Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • motorka

Zdravím pane Kellner. Jste pracháč a já jen obyčejný člověk co má rodinu a jde z výplaty do výplaty. Strašně bych si přál motorku, obyčejnou, Třeba Jawu 350. Byl bych Vám monstrozně vděčen kdy jste mi k ní nějak pomohl. Mějte se hezky, nedoufám že se mi ozvete. Budte zdráv.Pavel 29 let
  • Re: dodatek

Každopádně vám fandim pane kellnere. A možná to ani nevíte proč,nebo důvod nezaplacení. Máte na to lidi,který sou na tu práci k dokončení ppf.
    pak ty lidi hledaj problémy aby ještě vydržely.
    jsem si taky vědom,že tohle je můj názor a důkazy? no právě JEDNA BÁBA ŘEKLA.
    Přeji všem hlavně zdravý
  • jedna bába řekla

dotaz je pravda,že spousta firem nedostalo zaplaceno za PPF nebo EGATE ?
    důvodů asi je spousty a každý má ňákou pravdu.
    Jenom mě zaráží věc,že ty firmy co nemaj zaplaceno ještě tam něco dělaj(nebo do dělávaj).
    je snad jasný že když se používá ňáka věc tak za čas nebude furt nováá.
  • Ahoj,

Ahoj, Péťo. Kdy se se mnou spojíš? *13*
  • prosba

Dobrý den pane Kellnere.Máte nějaký e-mail,na který bych Vám mohl napsat?Děkuji a věřím,že my e-mail na Vás dáte.S pozdravem Chlebík
  • Půjčka

Petře půjčím vám finanční hotovost v jákékoliv výši ( $1 000 000 a výše ) .Kontaktujte mne.
  • Soustrast

Je úžasné, jak lidi umí prosit o peníze.
    Já taky nejsem z nejbohatších na světě a pracuji jako dělník ve fabrice a mám rodinu.Ale všechno, co si člověk vybojuje sám, to má.Proto s vámi cítím upřímnou soustrast ohledně jistě nesčítaného množství žádostí o peníze. Přeji vám ještě více úspěchu ve vašem životě.
    Jiří
  • Dotázání

Dobrý den pane Kellnere,

jak se tak rozlížím, příslěvků je tu nespočetně a věřím, že spoustu z nich Vaše oči ani nečtou, ale přesto chci přidat i já svůj příspěvek, který tady ovšem nechci dopodrobna rozepisovat. Moc by mne ovšem potěšilo, kdyby byla možnost, jak už zde psal jeden z autorů příspěvku nějaký email na Vás, nemusí to být nějaký soukromý,ale ten na který je Vám možnost zaslat osobní dotaz, na který byste byl ochoten případně odpovědět. Předem děkuji za kladné vyřízení a jsem s pozdravem.
    Christien
  • Re: Daruj a ja Ti odpustim.

A co jim chceš prosimtě odpouštět? To že primitivové, co dělají dělníky místo aby makali hlavou, přijdou o práci když se nedaří je snad jejich chyba? Čas máme všichni stejný, Kellner, Bakala i Pepa Růžička z vesnice. Proč teda ani Pepa nezaložil firmu a nevydělává? Když je to primitiv a bojí se, tak má smůlu a víc než 15 tisíc mít prostě nebude...
  • konzultace

nechci půjčit peníze.chci email přímo na vas.chci od vás poradit.děkuji,
  • Prosba

Dobry den,je to asi velka drzost ale uz nevim kam a na koho se mam obratit.jsem pracujici zena v automobilovem prumyslu kde to ted moc nejde ohledne krize,a ted se dostava i nase rodina do financni krize a nemame kdo by nam pomohl.prosim rada bych vam vse vysvetlila.prosim moc moc.
  • Daruj a ja Ti odpustim.

Po precteni nekolika radku v diskuzi me napadla taktez takova myslenka.Nemeli by tuto krizi zaplatit vznikli KLAUSOVI zbohatlici a byznysmeni.Prece za takove obrovske castky jake vlastni 20 nejbohatsich lidi v tomto state nelze dopustit,aby odesel nekdo po vyplatnim terminu z podniku bez financi.Abychom v televizi stale slyseli ze stale nejsou penize do skolstvi,zdravotnictvi,dopravy ajinych odvetvi.Nevolam po konfiskaci Vasich majetku.Ponechte si to co je Vasim zaslouzenym vydelkem a vse vratte do financniho kryti krize.Potom reknu jste Frajeri a odpustim Vam. *7* *7*
  • Re: Poctivec

No, až na to že za té privatizace tohle mohl udělat každý. To není krádež, je to jen využití blbosti lidí! Já jse nedávno koupil 10 kilo stříbrného odpadu za 10 tisíc a obratem prodal za 90, je to snad krádež? Nebo nemovitost co jsem koupil za 2 miliony a prodal za 13, je to krádež? NE, jen jsem využil blbosti prodávajících, toť vše...
  • Re: nova stavba

S tou češtinou si děláš srandu ,že?
  • Re: nastav si budik na ranni smenu v tovarne

Když jsi takový hrdina, proč se neukážeš, proč nenaznačíš své křestní jméno. Já ho sice též nepoužívám, ale mám stálý nick, pod kterám mě najdeš na mnoha fórech. Ale na to ty asi nemáš. Strach z popularity tě zahání zpět do úkrytu za nic neříkající nesmyslné nicky. Já vím, Pán je king, bohatý člověk, který je za vodou. Taky jednou chci mít chatu na Lipně, ale zatím jsem neměl tu čest vlastnit takové peníze. Jakožto student je to dnes poměrně nelehký úkol. Ale není čeho se bát, chce to jen bojovat a možná se nechlubit svým imaginárním majetkem. Já si dokážu přiznat, že nemám nic. No a?? Mě to srdce netrhá, protože s tím budu bojovat. Šíleně závidím lidem, jako jsi ty. Bohatým, oblíbeným, úspěšným. A nakonec zjistím, že stejně dopadneš jako troska... Je mi tě líto a zároveň mi jsi k smíchu. Typický čecháček. Já, já, já, jenom já. Tohle je můj názor na tebe, a komu se to nelíbí, ať si pustí Em-tý-ví:) Ps: Roll it, smoke it *5*
  • Re: lez

Ty jsi ten člověk, kvůli kterému se stydím za to, že jsem Čech. Lidi jako ty vidí všude jen špínu a lež. Je fakt, že nejsem pyšný ani na ostatní účastníky téhle diskuze, protože prosit o peníze cizí osobu je té dosti ubohé. Koho zajímá, kde si kdo půjčil? Jak peníze získal. Nikoho. Je bohatý, úspěšný, prakticky neznámý. Mnoho českých lidí ano neví že existuje. Já mu to přeji. A přestaň to už hulit, kááámo:) *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Pouze vážně.

Jak může napsat dospělí člověk vydim s y... sakra to snad nemáte ani základku ne *13*
  • dotaz muj

dobrý den potřeboval bych trochu pomoct, chtěl bych založit menčí firmičku v oblasti automobylového průmyslu konkrétně pak automobylovích úprav, ale bohužel nemám finanční hotovost potřeboval bych nějakou hotovost do začátku beru i sponzoring prostě cokoliv,budu rád za každou pomoc chtěl bych si splnit dětský sen bohužel nejsou finance a tak pokud se někdo rozhodne pomoci i čímkoliv budu strašně rád......kontakt Lukasspacir@seznam.cz na případné dohodnutí
  • Re: Oprava

Honzo to neřeš, miliarda sem, miliarda tam ..
  • Re: Re: Re: HLUPÁCI

Můžete rozvést tu pohádku o tom, jak díky odvaze.... se vrátil svět k normálu? Děkuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit