-
pavol habera
Vím že nikdy neuslyším paluv hlas na živo *9* ale hrozně moc ho miluju *14* i když má manželku a děti přeju mu aby se mu v životě ještě stalo spoustu krásných věcí a i když má plno fanynek a fanoušku já sem jedna z nich a je mi líto že jsem jen neduležitá osoba jen co sem ho viděla věděla sem že mi v srdíčku něco hřeje a když jsem začala poslouchat jeho písničky líbili se mi všechny některá mín - (ale těch bylo málo) ale většinopu se mi líbili hned na první poslechnutí . má krásný hlas a je mi líto že sem ho ještě neviděla na živo - zdá se mi o něm . zdá se mi že ho znám a jsme přátelé ale to je jen pouhý sen který ale dokáže potěšit . přála bych si abych ho viděla a byla sem pro něj hezká když se mi s klukama vubec nedaří je mi teprve 12 a celý život mám ještě před sebou ale bez něho by to tu nebylo - alespon pro mě by to tu nebylo zajímavé doufám že se stane zázrak a já budu jeho třeba kamarádkou ale mě se zatím zázrak nestal už jsme o něm napsala nejmín padesát komentářu mohla bych na počítači strávit klidně celý den jenom abych mohla poslouchat jeho písničky a dívat se na videa třeba o talentmanii *14* *14* *14* vím že má rodinu a moc mu přeju aby si s ní užíval . : měj se hezky Pa'lo a miluju tě jako tvoje rodina a spoustu jinejch fanynek - nevím proč bych měla být něčím zajímavá *9* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: pavol habera
to je moc hezky napsaný..přesně tal nějak to cítím i já =)
-
-
jsi skeli
ma nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nejolibmejsi z tvich pisnicek je mam na teba chut.Posloucham ji den co den. *1* *14* *14* *3* *4* -
=))
Jeho písníčky jsou krásný...dokážou dojmout i potěšit...=) je to prostě úžasnej člověk...nevím co proti němu každej má...je jeden z mála lidí...který dokážou říct narovinu co si myslej...a to já oceněju..=) a na svůj věk je prostě neodolatelnej *14* -
-
Re: =))
presne tak:)je nejlepsejsi na svete uz od mala ho miluju *14* jeho pisnicky mne vzdycky potesi ma hodne pravdive texty je proste bombastickej dkybych menal psat vsechno co k nemu citim atd...bylo by z toho tisice deniku
-
-
Habera válí :D
Na rovinu -- neposlouchám jeho písničky, ani nijak zvlášt nezkoumám jeho kariéru.. ale je nehorázně sexy ♥ *1* -
-
Re: Habera válí :D
Souhlasím, je opravdu sexy a jeho písničky mám ráda. -
-
Re: Re: Habera válí :D
=) souhlasím =) *4*
-
-
-
Bartošová
Dojímá mě,když Palo Habera řekl že měsíc strávil s Bartošovou na nějaké soutěži jak si to hned bulvár vykládá po svém.A ani zmínka o tom že tam s ní byl i Sepeši se kterým chodila.Jsou fakt trapní.Nehledě na to, že si myslím že Habera by o ní nezakopl ani kdyby byla ze zlata. -
-
Re: Bartošová
přesně...to co o něm někdy píšou je děs
-
-
Mám na teba chut
Jeho Mám na teba chut mě dostalo, bombová písen! *3* *3* -
palo habera
Palvol Habera je pro mě ten nejlepší zpěvák a skladatel a i nejlepší člověk na celý zemi mě nevadí kolik mu je ale užasně zpívá a je krásnej moc a moc už ani nemám slov. s kapelou team jsou nejlepší hlavně palo , mám ho moc ráda hodně moc je pro mě všechno :) sem ráda že ho mužu zase vidět v talentmanii doufám že bude ještě mnohokrát v televizi už se na to moc těšíím přeju mu aby se mu vždycky dařilo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju ho *14* -
Palo je skvělý!
Palo Habera je můj nejoblíbenější zpěvák, má skvělé písničky a na to, že je mu 48, bych ho tipovala tak na 30 *3* Už se moc těším, až začne Talent Mania, protože jako porotce je taktéž úžasný! *14* *14* -
-
Re: Palo je skvělý!
Pavol Habera jeten nejúžasnější a nejkrááásnější na světě dala byc hvše za to abych HO viděla a nebo měla aspon plakááát *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Nej zpěvák
Palo je muj nej nej zpevak je super a chtela bych mu podekovat za krasne pisničky Vanda *3* *5* -
paľo
všechno nejlepší k svátku, Pali *3*