Přejít na výpis diskuzí

Perrie Edwards

OSOBNOST 22.3.2013 
220 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty si myslíš že všichni , který nemaj rádi Pezz chtěj aby si jich Zayn všiml?! Ty jseš pěkná KRAVIČKA! Ale Pezz je moc hezká a přeju jim to ale to co píšeš je fakt moc!!!!!
  • Blesk se probral!!!!! *1*
  • Perrie je dokonalá a se Zaynem jim to strašně sluší, takže ji nechejte na pokoji.! Jaké by to bylo pro vás, kdyby ste chodili s někým slavným a pořád by vás někdo hejtoval ?? Hmm.. ? *8* Nejdřív přemýšlejte než něco napíšete!!
  • Tak bacha! Jestli věříš těm s*****m co píšou v Bravu tak jsi pěkně blbá!
    Myslíš si že kdyby Perrie (píše se s měkým i) rozkazovala Zaynovi tak že by s ní byl ? Zkus nejdříve přemýšlet na d tím co píšeš a pak to teprve napiš ! Kdyby si věděla tak Zayn je šťastný s Pezz a ty na tom nic nezměníš! Já nemůžu za to že Perrie závidíš Zayna a slávu! Nevěř Bravu !
  • už ti někdo řekl že seš padlá na kokos slavní můžou chodit s kým chcou a navíc Leonard Jecters taky chodil s vesničankou a byl slavnej zpěvák dokud neumřel!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *11* *11* *12* VÍŠ
  • no to jo *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10*
  • a proč? *7*
  • káva?
  • jo to je fakt *3*
  • výte že perry rozkazuje zaynovy taková svyně
  • Zaynova budoucí manželka *5* *5* *5*
  • nechapu proc tohle delate a rikate co kdyby to nekdo rikal vam co byste delali hmmmmm *16* *10* *10* *10* *16* *16*
  • je fakt krasna se zaynem ji to slusi ma styl a drzim jim palce *4* *3* *3* *3* *4* *4* *4*
  • Prosím nejdřív si vem brejle a podívej se .
  • Hmm nene ;) .
  • Sem Directionerka ale moc to přeháníš . Nikoho z 1D neovlivnuje a nikdy neovlivovala . Myslím že asi nemáš rozum.
  • Proč ji hejtujete ? Kvůli tomu že chodí a je zasnoubená se Zaynem . Je to jejich věc. A Zayn jí má moc rád *4* . A Perrie mám moc ráda je dobře že jsou spolu . Mohli by spolu nazpívat duet *3* . Moc jim to přeji *3* *4*
  • Když jsem Little Mix poznala, přišla mi namyšlená. Ale respektovala jsem ji a "nehejtovala" ji, protože s ní byl Zayn šťastný. Ale jak jsem Little Mix trochu poznala, zjistila jsem, že je to fajn holka s dobrým srdcem. V nějakých videích vám může přijít namyšlená, ale když ji trochu poznáte, zjistíte, že se jen předvádí.
  • Perrie je skvělá a krásně zpívá . A je zasnoubená se Zaynem a Přeji jim to *3* A nepochopím proč půlka z vás hejtuje jen kvůli tomu že chodí se Zaynem . Zayn jí má moc rád a je s ní štastný . A ještě jednou Přeji jim to *4*
  • Ty jsi snad úplně blbá?!! Jak by asi 1D ovlivnila jestli nevíš tak LM a 1D jsou hodně velká rodina... Holky všechny společně byli na jejich koncertě !
    Navíc kluci přijaly Pezz, Jade, Jesy a Leigh-Anne, mezi sebe !!
    Jedinej kdo je to k***a, tak si ty !!
    Nezáviď ji že ona je ze Zaynem zasnoubená a mají se rádi víc než někdo jiný...!!
    NEch ji být!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší