Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • samé nové nápady co nikdo nechce

Ahoj, na miliardáře tento, jen na člověka. Máš li zájem o spoustu neotřelých nápadů, napiš.Když ne, uskutečním jinde. Pěkný den
  • Re: jaké jsou vaše cíle???

Konečně názory, které jsou smysluplné...souhlasím a konečně se mi tento názor i líbí :-)
  • Re: Každý si myslí,jak je Péta poctivý a slušný

Závistivče!!! A co když se prokáže, že nezískal nic podvodem? Jaké zabavování majetku? Se vracíš do komunismu nebo co? Odstěhuj se do Číny nebo Korey...
    Proč zákonitě všichni kdo mají hodně peněz, musí být podvodníci? To je teorie závistivých Čechů, bohužel...
  • Každý si myslí,jak je Péta poctivý a slušný

a přitom je to jeden z mála zmrdů, kteří tahají za nitky a mají vliv na stavu země a společnosti. Ale neboj Péto, neutečeš, taky půjdeš a majetek zabavíme, tak se rychle stěhuj kryple!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Katastrofa

*3* Nechápu co jste tady za lidi *16* stádo ubožáku a tězce naivních *5* vy si myslíte že Kellner nemá nic na práci než číst ty vaše emaily *15*.Ten leží někde na pláži,dává si dobré jídlo a pití a vás tady na té diskuzi má tězce na háku *3* Co si myslím tak ani neví že tady je nějaká diskuze *5* on se pohybuje v okruhu bohatých lidí a zapomentě že se tady bude s váma bavit.Zdar *5*
  • Prosim vas

Prosim
    vas nechapu v cem je problem. Ja osobne nic nechci od nikoho nic a kdyz nekdo jiny zada (a nebo jak pisete zebra), tak at to zkusi a nechapu proc to Vadi; a KLID.
    Proc opakovakujete to co pisu. Ale prosim vas klid;
    a kdyz nechtete a nebo nemuzete pomahat tak budte v klidu. *1*
  • Nechapu

Nechapu, jak sem muzete vsichni psat a prosit o pomoc!!! Ze se nestydite... V zivote bych nezebrala o penize, nikoho, ani toho nejbohatsiho cloveka na svete!!!
    A to jsem spis z nizsi vrstvy,ale presto bych neprosila o pomoc. Jsem vdecna za to,co mam a budu se snazit mit vic, svym pricinenim,ale rozhodne ne zebrotou. Zamyslete se nad sebou vsichni a uz tady nezebrejte!!! On ti ten pan Kellner ty penize taky musel nejak vydelat, taky musel makat a premyslet. Jak tady nekteri tvrdite, ze si penize vydelal podvodem, tak to jsou jen zavistive kecy, protoze v te dobe kdy je vydelaval, meli prilezitost vsichni,jen bylo potreba tu prilezitost chytit za pacesy a nebat se....Preji panu Kellnerovi, at se mu stale dari...Narozdil od vas vsech na teto diskusi mu ty penize nezavidim, ale preju....
  • Re: Kontakt na pana Kellnera

Dobrý večer vsem, a vam take Darino,
    děkuji za mail na pana Kellnera,
    Myslím si ze pan Kellner také vse dokazal samostatne a necekal na nekoho a jen tak sedel; ale je hezky pocit aspoň doufam ( ja to nevim) když někdo ma tetu tlacenku a preji Jim to.. Já od pana Kellnera nic nechci a zároveň vám vsem chci říci ze clovek se nema vzdat a positivni myslenky jsou soucast cloveka. Tak Marku, hlavu vzuhru a zivot jde dal.
  • Kontakt na pana Kellnera

Mail na pana Kellnera je kellner@ppf.cz,ale pochybuji,že by vám všem nějak pomohl...i když,za zkoušku nic nedáte.Držím palce.
  • Opravdu

Dobrý den pane Kellnere,
    Opravdu píšete mail vy, myslím vy jako nejjbohatší cech a nebo to někdo jiný? Poslední době těsko věřit co je prada co není. :-))
  • Re: KKK

ses vo vanocich vozral a v opici sis lecil mindraky,co?

*1* to it teda fandim *1*
  • designer

zdravím všechny a i pana Kellera.jsem mlady kluk ktery stravil detství v Dětském domově kvulí tyrání rodiču ap.po opustění DD jsem se musel postavit na vlastní nohy a doted to mam velice těžké.Mím snem je být designérem a kreslím rad.Ale díky pujčce kterou jsem si vzal abych vubec přežil a platim najem atd nezbyvá mi proste nic.nemam nikoho kdo by mi pomohl a muj životopis je moc moc dlouhy a smutný.Je mi jasné,že takovych lidí je moc a to mi je lito ještě více.Bojim se peníze pujčit protoze bych to nemohl splacet.prvni investice do čehokoli je risk....prosím o pomoc splnim sen jednomu smutnemu klukovi kteremu nikdo nepomuze. calmarek@seznam.cz 604733830tel *9*
  • společník

Vážený pane, jsem mladá podnikatelka a od založení společnosti se mi začalo velmi dařit. V současné době jsem zaznamenala propad, který je ovliněn trhem. Nic méně mám koncept a podnikatelský plán, jak překlenout a zhodnotit investice. Mohl by kontaktovat Váš finančník, abychom zkonzultovali můj návrh? Děkuji a přeji hezký den, Pavla Neumannová
  • Hledáme sponzora pro darčí lodě

Dobrý den,
    náhodou jsem narazila na tuto stránku při shánění sponzorů pro naši posádku (národní posádka žen dračích lodí). Rozeslala jsem "milion" mailů, ale žádný se v žádné společnosti nechytil. Některé společnosti odpověděly že snižují výdaje na sponzoring jiné se vůbec neobtěžovaly. Takže to zkouším i tady. Pane Kellnere neměl by jste zájem sponzorovat posádku žena v dračích lodí na mistrovství světa 2011? Pokud ano pošlu Vám podrobné materiály. Pokud ne pošlu Vám ráda ty materiály také.:o) A předem děkuji za odpověď. Petra.
  • 2012

Zdravim, mam dotaz zda by jste jako soused nechtel podporit obec Bratronice? Dokud je jeste cas!!! *16*
  • HC

Dobrý den pane Kellnere....Je mi jasné, že tyto diskuze nečtete, a proto od Vás také nic nepotřebuji. Jen chci poděkovat za podporu HC Bílích Tygrů..... Mějte se ;-)
  • A co když ano

Trochu jsem si pročetla předchozí příspěvky a působí to na mě strašně negativně.Já osobně bych také potřebovala pomoc a věřím, že se mi jí dostane. Přicházím o místo, kde se cítím doma a nechci o něj přijít. Takže: Dobrý den, potřebovala bych peněžitou pomoc na záchranu mého domova. Hezký den přeji všem
  • Zajímavá investice

Dobrý den, máme velmi zajímavé kontakty a předjednané dodavatele, průzkum potvrzuje zájem, shodnotíme Vaše finance.

Kontaktujte nás na pooolix@gmail.com

Děkuji s pozdravem
  • otázka

Dobrý den
    Přeji Vám dnešní krásný a úspěšný den.
    Nedávno jsem četla zprávu,že v USA začali úspěšně léčit roztroušenou sklerozu.Mám tutu diagnozu již 10 let a bohužel se můj stav stále horší.Vím,že to nevrátím zpět,ale potřebuji to alespoń zastavit.Když pominu finanční prostředky,které nějak seženu,tak je problém se do toho výzkumu dostat.
    Potěší mě každá zpětná reakce od Vás.
    Jana Králová
    --------------------------------- ----------------------------------- ------------
  • názor...

*3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší