Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Můj názor

Myslet znamená houno vědět.
  • Re: Re: Re: závist?

Jaképak "vymyslet", jaképak "projekty", tak fungují Židé již staletí ...
  • Re: no comment

Vy se znáte osobně? Jak pak můžeš něco takového tvrdit? Lidi jako je on jsou zodpovědní za stav, kterému se říká krize. To tvrdím, i když ho neznám.
  • Re: miliardář

"a" je správně
  • Re: Re: Tam jsou ty peníze, které se z všelidového vlastnictví ztratily!

Kráte, s Vámi bych rád poseděl u piva. A ve finále Vám rozbil rypák.
  • Re: kellner

Douvám, že až dáš ten mega dohromady, tak tě srazí kamion.
  • Re: NULY

Čau Pavle, právě ta vize je to, oč tu běží. Ovšem nemyslím si, že je normální, aby 15ti letý kluk startoval svoji karieru, v tom budeš v našich podmínkách exotem. Chtěl bych, aby ses na věc podíval z jiné strany - kdyby se všichni chovali jak jim radíš, měli vize, snažili se je uskutečnit, byli pracovití a snaživí, blabla.., kde by se pak vzalo těch 53 zaměstnanců, kteří zajistí tvůj úspěch? Kellnera bych do toho netahal, je to taková mystická postava, asi ví proč si chrání svoje soukromí.
  • Re: kellys

To jako že mi přeješ "nic"? Děkuji, ale to asi neklapne.
  • Re: PETŘE,MÁTE MÉ SYMPATIE

Pokud vím, nepásli jsme spolu husy, servilní mrdko, nejsem ani super, ani special.
  • Dotaz

je možný kontakt prosím aspoň přez mail.Jsem obyčejný člověk a hledám pomoc. *4*
  • uvidí se

Pane Kellnere,není možnost na Vás spojení děkuji J. Aspon email. děkuji.
  • O.K

Zdravim měl jsem možnost vidět PPF i E-GATE. A i jeho soukromí(trochu). To že má peníze o trošku víc :o) vždyť tohle mohl mít kdokoliv po revoluci on se nebál, vydělal a množí .Kožený vydělal a utekl se všim. Jaký je to život když se pořádně nemůže ukázat ,jojo lidská závist to je nejhorší.
    tím chci říct, že buďme rádi to co máme,
    jak nejde o život tak jde o hovno.
    Kdyby něco tak jsem zaměstnanec malý bezvýznamný firmičky.
    Ale musím říct mít ty peníze taky by se mi to líbilo.
    tak fik
  • Poctivec

Přečetl jsem tady pár přízpěvků a nestačím se divit, jak jsou naivní některý lidi, který sem píšou. Zbohatnout na podvodu století jménem kupónová privatizace, zmocnit se firmy za pár šupů, která má hodnotu několik desítek miliard - tomu říkáte poctivost? To jste snad upadli na hlavu, né? Faktem je, že Kellner asi nepatří do stejný ligy podvodníků, jako třeba Kožený nebo Charouz, nechal vybudovat gymnázium za 250 milionů, ale jenom jedno ze dvou letadel, který vlastní, má 4x větší hodnotu. Takže bych to s tou poctivostí zase tolik nepřeháněl.
  • nova stavba

Ahoj musim pochvalit novou stavbu ppf e gate mel jsem tu mozmost neco stoho videt peto nemislis ze si za nektere veci vihodil moc penez zbitecne nebo to jsou jen moresi bohatich.nektere ceni jsou premrskane .myslim stavbu na evropske
  • smutek a realita

Vsechny moje objektivni prispevky o kellenerovch aktvitach, za jake doby, souvislostech, jak a s popisem likvidace financnich skupin, pojistoven a popis financniho zameru vybudovat ono -kellnerovo lyceum- za penize cirkevnich organizaci (coz se nepovedlo a tak zdroj prisel jeste vice vychodu, nez z vychodni-orientalni loze), az po zamer na tomto lyceu vytribit generaci studentu, kteri s vdecnosti prijmou moznost odpustit skolne-zapisne ve vysi nekolika desitek tisic a v dospelosti se tito -kellnerovstvi studenti- budou potkavat na nejruznejsich urovni v praci, kterou budou vykonavat, cimz se zachova system -ja na brachu, bracha na me-, a korupce se timto povysi na -kamaradskou proti/sluzbu-, ktera bude mit pocatek u kellera, respektive jeho zeny, ktera je na chodu totoho lycea mnohem vice zaangazovana (aspon co se tyce jeho provozu) ... tyto prispevky byly zcela odstaneny ;)
  • nechápu

dobrý den dnes jsem se poprvé dostala na tuto stránku a četla jsem zde příspěvky. Jsem v šoku z toho jak se tu lidi napadají a urážejí. Kellner měl štěstí a nejen to hlavně věděl jak a v čem podnikat a přeju mu hodně štěstí ,ale nechápu jak tu může někdo tvrdit že bohatý může být každý. Bohužel nejde to nejde jen chtít a makat . Já například jsem to zkusila také ale nevyšlo to a to i když se mi dařilo tak přišel problém jsem vdaná a můj muž v době kdy se rozváděl odešel z bytu a jeho žena neplatila nájem ale v té době byl byt na ně oba tak co nastalo přišel dopis s tím že náš dům půjde do dražby pro dluh +11000 kč. plus penále a další poplatky celkem 350 000 kč celou dobu tvrdila že to splácí ale né . takže našetřené peníze šli rychle na část dluhu a zbytek splácíme . do toho manžela vyhodili z práce a můj otec dostal rakovinu plic takže se musím o něj starat a nikam do ůstavu ho nedám staral se o mě a já mám ted tu povinost také - takže lidi nejde jen o to chtít chtěla jsem ale bohužel nevyšlo to . Tak se tu neurážejte prostě někdo má a někdo ne a na rovinu kdo by dělal dělnické práce kdyby všichni chtěli podnikat . HODNĚ ŠTĚSTÍ VŠEM
  • Re: Vy jste se tedy povedl, pane Kellnere!

Pane, vzjste se snad zbláznil. Miliardy poctivě - bez využití děr v zákonech. To bz dokáyal jen Bůh.
  • PETŘE,MÁTE MÉ SYMPATIE

Vážený pane Kellner, nevím proč, ale jste z několika málo lidí, o kterých si myslím, že se ke svému obrovskému majetku dopracovali vlastní pílí a inteligencí... třeba se mýlím, ale myslím, že ne. Fandím Vám, jen tak dál.. /i když jistě sám víte, že peníze nejsou vše - nenahradí lásku, dobré zdraví,atd./. Jste super. J.
  • Osvícení

Ahoj Petře,pokud se chceš setkat s člověkem, který ve středu po 2500 letech dosáhl absolutního osvícení, setkat se s ním ohledně zdraví, psychologie, prava (argumentace) nebo se konexialně či finančně podílet na jeho prvních krocích, ozvi se. Díky za důvěru. Liberec. Petr 605855220
  • Vy jste se tedy povedl, pane Kellnere!

Jste bohatý a to díky skutečně vlastní práci, díky svým vlastním vynikajícím schopnostem a talentem. Zanechal jste za sebou více hodnotných děl, jak v byznysu, tak v kultuře. A to je dost na to abyste se počítal za "někoho". Jste pohledný muž, který se stále učí a vzdělává dál, což je snad nejnádhernější věc na tom našem životě - nové poznání. Jestli jste i snesitelně zdráv, a v rodině je to jakžtakž v pohodě, tak musíte být i šťastný. Moc Vám to přeji a byl bych rád, kdyby vás takových bylo u nás víc.
    Ale jedna věc mě zesmutňuje. Náš národ dnes trpí pod nesmírným ponižováním před nenasytnými, drzými, tzv. volenými zástupci národa - kterých je plný parlament a ostatní místa státní správy na neúnosně vysoké míře.
    Pomozte svému národu prosím! Jste nesmírně inteligentní člověk se schopností skutečného vlivu na své okolí - a výborným způsobem jste určitě analyzoval naše politiky a způsoby provádění moci, jak tehdy - před tzv. revolucí - tak teď, po tzv. revoluci. Prostě rozumíte "vo co go" ještě lépe než politikové a různí vědátoři, ve skutečnosti volové. Jste tak schopný a silný muž, že byste rozhodně přišel na nějaké řešení, jak běžné občany zbavit těchto pijavic a režimu, který se víc podobá fašizmu oligarchie, než skutečné demokracii. Za ty se snad dají považovat jedině skandinávské modely. Prosím, vymyslete něco a stopa po Vás bude skutečně nádherná a ještě významnější. Ač také velmi bohatý muž, za oligarchu vás nepovažuji, myslím, že budete se mnou souhlasit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit