-
Názor
Jak můžete vědět, že pan Kellner tyto maily nečte? Myslím si, že je to jeden z mála lidí, kterého nezkazí peníze a zůstal jedním z těch, který rozumí obyčejným lidem a zná jejich problémy.Nechápu jak můžete hodnotit člověka , kterého vůbec neznáte. -
bojím se lidí v ulicích
Dvacet let uplynulo a už je to tady zase.Křiklouni,kteří nikdy nic nevymysleli nesnažili se potrápit mozek aby z něj vypado něco užitečnýho už zase chtějí pořádky.15 let jsem přemýšlel jak to udělat aby na spokojenost lidskou si každý občan mohl připlatit a aby to dělal rád.Nakonec se mi to povedlo a moje práce je zaregistrována jako autorské dílo.Bohužel už nemám finanční prostředky abych uvedl dílo na trh.Nabízím své dílo zadarmo .Vše co potřebuji k životu mám.Přeji Vám a panu Kellnerovi ať se dílo daří. -
Re: Re: Re: pujčka
Mám také pjet dětí a snažím se jim dát co je potřeba . Podle mně pokud je človjek opravdu človjekem tak ho problémy ostatních nenechají chladným . A pokud je to aspoň trochu možné tak se snaží druhému pomoci . Tak se prosím chovejte k sobě jako lidé a mnějte pochopení pro druhé jednou se vám to všechno vrátí . Tak ať se nakonec nemusíme stydět samy před sebou . -
Re: Žádosti
Co si clovek asi ma predstavit pod tim kdyz mu jako by ten to typ variant shodnosti v souladu s chopnymi znaku citu s uvodem do vzpominek ze vam napsat, mohu neco jako aby jste vydrzel být stale sympaticky i kdyz jste asi puvodem Ir je zrada? *14* *8* Ja se bojim vam psat kdyz by nekdo na druhe strane mohl znejistit mou fyzickou stranku.. -
scháním investora
Dobrý den,hledám touto cestou investora,který by zainvestoval můj začátek podnikání.Dle dohody se můžeme domluvit.
V případě vážného zájmu mě kontaktujtena E-mail: B.M.drevostavby@seznam.cz -
poskytnutí investice pro podnikání
Dobrý večer! Neustále sháním investora pro pokrytí náklady k podnikatelském projektům, které jsou i vysoce výnosný. V současné jsem nikoho nesehnal a tak bych potřeboval pokrýt náklady pro projekt cca 2.500.000,kč. Pokud by se naskytl větší obnos. Tak jsem schopnej investice i rychleji znásobyt. Pokud budete mít zájem investovat do mojich projektů. Ozvěte se mi prosím na telefoní číslo a to +420 732 569 708 a nebo na meil a to: CZECHOGLOBAL@seznam.cz. Mluvím pouze česky a jinak jsem ochotnej zaslat zhotovenej projekt na meil. Předem Vám moc děkuje za pochopení ředitel firmy OSVČ - CZECHOGLOBAL Ivan Lehota -
KKK
je to fakt k zamyšlení a důkazy jsou . takže ????? *1* -
wika
směnky uvidí i média tak jsem zvědavý jak se vymluvíš ??????????????????????????????????? ??????????? *3* -
wika
po trezoru na mě zírá temná díra vid ty sráči , jsi jen obyčejný zloděj z devadesátých let . už se na tebe vaří voda jako na každou .... *3* -
wika
proč pořád lžeš . to jsi takoví sřáš z podkozí . ty jsi nikdy žádnou ppf nezaložil ty prodavači kopírek , jsi prostě jen kurva jako tvoje renata *3* -
wika
kellnere brzy se každý budě vědět jak to bylo s ppf , neboj . *3* -
Re: Re: buďte v poho
Buďte v klidu Patrik není žádný blbec co by chtěl někoho natáhnout. Jsem členem uzavřené skupiny už přes půl roku a hraju podle něj stále. Ve skupině je ode mě několik videí ze hry a když jsem byl na srazu hráčů, tak nikdo neměl námitku k patrikovým způsobům hraní. Přesvěčte se sami a nedej na názor závistivého chudáčka :) takže doporučuji všem se podívat na www.muzemevsichni.blog.cz, mějte se dobře, Jirka -
LOL
Jaj ludia keby sa za naivitu platilo uz je polovica z vas bohatsia ako Kellner...
