Přejít na výpis diskuzí

Perrie Edwards

OSOBNOST 22.3.2013 
220 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday Perrie
  • všetko najlepšie... *4* *4* *4* *4*
  • tomlinsonerka17
    Happy B-day :DD :3
    I love Perrie! :D :33 :D
    She is PER-FECT! :** :D
  • Romca10
    stačí sa pozrieť na anti zerrie stránky a podobné (NIE sú to hate stránky). BOLA som zerrie shipper, ale časom mi to prišlo fake. A to, že ty s tým nesúhlasíš, mi je totálne u prde*. *3* *4* Shippuj si Zerrie, nehovorím ti, že nie, ale ani ty nevieš (tak ako ja ) na 100% pravdu. A Perrie mám rada, je dobrá speváčka. @vaness123v A inak, všetko naj Pezz :)
  • Všechno nejlepší, Pezz! Šťastné 21-té narozeniny! :)
  • Děláš si prrdel?! Obvykle sprostě nemluvím, ale ty jsi taková p*ča!
    Rozhodně si ho zaslouží a on ji. A jestli to říkáš jen kvůli tomu, že si myslíš, že ty si zasloužíš ho, tak se pleteš, d*vko! Tohle už mě vážně vytáčí, to byla poslední kapka! Nikdy jsem na tohle neodepisovala, ale už mi došla trpělivost! Co si k*rva myslíš, že jsi? Ty si ho nezasloužíš už jen kvůli tomu, co tady píšeš. Jak můžeš někomu přát smrt, jen proto, že jsi namyšlená a drzá krááva?! Takový lidi fakt nechápu! Panebože, tobě on nepatří! Lituju všechny lidi, co s tebou musí žít! A na závěr snad jen: JDI SE LÉČIT!
  • Všechno nejlepší Pezz! Zřejmě jsem jedna z mála, co jí to se Zaynem přejí, je mi jako jediná přítelkyně kluků z One Direction sympatická. :D
  • vše nej perrie k tvým 21 narozkám
  • Ano máš pravdu. Copak si vážně myslíte že ho zajímáte?
  • vaness123v
    BOŽE BOŽE BOŽE. *16* *16* *16* *16* *16* Už vás vážně nechápu :) Holka tobě už nic nepomůže :) Tím ,že sem budeš psát ať zemře a ať se rozejde se Zaynem nedocílíš toho ,že si zrovna tebe Zayn vezme za ženu Brouku *3* Akoráde tady ze sebe děláš trapku ;)
  • Hodně neště , nezdráví at schcípneš a at se rozejdeš se Zaynem .Tysi ho nezasložíš. *11* mi je s tebe
  • vaness123v
    Že jí nemají co závidět?? JE TO HO SPOUSTA! A na to ,že je Zerrie fake si přišla jak ? :* *1*
  • vaness123v
    Jsi se zrovna koukala do zrcadla když jsi to psala ? *14* :*
  • Romca10
    so Zajnom? Kto je Zajn? Ono to moc ako vzťah ani nevyzerá. Tiež som si na začiatku hovorila, že ich vzťah je skutoční a podoporovala ho. Ale časom mi to prišlo len ako reklama pre LM. Proste sa k sebe nesprávajú ako milenci a aj keď boli na Kids Choice Awards (myslím, že sa to tak volalo) tak sa Zayn naklonil k Perrie, že jej ide niečo povedať, ale ona sa otočila tiež a potom sa od nej rýchlo odtiahol, pretože boli blízko pri sebe :D A k tomu, že "sú zasnúbení, tak ako môžu byť fake?!" Môžu. Zásnuby môžu byť fake tiež. V podstate oni možno ani nie sú zasnúbení, len Perrie nosí prsteň a povedali to a vieš kedy? Keď Little Mix vydalo nový singel a pripravovali nové album. Obe zvieratá si kúpili, keď malo Little Mix niečo "veľké" (napr album)A dnes majú live stream a Perrie pridala na svoj ig fotku Zayna, ich topánok a "ich mačky". Aj na účet LM. Nepríde ti to trochu ako reklama? :) Možno sú naozaj spolu, to nikto z nás nevie na 100%, ale toto si o nich myslím ja. A náhodou som mixer. Perrie mám rada, je to dobrá speváčka, ale pre mňa je Jiam (Jade+Liam) viac skutočný, ako Zerrie. :)
  • Vy ste ale K***Y .. kritizujete ju iba kvoly tomu že chodi so znamym a oblubenym spevakom zo skupiny 1D Zajnom ! ... ste ubohe ak si myslite ze tymi sprostymi recami im rozbijete vztah ... oni z vas z vysoka kaslu .. :) tak drzte si jazyk za zubami ... lebo tie trapne komentare nenavidim *16* *16* *16* *14* *14*
  • Romca10
    len za to, že ju nemá rada, jej musí závidieť? A čo také? Okrem hlasu jej niet čo závidieť. A Zayna? haha zerrie je fake, takže asi tak,..
  • vaness123v
    Naprosto s Tebou souhlasím *14* *3* *4*
  • vaness123v
    Ty ji znáš osobně ? :) Že víš jaká doopravdy je ? :) *3* Jen jí závidíš nic víc :) *4* *4*
  • Perrie mám ráda :3 Je úžasná a krásná!A myslím si,že se ze Zaynem vůbec k sobě nehodí :/ Můj názor a je mi jedno,že tu budu mít nějaký dislike je to můj názor a já si ho cením ! ;)
  • je nejhusnější MONSTRUM !!!!!!! a trapka nic vicc :P !!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit