-
Re: Re: Spolupráce
Na stromech lamo.Je evidentní že si ten týpek dělá prdel a pouze ty prázdná hlavo si to vzal vážně.S tebe hochu asi milionář nikdy nebude *1* -
Re: Re: Re: Re: Miliardář....
Já jsem z kraje rep. Mar.L. -
Re: Re: miliardář
jo tak revoluci tak jí udělejte , jenže to je samé ,,chtělo by to , bla bla bla , mohl bych a skutek utek a vidíte to je právě ono . Kellner by řekl uděláme revoluci a revoluce by byla a né možná , uvidíme . -
Re: miliardář
Protože se staral o majetek "DICKů" *4* -
Re: Tam jsou ty peníze, které se z všelidového vlastnictví ztratily!
To už tak prostě je, někdo má v hlavě a má a většina v té hlavě nemá a jen závidí. *3* -
Re: Re: miliardář
Demokratický, kde každý dostane podle svých potřeb *3*
Rozdíl mezi námi a Kellnerem je v tom, že on nemá čas vysedávat u takto pitomých diskusí. *13* -
Re: Re: Re: Re: Nemáte prachy ??
dobytek jeden lidi na ulici neemaj co do pusy a on dobytek se bude nosit v nej kostymes *5* *16* *16* *5* -
Re: Re: Re: Nemáte prachy ??
co je nam po jeho penezich soupla bych ho mezi dělniky a aby nam ukazal jak umi maknout a kdyz je tak hrozne bohatej tak by mohl neco rozdelit do detskych domovu a chudym lidem a ne se chvastat trapne tim ze ma miliardy dobitek jeden *5* *16* *5* -
Je dobrý
Pan Kellner je potažmo můj chlebodárce ,protože jsem u ČP a PF jako spolupracovník na smlouvu zaměstnán.Je to machr,není to Kožený jak se někdo v příspěvku zmiňuje! pojištění aut je drahé,protože jsou auta drahá,úrazové,životní a jiná majetková pojištění jsou dražší než před převratem. Ale pivo taky není za 2 kč.
Peníze mu nezávidím,ne že by se část z nich nehodila, ale on pracuje,tak ať je má. Hlavně aby si jich užil. Některé nemoci totiž nejdou vyléčit ani ponězi a tím jsme na tom stejně,pokud to někoho uklidní. Přeji mu další úspěchy! *4* -
na plný pecky
Co na to říct???Aspoň někdo si může užívat život na plný pecky! -
A co děláte,pokud NĚCO děláte Vy? Zatím co Vy jen plkáte a stěžujete si,Kellner TVRDĚ pracuje.A o tom,tvrdé práci to je.Jenže to je pro většinu lidí pojem neznámý! *3* -
Re: f
A co gramatika? Další,komu nevoní práce? *13* -
f
žebi nám něco dal -
Re: Re: Re: Re: Hmmm
No jako dyslektik ti reknu, ze presto povazuji za absenci snahy se naucit nejzakladnejsi veci v materstine za predponu hodnou "de". Co si budem povidat, vyjmenovana slova jsou zalezitosti 2-3 tridy zs. Takze kdyz nam tu nekdo nadava do vzdelancu, alespon vime kde skoncil -
Re: Re: Re: Re: Hmmm
Vzhledem, ze do teto skupiny patrim, ti jen rada sdelim, ze mezi takovou poruchou a neschopnosti, nebo spise neochotou se naucit matarstinu je ohromny rozdil!!! Mozna je to jasny duvod, proc ma dotycny holy zadek a umi jen zavidet, ono uz je jedno zda penize, ci schopnosti. Kazdopadne kdyz jsem pako na cestinu, iq povsechne taky nic moc, alespon usetrim svych (ne)mouder dalsi... Ale chapu, ze se ho zastavas, ono uz v tvem textu je videt, ze vrana k... -
Re: Re: Miliardář.
Bohuzel mnoho tech linych si mysli, ze kdyz oni si nic nevydelaji, ze to nikdo neumi a musi delat to co oni. Kazdy mame opravdu stejne sance, vsichni mame moznostu studovat, ci pozdeji dodelat vzdelani a vypracovat se, nebo se proste jen vypracovat. Zavistivci ovsem jen reaguji dle stavu sve zluce a proto maji hole zadnice a v zasade jim nikdo nic nepreje, divaji se totiz do zrcadla. Navic ne pro kazdeho jdou penize vse a nekterych je mi za jejich reakce urimne lito -
Re: Miliardář.
Dobrý den,
plně s Vámi souhlasím, to vše je ale otázkou toho, co zde všude můžete vidět, myslím tím v této diskuzi. Češi umí jen závidět, málokdo umí něco dělat! Já mám ve svém okolí také docela silnou závist a to i u lidí hodně blízkých! Já mám dvě firmy, obě dělají v terénu, takže z hlediska místní závisti problém naštěstí nemám. Ale znám to od kolegů a nikomu bych nepřál ten pocit, přijít o statisícové příjmy jen proto, že někdo kdo je líný jako prase má dlouhé prsty a silně vyvinutou závist... -
to je borec
Já chci taky tolik -
Myslím si,že z Vás pane Franto kouká tak akorát závist.Každý měl tu příležitost nějakým způsobem přijít si k penězům.A někdo jí využil,někdo ne.Někdo byl a je líný,nepotřebuje to a někdo se zase bojí,aby nepřišel v tom svém "podnikatelském začátku"o své drobné čudlíky.Pan Kellner je z těch co potřebují adrenalin v podnikání a určitě mu to nemám za zlé.Vždyť se mu to koneckonců vyplatilo a vyplácí.Jenom kdyby to byl Váš tatínek,to by jste mluvil jen v dobrém.Pojistky u "jeho" pojišťovny si taky uzavírat nemusíte a ani u žádné jiné,když se vám zdá vše drahé.Konkrétně u české pojišťovny jsem nikdy neměl problém s plněním-oproti jiným menším pojišťovnám.Třeba SLAVIA-levná při placení,ale nic při vyplácení pojistného plnění.Když jste takový dobrák nemůžete mi půjčit nějaký finanční obnos bez poplatku?Aby jste nebyl jako pan Kellner,lichvář. *13* -
Re: miliardář
Vážení, hra na blbečky pokračuje. Udělali z nás blbce, obrali nás oficiálně o majetek na který jsme dřeli celý život a nyní se tváří , že o ničem neví. Pan Klaus je toho zářným příkladem. Je v balíku a dělá z nás balíky. Chce to novou revoluci a nový demokratický stát. *14*