Přejít na výpis diskuzí

P. Diddy

OSOBNOST 31.12.2006 
101 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • market

a jeste vcera mely pakistani vanoce jsem jim par poprala doufam ze budes psat na usher a hadej se jo cus
  • MARKET

CUS DOUFAM ZE SI REKLA IRCI ZE SI BUDEME PSAT NA CHATA KHAN A MAM NABARVENE NA SVETLE ALE NECHYTLO MI TO MOC ALE NA SVETLU TO JDE VYDET UPLNE ALE I VE TME TROSKU PORAD JSEM HO NEVIDELA ALE JAK JSEM SLA ZE SKOLY TAK TAM BYL JEHO BRACHA A ON SE OPICI PODLE JEHO BRAHCY ALE TAKY ZE VYPADA JAK ON ALE JA NEMAM RADA MALE DECKA VIS CO MYSLIM ME JE PONEM SMUTNO ME SE CHCE BRECET BESTAK MA HOLKU ALE ON STEJNE MENI HOLKY KAZDY DEN FAKT TO NENI SRANDA ALE JESTE JSEM HO NEVIDELA TAK CUS VZYCKY SE MI ZDA ONEM VECER ZE JSEM TO SNIM .......
  • karina

Ahoj Karin. On ti napsat nemůže, protože nemá jak. A předtím, jak jsem ti napsala, že tam je se mnou, tak už to nestihl, protože se knihovna zavírala. Tak jsme to ani nestihli. To jo ty máš vlasy nabarvené na hnědo? Na světlé nebo tmavé. Já je mám pořád stejné. Já už končím čau a pozdrav všechny.
  • market

cus sla jsem se podivat za mojim ale nemuzu ho najit je mi po nem smutno ja mu chci dat moje cislo nemohla jsem mu to dat driv nez ted protoze jsem stratila mobil a jak ho vydim tak se na me jenom usmeje myslim si ze to chce dat jemu mladsimu brachovi anebo jeho kamaradovi protoze jak jsem sla ven tak tam byl a utikal za mnou a oni me neznaji jako karina ale mya a on rval mya pojd jsem a ja pusu jsem mu ukazala vis co myslim ne ppppppuuuuuuu myslis si to tes ja jo a ten muj vzdycky jak me vydel tak zamnou sel a on tak ty si mi neco slybyla a ja jo neboj dam ti to a on se nemohl dockat a uz mi nic nerika a jak jsem sla do parku on tam porad chodi a on oj babe a ja jenom na neho zamavala a ted nic a ukazala jsem mu ppppppuuuuuu on se semnou uz nebavi mam moc novinek ale tady se to nevleze tak cus a jeste neco byla tady tina na novy rok ona je uplne hezka a vsechno mi vzala veris tomu moje veci co jsem dostala na vanoce a jeste jsem si nabarvila vlasy a uz je mam asi 4tydny na hnedo tak cus jo a jmenuje se azaar presne nevim jak se to pise zni to jako tarzan a neposmivej se a hlavne to nikomu nerikej cus a at mi taky napise
  • Karin

Ahoj Karinko, přeju ti všechno nejlepší k tvojim birthday. Doufám, že jsem to napsala dobře. Jestli jsme dostali SMS to nevím, ale zepám se. Mama říkala, že mi koupí mobil. Ale ona mluví a stejně nic, ale mě to nevadí. Pozdravuje tě Dalibor. A nevím kdy ti napíše, protože nemá čas. A do knihovny chodíme málo. Pozdravuj mi tam všechny. Já už končím. Jestli budu mít čas tak ti napíšu. Ahoj měj se dobře.
  • jak se mate co delate tak rekni irene ze si budeme psat na snoop dog ona vi proc tak ji to vyrit jo cus pozdravuj vsechny ja jsem vam napsala na mobil sms dostaly jste to nebo ne na strejdu stefana
  • MARKET

asi to snim budu muset skoncit protoze bydli hned o ulici a vsichni nas vidi a i jak jsme sly s matkou tak tak se na me usmal ale vesmu si od neho cislo v sobotu a dneska neco dostanu ale darky na narozeniny a v sobotu budu mit party a vis o tom ze se to tatka dovedel a ja ty tomu veris a rikal ze jo protoze vsichni to vidi ze nas snima vidi p. cus
  • market

cus zrovna jsem prisla ze skoly a mam narozeniny rekla si darce ze si budeme psat na snoop dog doufam ze jo zatim cus a jakto ze mi jeste nenapsal
  • Karina

Ahoj Karinko Tak co jak se máš? Mám pro tebe dobrou zprávu. Hádej kdo tu se mnou je! Dalibor tady je se mnou. Pozdravuje tě. A za chvíli ti napíše. Ted nemá čas, protože šnupe v knížkách. Víš my jsme v knihovně. Už musím končit. Ahoj PS:napiš
  • market

jo a mam jeste narozeniny ve ctvrtek a chci dostat penize a jit do kina na 50 cent get rich or die tak se to jmenuje a rekni jak se ma babicka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší