-
Zdenka
Zdravím vás.Do divadla Kalich jsem 19.4.dalapro Vás dopis se žádostí o autogram.Prosím buďte tak hodný a nezapomeňte na to.Moc jsem Vám v soutěži držela palce, ale bohužel to nestačilo.Jste ale mladý a máte úspěchy určitě před sebou.Tak se mějte moc pěkně. -
Jablonec n. Nisou
On je taky Jablonečák já tady :D -
škoda, že nejsem režisérkou
kdybych jí byla natočila bych krásný film o mimozemšťanech. Hlavní roli by hrál tady Ondra Ruml. *1* *1* *1* -
laděnka:)
laděnko to bylo krásný když sme se s nim fotili a povídali sme si s nim v tej Sušici na náměstí vit?:)..a jak náám pak zazpííval ou jééé:)..ještě že máme to jeho číslo;).. *14* -
-
Re: laděnka:)
*14* bylo to nejvíc nejlepší *14* -
-
Re: Re: laděnka:)
to bylo prááávě ještě lepčííí;).. sad za náma ten příští víkend přijede:)..byl fakt skvělej:)..hej a těšim se na ten koncert jak nám slíbil ty vstupenky zdááárma;)..VIP;):D
-
-
-
.......
Dneska měl vystoupení v Sušici *3* -
koncert
čauec, kdo jste bylů na jeho koncertě v měst,. diadle v Jablonci? -
-
Re: koncert
Byla jsem v Jablonci a byl to ohromný zážitek. *14*
Ondra je výborný zpěvák a skvělý člověk !! *4*
-
-
Od ŠtĚpÁnKy ♥
_On je moc hezkej Ondra_ >IN LOVE< _a sladkej =o* _ MtR OnDrO :-* _ OuUu =o)_a jeho zpěv je božskej :)) _ -
Pozvánka
Srdečně Vás zveme do naší obce, kde je starostou pan Ondřej Ruml!
http://ondrejova-lhota.wbs.c z -
Fidlovačka
ahoj lidi kdo jde na charitativní koncert ve fidlovačce v neděli?? *3* -
-
Re: Fidlovačka
já byylááá *14* *4*
-
-
x)
Jooo... Ondra je upe Super... TeĎ v úterý byl u nás v Opavě... Byl upe skvělej...*14* A znavu jsem si podtvrdila to že je upe krásnej!*4* Byl vtipnej, milej prostě upe super... Pro mě to byl užasnej zážitek že jsem ho viděla... *14* *14*