-
ZÁVIST
PŘEJME A BUDE NÁM PŘÁNO....a kdo závidí,ať si cokoliv políbí a panu Kellnerovi přeji pevné zdraví. -
Re: tak ja taky
ano určitě jsem a posílám Vám 3 miliardy korun napište mi svoje číslo bank.účtu -
Re: hm
kde máš oči?? -
hm
Je sexy, dost krutě sexy *7* -
Neodsuzujte
Naučila jsem se od jisté doby nikoho neodsuzovat.Lidé se dostávají do dluhů i díky nesolidnosti státu,který nechali naši politici vytunelovat a krachující podniky,ve kterých pracovali šťastní lidé,jsou jim u "zááádele"."Nejroztomilejší" je,jak se na nás pan Klaus a podobní culí,jak to s námi pěkně vykutáleli.A když přijdete o to jediné,co se nedá koupit,pak záleží na tom,koho máte vedle sebe.Založila jsem své stránky,a tak vás na ně zvu.Prosím,vemte si bačkůůrky,ať mi nenasviníte.Děkuji a těším se na nááávštěvu. *1* http://www.ivopralinka.estranky.cz/ *3* *1* *5* *14* -
investice do projektu v Africe
Vazeny pane,
protoze si samozrejme strezite sve soukromi,coz neni nic divneho v teto republice,obracim se touto cestou pro ziskani kontaktu.
Rad bych Vam nabidl pripraveny projekt ktery umi nejen vydelat slusny profit,ale ma i moralni aspekt,kterym je proinvestovani skol a nemocnic v jedna Africke zemi.
Samozrejme ze zisku.Jiste pochopite ze zde nelze sdelovat dalsi podrobnosti projektu a proto Vas zadam o kontaktovani na nas mail.
Dekuji -
Re: POMOC
www.clevermoney.cz nic jiného už vám jak to čtu nepomůže. Tato spol. je odkoušena mnou a také mými známými a opravdu fungují mám po povolení os. bankrotu a splácím jeden únosný spl. kalendář zatavili se exekuce a vše je v klidu. *3* -
Už jste někdy...
Už jste lidi někdy viděli,aby takový superboháč byl na fóru a bral vaše články a žádosti o finanční pomoc vážně? ten na to nemá čas, jeho čřas je drahý a né tu číst "naše" žvásty a zaobírat se našimi všedními starostmi!!! Teď u nás staví sídlo asi za půl miliadry a controling provádí ze svého soukromého letadla,takže jeho čas asi není pro normální lidi určený!!! -
tak ja taky
jste stastny? -
RS 4
Ja obdivuju Tohodle cloveka jak umi nakladat se svejma financema -
Docela pohoda to tady číst, když je to jenom obyčejný profil, že?? -
POMOC VE FINANČNÍ TÍSNI
Každý může dosáhnout stejného úspěchu jako pan Bakala. Pokud někdo chcete skutečně pomoci mohu Vám poradit. Rada bude sice zdarma (nechci za ni platit), ale bude to chtít závazek z Vaší strany. NENÍ TO PRO LENOCHY -
Re: POMOC
Jako nezlobte se, dlužil jsem podobnou částku, dokonce ne svojí vinou (i když upsat se jako ručitel může jen naiva nebo blbec, což je jeho vina).
S bankami jsme jednal, a přes počáteční přezírání "takových slibů jsme tady měli nepočítaně" jsem začal pracovat ve 4 zaměstnáních, kde jsem byl kolem 112 hodin týdně (ano cca 16 hodin denně 7 dnů v týdnu). Bankám jsme nosil jejich peníze po dobu 5 měsíců (měl jsem kolem 50tis. měsíčně). Potom jsem se s nimi posadl a řekl jsme jim. Dámy a pánové, splátky mám takové a takové, pracuji 112 hodin týdně, zaměstnavateleé jsou tací a tací, tady jsou smlouvy a příjmy... Už to zdravotně dlouhodobě nevydržím a pokud padnu, tak neuvidíte ani floka. Nabízím Vám rozvolnění splátek na takovou míru, která je pro mne únosná s úrokem na kterém se domluvíme... navíc, pokud to se mnou sekne, tak všechno bude v TV... budu invalida s malým důchodem, nic mi nepatří a exekutora potom klidně pošlu do pr... a světe div se, "bankéři" na velmi rozumné přefinancování splátek přistoupili, protože viděli, že člověk se snažil.
Nakonec mi ještě doporučili factoringovou společnost přes kterou jsem postupně vymáhal peníze od toho kokota co jsem mu ručil a dnes mám vše splaceno a on mi splácí celkem dost na to, abych byl spokojen. Tato kapitola života je již uzavřena, jen vím pokud někdo opravdu chce pracovat a nebojí se makat někde v kanceláři a v noci makat jako barman nebo uklízečka či o víkendu jezdit s autobusem nebo si sáhnout na krumpáč a lopatu ři koště, tak vydělá celkem dost peněz na splátky. *16* *16* -
poslední šance
Dobrý večer,pane Kellnere nevím jestli to vůbec čtete ,ale naděje umírá poslední.Potřebuji od Vás poradit a nevím jak se s Vámi spojit,prosím napište mi na můj mail, je to opravdu důležité,nebudu to psát do téhle diskuse.Doufám ,že to pochopíte děkuji ELLA -
Re: Re: Re: Re: Naivita mě udivuje:))
Na dně můžete být i s počítačem, pokud znáte reálný vývoj a víte, že brzo počítač ani střechu nad hlavou nebudete mít.
Je snad logické, že pokud neplatí splátky, přijdou exekutoři.
Jedině, že by paní začala pracovat za hotové na ŽL. Pak by měla šanci, že jí neseberou plat a bude moci dodržet splátkové kalendáře ... , které už uzavřela a může se snažit uzavřít další. -
Re: Re: Re: Re: Naivita mě udivuje:))
- a co když má občas půjčený notebook na noc od známých, aby si mohl něco vyřídit? -
Kellner může mít dost peněz...
...ale vím jedno co si za něj nikdy nekoupí a to mládí. Jsem mladý a to je moje hodnota. *1* -
Re: Re: Re: Naivita mě udivuje:))
Zaráží mě jak může člověk který je "úplně na dně" být o půlnoci na internetu... knihovnu musim zavrhnout ta o půlnoci nejde a jestliže jste doma tak si nestěžujte na Vaši situaci když na internet a tím pádem i počítač máte! *5* -
Re: Re: Naivita mě udivuje:))
To máte pravdu paní Heleno, avšak i když se ocitneme opravdu na dně, snad máme alespoň špetku rozumu a usoudíme, že takto se pomoci asi nedočkáme. *7*
Všem, kteří zde přišli hledat naději lepších zítřků přeji, aby se ze své tíživé situace co nejrychleji dostali. *3* Určitě existuje nějaké řešení. -
Re: Naivita mě udivuje:))
Asi ano, ale Vy nejspíš nevíte, co je to být zcela "na dně". Ne vždy to ještě ke všemu musí být vlastní vinou. Nejhorší je, když Vás tam dostane někdo blízký a když k tomu jsou děti. Takový člověk už pak skutečně zkouší absolutně vše a doufá, že v tomto státě se dočká nějaké pomoci, aby mohl žít důstojněji - ovšem netuší, že "cesta zpět" už neexistuje, jedině, že by se stal zázrak, což je asi tak pravděpodobné, jako slunce v noci. *9*