-
Naivita mě udivuje:))
Jste opravdu všichni tak naivní, že si myslíte, že by Vám pan Kellner snad něco půjčíl nebo za Vás zaplatil dluhy? *1* Přemýšlejte, lidi. *3* -
POMOC
Dobrý den .
Jsem už na pokraji zhroucení a už nevím na koho se mám obrátit.
Nutně a již urgentně co nejrychleji potřebuji 800tis na splacení závazku u banky a splacení kredit.karet,které jsem si myslela
že nikdy nepoužiji.
Ale vzhledem k situlaci kdy šlo opravdu o život v rodině,jsem přistoupila i na
toto řešení. (dlouhodobá nemoc v rodině+ finančně náročná operace)
Bohužel nyní se dostávám pomalu do platební neschopnosti tyto
docela velké splátky hradit a nerada bych se dostala ještě dál .Peníze scháním
již 4 měsícem a stále platím nějaké poplatky na 100% sliby,ale žádné skutky,a tak se
více a více propadám do beznaděje,už nemámpomalu ani na jídlo.
V této zemi žije snad 90% lidí , kteří se ještě snaží vydělat na neštěstí druhého
Bohužel žádnou nemovitost k ručení ani ručitele nemám.
Jsem z Děčína,je mě 40let.příjem ca 28720,Kč/měsíc.Zaměstnaná na dobu
neurčitou od r. 2003. + různé příležitostní brigády.
Mám dvě dospělé ,studující děti,které si samy ještě nevydělávají peníze,a staré rodiče .
Jsem vdaná ,ale před rozvodem ,jelikož manžel si šel užívat beztarostný život s ženou mladšího ročníku.
Prosím pokud můžete pomoc,pomozte-už nevím jak dál. -přemýšlím i na nejhorší
Netuším, jak ještě dlouho musím být na dně,abych byla zase jednou trošku šťastná a mohla normálně žít.
Děkuji.
Lenka -
Re: Re: jedna bába řekla
no vidiš a tos nechtěl pučit peníze a stejně je nemáš.
chtít po někom peníze za odvedenou práci to se nedělá tohle je vysoká liga to skoušej u obyčejných lidí. -
Dotaz
Dobrý den,p. Kellnere, pravdou je, že moc nevěřím, že by se k Vám tento dotaz dostal a ani bych se nedivila, kdyby jste vůbec nereagoval /jsem určitě jedna z tisíců/. Jsem v zoufalé situaci - nebudu psát, že ne vlastní vinou, neboť má vina byla ta, že jsem přistoupula na žádost a chtěla pomoci, nyní se mi to vrátilo v podobě "za dobrotu, na žebrotu".Pokud by se jednalo jen o moji osobu, určitě bych si netroufala Vás obtěžovat, ale trpí tím má rodina a co mě nejvíce bolí, že i má malá dcerka. Určitě je Vám jasné, čeho se má žádost týká /samozřejmě ne daru/. Chtěla bych Vás požádat, zda byste byl tak laskav a nemohl se semnou zkontaktovat na uvedený email - já nemám žádnou možnost kontaktu s Vámi. Budu doufat - říká se, že naděje umírá poslední. Děkuji, přeji krásné dny a ještě mnoho úspěchů. -
Dokument
Dobrý den, zajímalo by mně, zda by pan Kellner někdy přispěl například na domuntární film o Arnoštu Lustigovi. Zajímalo by ho tohle téma? -
poslední naděje
Vážený pane,nikdy by mě nenapadlo ,že se dostanu do tak těžké situace,jsem zoufalá,už mě vyhrožují,podnikala jsem 3roky,makala 20hod denně a svou důvěřivostí a najivitou,že jsou všeci poctivý mě zůstaly dluhy,nemám čím ručit jen svým slovem ,ale mám práci,kde se za mě může šéf i majitel zaručit,půjčil by mě,ale není na tom tak momentálně ,aby mě pomohl a já to potřebuji rychle aspon část nebot mě pořád volají a vyhrožují,policie nedělá nic,dokud se něco nestane,prosím vás moc,mam deti,a chci už konečně žít v klidu,jsem slušná ,poctivá hlavně pracujicí ,pomožte ted by mě stačilo 300 000,banka mě nepůjčí a ty nebankovní jsou zloději na ty už jsem bohužel taky dojela,děkuji předem za jakoukoli odpověd,ja vím že mate podobných žadostí asi hodně ,kubíková -
Re: Re: jedna bába řekla
třeba teď uvažuje o třetím letadle *4* -
Re: jedna bába řekla
Naše firma taky nedostala zaplaceno a nikdy už nedostane. Dluží nám skoro 2. mil. -
pujcka
Dobry den byla by možnost pujčky 400000 na oddluženi splacet bych vam mohla 4000 měsičně děkuji Wojcikova -
Re: Re: dodatek
asi řešíte problém když se jedná přes milijardu *4* -
nabídka k prodeji
přišla mi odpověď. E-meil ale nelze otevřít.Prosím zašlete nový .Jedná se o pozemek vhodný k zástavbě 10 km od Strakonic.Díky--- příspěvek z neděle 24.5.2009 -
..stane se zázrak..?Toshiba Qosmio X300-130-Můj sen...!!