Je to clovek ktoreho moc obdivujem a uznavam, ale pisat mu o tom ze chcem love a motorku je trosku infantilne...
Chodte makat a nesedte pred pocitacom s myslienkou ze p.Kellner pre vas splni americky sen a zaplati vam vsetko naco si zmyslite, on to takisto od nikoho nevyzobral *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
pozice řidič
Dobrý den pane Kellner
Doslechl jsem se že hledate řidiče.¨Mněl bych zajem o tuto pozici řidiče
jmenuji se Jindřich Novák věk 34let praxe řízení od 18let a 10let jsem jezdil
na kamionu,mam profesní průkaz i psychotesty.Bydlím v Chynavě.
S pozdravem Jindřich Novák -
Re: Re: pujčka
Jak můžete něco takového napsat? -
Re: Ludia jeho typu
Dle Vašeho příspěvku ostatní nepracují a nic nebudují. Úsměvné. Možná bychom se divili, jak k majetku někteří přišli a jestli mohou sami odpovědět, že jeho nabytí bylo pouze podle jejich nejlepšího vědomí a svědomí. U mnohých tomu jistě tak je. Ne každý, kdo je méně majetný, nemá úroveň a není vyzrálý,jak se tu snažíte naznačit. To se opravdu nemusí snoubit ruku v ruce s finanční nezávislostí. Božena Němcová řekla, a to mluvila jistě z vlastní zkušenosti "Duch ztratí sílu, když starost o vezdejší chléb jej tíží." Víte, i bezdomovec může být vědomý člověk. Chápete? Máte se v životě ještě hodně co učit. A také nemáte pravdu v tom, že každý, kdo je finančně nezávislý je také duchovně vyzrálý, což má mimo jiné za následek schopnost pomoci lidem v nouzi. Za vše mluví citát A.Lincolna. "Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc." Rozloučím se s společně s G.B.Shawem. "Nedostatek peněz je kořen všeho zla." -
Ludia jeho typu
Bavia ma prispevky typu: Myslite si, ze Kelnera a jemu podobnych ludi toto zaujima? Myslite si, ze Vam da nieco zadarmo?
Moja odpoved: Zaujima mozno viac ako hocikoho z Vas. Ludia typu Kelner a spol vedia pomoct, nemusia sa trapit ako prezit do zajtrajska ako vacsia z vas a to preto, lebo pracovali a nieco vybudovali. To im dava slobodu. Slobodu tak financnu ako aj casovu a preto sa mozu zaujimat o ostatnych. Zadarmo ale asi nikto nic nedostane. Ja osobne tiez davam ludom v nudzi, nechcem a nebudem rozoberat co a ako, ale ak by som dal hodikomu vacsi balik penazi, tak si musim uvedomit, ze mu viac ublizim ako pomozem. Nazor mnohych z vas na to bude opacny, ale to preto, lebo nie ste tam, kde Kelner a jemu podobni. Drzim palce Kelnerovcom, Gatesovcom a ostatnim, lebo tito ludia viac pomahaju svojim bliznim ako by ste si dokazali predstavit. Pekny den. -
Žádosti
Dobrý den drazí lidé,
veškeré dobře odůvodněné požadavky mi posílejte na adresu p.kellner@ppf.cz. S pozdravem,Petr Kellner. -
Re: dárek
*4* -
Re: poslední šance
Tak co,Ello,už Ti Kellner napsal? *3*