Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lez

je to lez. o penize na to posrane gymnazium zadal o ceske sekce jazuitskeho radu a kdyz byl odmitnut, obratil se na rad svobodnych zednaru, a traduje se, z epenize mu na to dala vychodni sekce, kterou ma pod kontroou ruska mafie. ano, rad svobodnych zednaru uz davno neni onou esoterickou spolecnosti, ale zvlast vychodni, orientalni sekci drzi pod kontrolou 'vlivni' lide. celkeove je kellner lhar a malo-kdo jiz dnes pamatuje, jake podvody se dely kolem televize nova, jak vse 'smrdelo' od vlady tehdejsi ods, a jake aktivity sed eli v ppf-fondu. kellner, je sice zahadna osoba, ale pro lidi znale je to jen vrchni-prchni, komediant, a je jen otazka casu, kdy i on ve sve namyslennosti 'slapne do hoven'. vlast to gymnazium je tak obldny projekt, az to neni uz unosne, protoze ucelem je 'vychovat' si zaky, kteri po dokonceni gymnazia pujdou sudovat dala a predpoklada se, z ese titio lide-studenti budou pozdeji potkavat v ekonomicke a politicke sfere zvota, tj. je tak postaven zaklad pozdejsiho splaceni uctu.
  • Re: Chudák

nechtěl mám máálo
  • Petr Kellner

Pane Kellner, jak se mohu přihlásit na "Vaše" Gymnázium ?
    Děkuji za odpověd.
    Petr
  • KELLNER

Až budu velký taky budu takoví *5*
  • pane

pane kellner ja by sem potrebovala 1 milion mohl byste mi to poslat prosim jsem moc chuda ,,,,,,
  • Re: Re: Rád bych taky ovládl 100 miliard

Jsem rád že se zůčastní této diskuse někdo kdo to má v hlavě srovnané.Plně se s Vámi ztotožňuji, tyto peníze těchto pánů se nedají poctivím zbůsobem nabýt.
  • mno

taky buduuuu *3*
  • Kellner

Samozřejmě nikdo nesnižuje schopnost tohoto pána, ale kdyby se nekamarádil se sodruhem Kočárníkem (v období privatizace, byl ministrem financí, dnes jedním z generálních ředitelů p.Kellnera) tak by těch peněz bylo o dost méně.
  • kellner

Je to clovek, ktery mel napad jak vyuzit tehdejsi vlady a kuponovky... kdo v te dobe nebyl hloupy udelal to same... co na to rict... lidi si voli vladi a to ze voli volí voli si muzem samy... me jen mrzi ze v te dobe jsem byl prcek a ted neni moznost mit takovou sanci ziskat podniky firmy prakticky za nic... ale i dneska se da slusne budovat kdyz neni clovek hloupej i dneska kdyz si nasetri 1 milion tak s nim pak lze mnoha zpusoby tak nalozit tak ze se do konce zivota bude mit clovek dobre jen mit napad a tech je neskutecne mnoho... i ja az nasetrim milion nalozim s nim nejak a budu budovat investovat a zhodnocovat... ne tu psat pane Kellner dejte mi milionek... kazdej si to musi vybudovat sam ;)
  • kdo umi ten umi

Pane Kellner kdyz jste ten miliardar tak nechtel by jste pustit nejaky ten milionek chudym lidem? nebo aspon mne *3* *3* *3* *14*
  • Chudák

Potřeboval bych pár míčů věnovat co vy na to P.Kellner.Stačí 2!
  • Re: Re: Miliardář....

Tak si vazeny se zoufalcem porovnejte sve prijmy
  • Re: Je dobrý

všelidové vlastnictví :-)??? To může napsat, akorát tak, nějaký komouš, který před 60ti lety znárodňoval, vyvlastňoval a kradl a pak z toho všelidového vlastnictví měl, nějaký prospěch, ale ne 95% obyčejných lidí, kteří jen makali a byly rádi, že se nažrali, kokote! Tyhle tupé kecy, když slyším, tak opravdu lituji, že v 89 nevystříleli, všechny komouše a dovolili jim dál podnikat a kecat, do veškerého dění! Vy, kteří by jste chtěli, od Kellnera půjčit, tak by jste to stejně prohráli v automatech a po hospodách a dál by jste si tady naříkali, jaké to bylo super za komoušů a jak se někdo jiný má! že jste se nepostavili, před 89, že Husáci, Jakešové, Jindrové a všechna ta rudá pakáž si žijí, jako prasata v žitě? To jste se báli a zalezlí jste raději makali a byli rádi za to, co jste dostali a vstupovali, do různých bolševických stran, aby jste měli o pár stovek na výplatě víc a pak na 1.máje vyšli, do ulic a tvářili se, jak je vše super!!!...že se vůbec ozýváte a nechce se vám blít!
  • Re: Re: Tam jsou ty peníze, které se z všelidového vlastnictví ztratily!

To by mě tedy zajímalo, kolikrát Vám zrovna Česká pojišťovna plnila. Já i lidé, co znám, měli vždy s plněním velké problémy, ostatně číslo na klientský servis 841 114 114 už znám zpaměti... Slíbí zlaté tele a nevyřídí absolutně nic. Do 5 dnů, to tak... výsměch.
  • Re: Rád bych taky ovládl 100 miliard

jak? v mezich zakona urcite ne...vydiranim nekoho, kdo mel jeho rap sheet vetsi nez osoba vydirajici. Tot vse...pujcovat na 40% urok se povazuje v zap. svete tzv. shark loan. Viz mafie apod. organizace. Nikdo z ceskych miliardaru nevytvoril zadny produkt, nikdo nevydelal poctivymi investicemi na stock market. Vsichni do jednoho nabyli majetek nepoctivou cestou, je mi proto divne, ze se o nich pise navic tak pozitivne!
  • šikovný chlapec,ten Kellner!

*3* Na úvod - panu Kellnerovi se daří a pokud se v Česku někomu "daří",tak pokud On může děla vše proto,aby se mu nedařilo.Zcela chápu jeho obchodní iniciativy mimo Česko,zde postupně a brzo "chcípne pes",ta vládní soldateska to přivede "zu grund" a možná,že to dlouho nebude trvat!Stát který vedou samý "nýmandi",kteří s ekonomikou mají společné to - že z ní "jen pro sebe rejžují".Po nás ať příjde potopa,že!Jsme promiňte mi to duševně velmi ubohý národ(?) a budeme ještě velmi dlouho!
  • závidíte co:-D

Jste směšní nezáviďte tolik kdybyste měly takovou inteligenci aby se vám podařilo to co jemu, nemusely byste teď dřepět u počítače a nadávat *1* mohly byste si užívat tak jako on. Já mu to přeju když se mu to podařilo tak ať si teď těch peněz užívá plnými doušky a navíc když někdo dokáže vydělat hodně peněz neznamená to hned že je nakradl *1* jen využil toho co život nabízí jen člověk musí být tak chytrý a průbojný aby to rozpoznal *4* mějte se.
  • Úvaha

Kvůli takovým a podobným, musí 90% slušných lidí našeho národa, žít na hranici bídy.Morálko, zde se neuživíš. *13*
  • Re: Tam jsou ty peníze, které se z všelidového vlastnictví ztratily!

Milý Franto, "Buď máš názor nebo peníze"
  • Re: Re: Re: Spolupráce

Heh.Máš recht rofl *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit