Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: NULY

Milý Pavle, já bych se taky chhtěla mít jako ty, též bych chtěla vlastnit firmu,ale co nadělám můj otec je rád, že už nemusí platit alimenty a s maminkou, která vychovávala mne i sestru mě těžko může nějakým způsobem pomoci není to jen o tom, kdo kdy začal makat, ale hlavně o penězích do začátku.Já začla hned po škole vzhledem k tomu, že bez školy si nic, tak ti nevim, kde bereš takovou drzost osočovat některé z pisatelů.Je vidět, že si asi nikdy neměl existenční problémy.Kdybych začala podnikat a krachla byla bych bez prostředků i bez bydlení, takže se nejdřív zamysli co vypouštíš z klávesnice než něco zkritizuješ ty neempatická NULO!!! *13*
  • NULY

Vsichni dokazi jen psat v jaky nouzi jsou, a pritom kazdej ma na to jit za svym cilem a neco dokazat. Stejne jako pan Kellner, je to muj vzor. V 17 letech jsem si nechal na jmeno otce zalozit firmu, ted mi je 20 a mam 53 zamestnancu. Firma prosperuje a rozviji se dal. Tak nevim proc ostatni sedej doma na prdeli a narikaj. Mozna to i vim. Predem hlasite ze je to prohrany. Aspon vetsina z Vas, druha cast na to nema rict si JDU DO TOHO. Od 15 jsem si vydelaval, zatim co se ostatni bavili. V 17 jsme meli s kamosem na zalozeni firmy a rozjeti projektu, ted nam je 20 a mame vlastni baraky a nevisime na rodicich, zvladam do toho studium, tak proc zdravej clovek tady skemra o pomoc? Ma na to kazdej, akorat staci mit vizi.
  • Re: Re: Re: Re: Miliardář....

c.renda@seznam.cz *3* *3*
  • Sponzorin pro psoriatiky

Dobrý den pane Kellnere,
    prosím Vás o sponzorování pobytu u Mrtvého moře pro 5 dětí, které trpí psoriázou a exémem zvaným vitiligo.
    Pokud se rozhodnete zašlete prosím sponzorský dar dle Vašeho uvážení na účet 1382381033/0800.

Děkuji předem a Vašeho kladného rozhodnutí si vážím.
    Naďa Tyllová
  • Re: Re: Pouze vážně.

Vy jste zřejmě strašně chytrej že jo,pane xy.Jak můžete o někom říct že je nula?Vy jste možná pitomec a ještě o tom nevíte.Musím si peníze půjčit,který podnikatel nemusel,možná jen VY jste nejlepší,podle mě jste pitomec který možná něco dokázal ale ke všemu jste přišel jako slepý k ošklivce Betty.Docelá rád bych takovéhle lidi poznal osobně a popovídal si na téma:Jak hloupej k penězům přišel.Jste prví reakce na můj příspěvek a je to vidět jaký jste člověk.Já ty peníze dávno mám,a ze svého,ale vydím jaký lidi jsou,VY-jste nula,místo povzbuzení urážíte.Jste prostě JINEJ *5* *5*
  • Re: Re: jaké jsou vaše cíle???

Ovládnutí trhu = moc, to chápu. My muži máme tohle v povaze. Hodlám zanechat na Zemi stopu... a nejen na Zemi. Teď jsem ve fázi kdy se probírám nápady a přemýšlím v které oblasti s podnikáním začít.
  • Re: No jo no....

Ráďo,
    zapomeň na to, že existuje něco jako "štěstí". Myslíš, že založení PPF bylo štěstí? Pokud člověk nemá nic a něco chce, musí jít od jednoho byznysu k druhýmu. Každej další mu musí víc vydělávat a pak se dostane kam chce. Typický příklad:
    Pojišťovací agent (minimální počáteční náklady) -> menší distributor nějakého zboží -> větší distributor -> mezinárodní distributor -> prodej firmy -> splnění snu. Důležitý je ten PRVNÍ krok, začít byznysem, kde se dá hodně vydělat a počáteční náklady jsou malé (je jich dost: realitní makléř, pojišťovací agent, obchodní zástupce...)
  • Re: Pouze vážně.

nečekám, že se Vám vůbec někdo ozve. Vy jste nula, když si potřebujete půjčovat a nedokážete si ty peníze vydělat. Ale nedivím se Vám že si o panu Kellnerovi myslíte že není normální, závist je strašná věc...
  • Re: jaké jsou vaše cíle???

Zdravím!
    Sice nejsem Kellner, ale v jeho cílech mám jasno (jsem též podnikatel). Takto bohatým lidem nejde o peníze, ale o ovládnutí trhu. To je jejich cíl stejně jako cíl Gatese atd. Platí jedna věc, chudí pracují pro peníze a bohatí proto, že chcou...
  • dotaz

Dobry den neprosim o penize jenom o radu jsem zadluzeny az po usi protoze jsem delal pojistovaka na vlastni zivnost nez jsem se neco naucil prisel jsem skoro o vsechno a nic jsem nevydelal mohl by jste mi poradit jde vydelat penize i kdyz zadne nemate ale mate chut neco delat jde to ? byl by jste hodny jenom odpoved od vas protoze uz z toho blaznim dekuji moc a nashledanou
  • Pouze vážně.

Zdravím Vás,mám na mysli Vás normální lidi,ne pana Kellnera který by stejně nikdy nikomu nepomohl.Prosím Vás smrtelně vážně o pomoc,potřebuji pújčit 1,3mil max na 5 let,pokud by se někdo našel rád bych se s Vámi setkal.Pouze vážně a osobně si chci s Vámi popovídat,proti záruce.Děkuji Vám.
  • sponzoring

Dobrý den
    Hledáme sponzora pro jezdeckou sportovní stáj. Věnujeme se sportu endurance. To
    jsou vytrvalostní závody na 40-160KM v terénu a první vyhrává mezitím jsou
    přísné veterinární kontroly a povinné přestávky. Na tento rok máme připravené
    2arabské koně a 4 další jsou v přípravě. Za sebou máme účast na mezinárodní
    závodech v Belgii na 2x60Km dále 4.místo na národním Maďarské 60Km závodě.
    2.místo na Zelčínském 80Km závodě, 2.místo na Nučickém 75Km závodě a další
    dojetí na tuzemských dostizích. Na letošní rok máme kvalifikaci na MČR junior a
    v plánu je kvalifikace na ME. Koně jsou v přípravě. Potřeba sponzoringu je na
    kovářské potřeby a výjezdy na závody či vybavení. Jsme ochotni mít reklamu vaší
    společnosti
    na oblečení, na dekách, na autě vše ostatní je na vzájemné domluvě.
    Také se ukazujeme se dvěma PP klisnama Shagya arab (Karrey 1,místo 2005)
    v plánu je se ukázat v Lysé nad Labem, dále výstava Achpak s plnokrevným arabem
    který letos bude startovat na mistroství ČR.
    Více na LucieSukova@seznam.cz nebo na 723 078 921
  • Rada

Zdravim Vas, pane Kellner. Vim, ze jsem jeden z mnoha, kdo by Vas chtel nejakym zpusobem kontaktovat a vim, ze pokud budu chtit, abyste kontaktoval vy me, ze je to vcelku nerealne, navic ani nevim, zda tyto stranky vubec navstevujete.
    Pokud byste si tohoto "maleho" prispevku prece jen vsiml a odpovedel mi, byl bych Vam moc vdecny. Jedna se o malou radu, vcelku osobni.
    Dekuji, s pozdravem Petr.
  • dotázeček

ahojda..pane Kellner dá se něco udělat pro to aby jste mi odpustil ten malinkatej dloužek co u Vás mám? ani by jste to nepoznal a můžete si to odepsat jako dar pro chudé *4* udělat dobrej skutek *14* *1* *14* *3*
  • Re: re:

ahojky..taky bych chtěla na pana Kellnera aspoň majlika *4* copak se mu nedá nikam napsat? *14*
  • zajimave informace

Vse o Petru Kellnerovi - zivotopis, celkovy vycet majetku a fotky i videa najdete na www.triple-error.estranky.cz
  • jaké jsou vaše cíle???

Velice mě zajímá, zda lidé disponující s majetky, dejme tomu v řádech miliard, mají nějaký cíl. Něco, kam směřují, co je žene kupředu. Zvláště by mě zajímal ten cíl samotný. Já studuju a učím se, pozoruju svět kolem sebe a také dál budu zkoušet, přemýšlet a učit se... a jakmile takový majetek získám, podívám se těmto lidem do očí a zeptám se jich "a co teď?"

Já jeden takový cíl mám. Neprozradím ho, málokdo by ho pochopil. Jde dál, než kam se většina lidí odvážila pohlédnout. Máte ho i vy?

Přeji štěstí lidem, kteří jdou za svými sny. Co může být krásnější, než samotná cesta za velkými cíly?

MRAW
  • No jo no....

Zdravím ve spolek,lidi.Já osobně pana Kellnera obdivuju,je to člověk který maká a štěstí je jeho kamarád.Ja s mou přítelkyni taky makáme,máme malou hospůdku,děláme v ní sami,neboť není zase tak na lukrativním místě abychom si mohli dovolit personál.Mě je 40 a přítelkyni 28,děti mít nemůžem protože záskok za mou přítelkyni která se naučila vařit s donucení,tak ten záskok bychom finančně neutáhli.Svou práci děláme rádi,sami jsme si tuto cestu našli a baví nás to.Jenže pokud bych chtěl splnit sen tak bych potřeboval asi 40mil,který nikdy nebudu mít.Experiment mi není zase tak neznamí pojem,ale jít do úvěru při 40mil investici kdy návratnost v tomto druhu podníkání je opravdu dlouhá a banky moc neslyší.Doslova si tady stěžuji,tak mi to promiňte prosím,jen mi je líto dívky se kterou žiji,že jako ženě ujíždí vlak a mám pocit že si nevybrala toho pravého partnera.Možná se smějete,možná že sami víte o čem mluvím....co?Proto možná také čekám na nějakou ZLATOU rybku,na to štěstí se kterým bych si podal ruku-ne s bankou,ale s člověkem kterýmu by 40mil zase tak nechyběli a s návratností by nespěchal.Ale jak to tak dopadne,budem muset podnikáni pověsit na hřebík,jít do kolbenky a nadávat na lidi kteří budou vydělávat více než si v kolbece vyděláme.FUJ,FUJ,FUJ.Hrozná představa,tak co pane Kellnere,pomůžete mi?Možná si řeknete-PROČ-Já Vám řeknu -PROČ NE? Jsem z Libereckého kraje a ten hotel je fakt krásnýýýýý.Mějte se lidi,hezky pracujte ať se máte lépe VY a nekoukejte kdo kolik má.Věřte že to není zase tak zadarmo,každý to známe i když v malém množství,co?Ruku na srdce....Držím Vám palce pane Kellnere,a přeji Vám hodně štěstí a pevné zdraví a Vám všem také. *3*
  • pomoct

dobrý den jménem neratovického futsalového družstva se ptám zda by někdo nebyl ochotný pomoci nám v nepříliž dobré finanční situaci řeknu to asi tak nemáme halu ani finanční prostředky pokud by měl někdo zájem sponzorovat náš tým necht se ozve na Lukasspacir@seznam.cz imail či zanechá zde vzkaz děkuji všem hezký den *3*
  • Re: Re: Hmmm

Poslední věta naprosto sedí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit