Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2838 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • H

J
  • BBC

V
  • Myslím si, že Partyšová si o to všechno koledovala. Na všech fotkách z ní kape povýšenost, arogance a nafoukanost a tak Boží spravedlnost na ní seslala mladou a nezkušenou Ornellu, do které by nikdo neřekl, že by jí dokázala zničit. A pak že spravedlnost neexistuje!!! Existuje, jen si třeba někdy dává trochu načas než přijde, ale stopro EXISTUJE. JUPÍÍÍÍÍÍÍ. *1* *1* *1* *1*
  • Jste tu všichni směšní, jak se do ní furt trefujete, ona se tomu akorát směje. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Ona se směje za každým druhým slovem,protože je mentálně retardovaná !!
    • Dyt je naprostá blbost aby ji někdo zesměšnoval! Viděl jsem s ní jen jeden rozhovor a zjistil jsem, že ona se sama zesměšní jen otevře usta. Tedy ztrapnit se ona zvádá sama dokonale!
  • *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    • GABINA, že? to je jasný, každý ví co je za K.. *12**12*
  • Nadherna zena *14*
    • Být ženou v 19, brrr, to bych teda nechtěla, co bude říkat ve 30??? Jinak má trochu přestárle dekadentní look. Trochu k... hoši guten Tag!, Láska z pasáže, Perlová ulice,disco MusicPark, U holubů atd..)) Myslím si , že v období 1988-1993 by byla fakt SEXY.Ale ted je to trapná peroxidová unavená vykopávka - v 19 letech!!!!!
  • Tak koukám, že jediný člověk na úrovni tady je Charlotka, s tou se dá docela normálně diskutovat, protože nemá mozek zalitej nenávistí a sprostýma nadávkama a umí uvažovat s chladnou hlavou. Jinak děs běs.
    • To Clariska- tak to ti dekuju:), ciste mne zajima jedna vec, znas Stikovi osobne, nebo ji obhajujes jen tak?;)
  • Hej Gabčo, prý už máš novýho chlápka? Zase prachatýho. Nejsi ty náhodou zlatokopka? :-DDD
    • Nejde mi do hlavy Tvé věčné narážky na Gábinu.. nepatří náhodou do diskuze o ní?
  • *3* Tak on se někdo ukázal, kdo ji obdivuje! Tak to jsem fakt nečekala, že jsou někteří lidi tak debilní a labilní, tu nejhorší svini na osobnostech někdo má rád, uf tak to je SÍLA!!!! *7*
  • F

K

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit