Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Míra,Dobrý pane když mate tolik peněz,mužete pujčit normalnímu občanovi.
  • Vážení p Kellner také vydělává na obyčejných lidech má dost heren a kasín barmanky berou u nich 55kč na hodinu *16* ja ho neuznávám
  • Dobrý den Pane Kellnere,

Jsem moc rád,že mezi námi je člověk jako vy, přeji vám mnoho uspěchů a ještě více peněz,a hlavně zdraví vám i celé rodině.

Jste můj vzor.

S pozdravem Zbyněk Kozlík.
  • Dobrý den pane Kellnere díváte se někdy na ty stránky? Můžete mi prosím pěkně napsat ?Jsem ve velikém průšvihu ,potřebuji pomoci nebo se z toho začarovaného kruhu nikdy nedostanu ven, jestli na ně chodíte prosím pomozte,můj email: JARMILA6219@seznam.czvelice moc děkuji
    • Jste trapná. Sama jste si půjčku vzala, tak si teď sama poraďte a neobtěžuje s tím okolí. Sama přemýšlejte nad tím, zda Vám to za ty problémy stálo...
  • Dobrý den pane KELLNERE díváte se někdy na ty stránky nebo ne, můžete mi prosím napsat jsem ve velikém průšvihu potřebuji pomoci DĚKUJI EMAIL JSEM UŽ PSALA PROSÍM CO NEJSPÍŠE DĚKUJI
    • Pane bože, český národ = národ de..lů.
  • Dobrý den můžete mi prosím napsat vaší emailovou adresu?děkuji Jarka
  • Dobrý den pane Kellnere,vím ,že vám píše spousta lidí o peníze,já bych také potřebovala,nechci dát,ale půjčit jsem ve velice špatné situaci,naletěla jsem podvodníkům a nyní nevím jak z toho ven, zda by jste mi mohl půjčit tak mi prosím napište , dala bych i menší úrok můj email: JARMILA6219@EMAIL.CZ děkuji,když ne za půjčku aspoň za odpověď
    • Pokud se jednalo o podvod, obraťte se na policii a soud. Půjčku pak splácet nemusíte. Ale ve Vaše případě spíš předpokládám, že jste podepsala nějakou blbost (vysoké úroky, nesplatila jste jednu splátku dle smlouvy atd.) než, že by se jednalo vysloveně o podvodníky...
  • martin.kiki.182
    Zdravým .. no trošku poslať na účet by som prijal .. rád si to odmakám .. nemám problém ..
  • Kellner = Lauder - ti inteligentnější pochopili jaká že se to tady vlastně hraje komedie, ostatním už není pomoci
  • Delas s jeho bratrancem v praci *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit