-
Začarovaný Čech
Petře,
marný boj! Jsi stále začarovaný!!!! Nepokoušej osud! Tytytýýýýýýýý*13* *13* *13* -
best
Nwm co tady někdo má proti Péťovi Čechovi náhodou je to uplně nejlepší bránkář!!! *3* šikovnej i hezkej *14* a jejich dceruška se jmenuje stejně!! -
-
Re: best
Máš pravdu Péťa je nejlepší brankář na světě a nvm co proti němu máte a za ty goly v Chelsea nemuze protože za ne může Ivanovič,kterýho tam Scolary cpe!!! *16* -
Petě si umý vybrat jmeno!!!!!! *1* -
to maš pravdu já vechápu že kluci ze březnice se do něj naváží a říkají že van der Sar lepší než Čechíno je hězda mezi brankáři!!!!!!
-
-
BLBE
Toto je zpráva pro toho kokota jak pomloval Petra Čecha: Ty kryple jeden zkurvenej ty seš proti němu úplná nula naprostý hovno kdybys na EURU chytal ty tak se tam ani nedostaneme tak drž hubu ty kryple jeden zkurvenej seš tak strašně ubohej že umíš jen a jen pomlovat ty ubožáku zkurvenej aq už sem radši nelez jen to taky kazíš!!!!!! -
Spooky
Tak to je uplně úžasný.Nejlepší brankář na světě ve svym bůhvíkolikátym zápasu nechytne jeden centr a všichni by ho div neukamenovali!!I když jsme kvůli tomu nepostoupili tak to přece nic neznamená,chybu může udělá každý! -
kokot
nejvetsi kokot ze vsech kokotu,nic neumi a vsichni rikaji jak je dobrej ze je to nejlepsi golman sweta a takovy pičoviny mozna tak howno,je to kokot kterej ani nechytne centr proti skurwenym turkum,posral cely euro a celej swet se mu vysmal v teto sezone udelal 5velkych chyb tak to asi neni nejlepsi golman ne?aji kozačik je lepsi,a vsichni ti co si myslijou ze je nejlepsi tak to sou teply sulini fakuju vas čuraaaaaaaaaaaaaci *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: kokot
Víš co já si zase myslím,že naše obrana a útok je hroznej já tě chápu člověka to naštve ale to neznamená ,že je kokot,blbec atd.
Stoupni si do brány sám jo Ty kokote kterej neumí nic jiného než urážet. *9* -
Re: kokot
Si dement takhle mluvit nej golmanovi na světě a to na tom euru nebyla jeho chyba takže sklapni bych chtěl vidě tebe ty primadono *14* *14*
-
-
Petr
Ahoj já jsem tady ted novej jsem na to přišel tak jsem se zaregistroval protože Petr Čech je neeeeej -
-
Re: Petr
Nej,nej,nej-jako nejHORŠÍ ? *3*
-
-
TANKISTA
PETŘE S VANIAKEM V BRANCE BYCHOM POSTOUPILI ZE SKUPINY.
PSAL JSEM TI PŘECE, ŽE TĚ ZAČARUJU *3* -
-
Re: TANKISTA
to bych chtel videt tebe tankisto jak be ses ukazal *16* (je to nejlepsi golmnan sveta)
-
-
stane se
Nebejt Petana tak se an Euro ani nedostanem... i přes chybu je prostě nejlepší brankář -
3 góóóly
Tankisto,
co ty 3 góóóóly- a v jednom zápase?!!!!!!!!!!!!!
*10* *1* *9* *13* *15* *8* -
Tankista
Petře,
tak už máš odzvoněno!!! Místo tebe chytá na ME nějaký tankista ! *3* *5*