,že někomu se tento sport nemusí líbit,ale za sebe říkám že je to nejlepší sport na světě. *3* *3* *3*
  • Milasek muj!

Miluju Nicole, je úžasná, umí skvěle tancovat, má skvělej hlas a hlavně, je krásná!!!!! úzasná, miluju jí!!!Už se tesim az ji uvidim u nas v čr, v únoru na koncerte, jooo ohh yeah!! *14* *14* *14*
  • v.judy

Nicole!!!

Kráááska!!! *14*
  • denisakadlecova

www.pussycat-dollsky.blog.cz

www.pussycat-dollsky.blog.cz
    *3*
  • denisakadlecova

sweet sexy nikol!

Nikol je prostě upe nejkrásnějsi a nejvice sexy ženská pod sluncem!!! Sem jí včera videla v When I Grow Up a pecka!!! *14* *14*
  • Re: Nicole

to musí být strašně hezká,ta vaše Rómka
  • Nicole

Připomíná mi jednu cigánku co postávala na náměstí, ale když jí v těch klipech pěkně nasvítí tak je sexy, to se musí nechat *5*
  • denisakadlecova

Re: Nicole Scherzinger

*4* *14* *4* LOVE NIKKY *4* *14* *4*
  • kk.a.t.k.a

Nicole Scherzinger

*4*
  • Re: Nicole

je to prostě skvělá zpěvačka i svlékačka *14*
  • sukna

Nicole

Ja nemusim tyhle vyumelkovany kurvicky,ale Nicole mam proste rada,Ma hezky hlas,ktery by vynikl kdyby se misto svlikani,a zahazovani casu s PCD,dala na jinou muziku,soul popripade rnb,bohuzel ji vsichni berou jen jako sexbombu,a ne jakou dobrou zpevacku,coz je skoda,ale muze si za to sama,kdyby se nechovala a neoblikala jako slapka mohla by konecne dokazat ze umi opravdu zpivat,jinak umi vyborne tancovat a je opravdu sexsymbol,jen by to nemusela tak prehanet z make-upem a tim svlikanim,a konecne dokazat co umi.
  • Re: zpěvačka?

Ty jenom závidíš...přiznej že bys chtěla bejt jako ona *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit