-
Re: Re: Hmmm
PS: I slušní lidé jsou disgrafici, takže pardón... *3* -
hmmm2
Tak já jako za to nemůžu, ale jsem klidný a mám i klidné spaní... Ty lidi jim peníze nedávaly za pěkné úsměvy, ale nejlepší je na tom to, že tay už stejně není co vytunelovat, jaký máme podnikatele, jakého ´máme prezidenta, dyť je to všechno jedna pakáž zlodějská a když to říkaj lidem, tak se tomu ještě smějou... Já se smát také můžu, že jsem těm zlodějům nic nedal, ale asi jedinýho mě tady z té dizkuze zajímají ti okradení lidé víc než nákej socka Kellllner... škoda -
Re: Rád bych taky ovládl 100 miliard
To bude asi tim, ze aktiva CP ve vysi 100mld. nejsou vlastni jmeni CP, ale penize klientu. -
Re: Hmmm
Ty by jsi se měl i ze svými "podstivě vidělanými" penězi vrátit do školy. -
Re: Re: závist?
Kdo umi,ten umi,ale kazdy nema talent na podnikani a ani moznost.Ale obdivuji ho. *4* -
Re: závist?
Nejen Kellnerů, ale víc i Kožených,Krejčířů, Pitrů, Grosů atd.atd. Alespon by se mezi sebou vystříleli a nám zůstalo víc na žrádlo,důchody, zdravotnictví, dětské útulky, ústavy pro tělesně postižené, atd.atd. A proč mluvíte o schonostech a pracovitosti, když kuponová privatizace byla od samého začátku jeden gigantický podvod vymyšlený Klausem. A privatizuje a krade se vesele dál, akorát, že toho už moc nezbylo. -
Hmmm
To je sice hezký, že mu to skoro všichni přejete, ale asi si furt neuvědomujete, že TY JEHO UDAJNE PENIZE jsou lidí, kteří si je podstivě vidělali!!!!!! -
Re: Re: Nemáte prachy ??
Mirku ? Protože můžete být úplně blbej ale musíte si umět poradit vysoká nebo střední škola ještě není zárukou toho že se člověk bude mít dobře Renda má ve svých názorech pravdu a já mu proto fandím .René žiji v Americe už 26 let a s vaším názorovým přístupem se tady setkávám každý den a víte kdo tak uvažuje právě ti movitější přijeďte do USA a do roka budete na výsluní *3* -
Re: Re: Nemáte prachy ??
No vidíte a právě proto žádný prachy nemáte mrháte časem a hledáte maličkosti místo aby jste se chopil nějaké pořádné příležitosti . -
Re: hmmmmmm
Jsem jeden z 6000 zaměstnanců bývalých Přerovských strojíren který díky panu Kelnerovi a Maděryčovi příšel o práci a Strojírny šly díky těmto pánům do konkurzu. Takže o jejich umu a čestnosti vím své. -
Re: Počátek
O tom to je,o informacich!!!Burza? Zarucena ztrata penez,paklize jeden info nema!!! *5* -
je to dobře..
Já mu to strašně přeju! Lidi je demokracie, doba, kdy můžeme podnikat všichni, tak trochu riskujte a jďete do toho taky!Ale ne Češi rádi závidí. *3* -
Re: Spolupráce
kde takoví " mozci " rostou ??????? *7* -
Re: Nemáte prachy ??
Hm, zato bohatstvi napsat neumite...:-( -
Re: no comment
Aneto moje řeč moje řeč -
Re: Re: závist?
Vymyslete podobnou lichvu a budete si taky fandit .... vzdyt je to jedno, lide jsou hloupi, jednooky kralem a kdyz nekdo vidi na obe oci, tak proc ne. Proc si nekdo musi pujcovat na nove DVD nepochopim nikdy, ale prave pro ty je tady HomeCredit! Patrite k nim nebo tem kteri mohou pujcovat? Vyber je jen na Vas! -
no comment
Každý z nás má v životě mnoho příležitostí, jen malinkaté procento z nás dokáže chtit příležitost za pačesy a posunout se krůček před ostatní. Většina se nechce vymykat průměru, radši si zanadává někde v začouzené hospůdce. Nekritizujme schopného a velmi pracovitého pana Kellnera. Berme si z něho příklad! -
Nemáte prachy ??
Mno každý nemůže být bohatý to souhlasím , ale každý nemůže být taky chudý a ten kdo umí vydělat balík je hold chytřejší než ostatní prostě ví jak se to dělá a když to neumíte tak to ještě neznamená že jste svatý poctivci. Nejdřív se nad sebou zamyslete a pak někoho odsuzujte že je bohatý . Chudáci vždy budou závidět bohatým ale ještě jsem neslyšel že by bohatý člověk záviděl jinému bohatému že má víc než on , protožee ten chudší začne na sobě makat aby to tomu druhému nandal a třeba ho do roka převálcoval . Jenže problém je v tom že si nikdo nepřizná že je chudý právě proto že je asi neschopný já na bohactví nevidím nic špatného vy ano ? skutečně a proč je špatné být bohatý ??? -
Re: závist?
Home Credit je lichva, tomu se snad fandit nedá... -
$
no tak je jasné, že si ty peníze asi nevidělal na 3 směny, jak maká půlka národa. Měla by se udělat privatizace na to jeho konto. Stejně to jsou peníze nás všech!!!