Tak dost bylo srandy a ted vážně!PANE KELLNER-MOHL BY JSTE MI POMOCT?UDĚLEJTE DOBRÝ SKUTEK....NO TÁK...PROSÍM...A VRÁTÍM 100% NAVÍC A PODEPÍŠU SMĚNKU NA 150 000.-!!!mOHL BY JSTE MI PŮJČIT,NEBO KOUPIT NOTEBOOKA TOSHIBA QOSMIO X300-15G??JE TO MŮJ SEN,ALE 50 000.-HOTOVĚ NEMÁM...MAX.NA MĚSÍČNÍ SPLÁTKY PO 1500.-ALE ZASE VRÁTÍM O 100 000.-KČ NAVÍC....Co myslíte....Budete tuhle stránku někdy číst...?Asi né,že....docela bych se divil...No i tak vám přeju hodně zdaru a myslete alespom na ty děti v děcákách a chudý lidi...Jsem jeden z nich... *9* -
TERLAGE FIN
*1* Atsuti beno.Le sodi but le gago a la dost pendo li sou re smalt di peny...Lubrige si?Di pi si li gi....art nela dan ste jim holaud?Hahahahaha....soul ma hyacint y belle la brilliant!
Ta lada hu si monge ngro spajky-lajky bum!!!
S pozdravem:Pavel Kopecky,Praha 4.
P.S.Za překlad textu požaduji 5OO.-Euro.
605784562 *5* -
Pracovat pro vás
Dobrý den pane Ing.Kellnere,
chtěl bych se vás touto cestou zeptat, zda-li je možnost pracovat a být součástí vaše služebnictva či personálu.
Jsem vyučený kuchař číšník s maturitou a mám ambice se nadále vzdělávat (VOŠ/VŠ). O sobě mohu říci, že jsem spolehlivý, přesný a mám raději práci než přílišné mluvení. Pokud byjste měl zájem o mojí nabídku, zašlu vám svůj živostopis.
S pozdravem: Martin Málek -
nabídka k prodeji
Nabízím k prodeji pozemek určený k zástavbě 10 km od Strakonic o rozloze 1 ha 300 m2.Podnikáme,není odbyt,máme problém s fin.závazky.neměl byste zájem? -
vážený pane
vím že máte jiné starosti jak číst někdy i urážky na Vás, ale za pokus to stojí.Objednala jsem se na impantáty hor. chrupu -protézu nesnáším , ale částka je vysoká a na můj plat nemyslitelná.Myslíte, že fin. pomoc od Vás by byla možná?Děkuji a i když ne tak stejně Vám fandím a hodně ůspěchů. -
dárek
Pane Kellner, já bych si přál hodinky s vodotryskem, když vám ho vykouřím, koupíte mi je? -
uvidíš!!!!!!!!!!!!!
Najdu tě a zabiju tě,tam kde seš ty sem měl bejt já,ale ty si mě podrazil!!!! *16* -
vážený pane Kellner
Je mi jasné pane Kellner,že mi neodpovíte,máte jiné starosti a váš čas je drahý.Ale cítím potřebu to alespoň zkusit.Nejsem "vlezprdel" ani lovec celebrit.Nebudu vyvěšovat prapory a chvástat se známostí s vámi,když o mě náhodou zavadíte.Jste pro mě učitel,vzor a člověk kterýho si velice vážím.Od prodavače kopírek až tam,kde jste,to je fenomenální.Přál bych si,aby byl můj syn jako vy.Úspěšný,inteligentní,skromn ý a obyčejný člověk.Proč vám vlastně píšu?mám pár plánů a nápadů.a chtěl bych poradit právě od vás.Díky . -
prodigy
Zdárek lidi.Už jste slyšeli nový Prodigy?Skladba Thunder,Color's a Omen jsou fakt dobrý *3*