Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezapomněli jste na něco?

Bohužel jste zapomněli napsat, že privatizace po Klauzovsku byl podvod století. Kdy vrchní privatizér neznal špinavé peníze.
  • Špinavé peníze?

Tak už konečně vím,který buzerant mi
    vyčórl akcie Sklounionu.Máš se na co těšit špíno!
  • Nemáte prachy ??

Ten kdo tvdí že se za penězma nežene protože pro něho nejsou důležité - je sám neschopný nějaké pořádné peníze vydělat . Nejsou pro něj důležité páč žádné nemá . A poctivě zbohatnout v mezích zákona lze stačí obchodovat na burze a za pár let můžete s Kellnerem chodit na drink a stačí k tomu tak málo mít asi 170 000 na start a chtít zbohatnout , ale musíte to opravdu chtít kecat o tom nestačí .
  • Dopis

Vážený pane Kellnere, stejně tak jako Vy
    obdivuji všeumělce Járu da Cimrmana a většinu jeho her znám téměř nazpamětˇ.Sponzorujete nadaci Altaj Cimrman a v jednom časopise jsem se dočetla,že se v budoucnu chcete věnovat charitě.Pokud je to pravda, prosím podívejte se na www.bunecnaterapie.cz Děkuji E.
  • Re: SPOLUPRÁCE

panebože to je... roztomilé :-) chacha
  • Re: Re: Re: Re: bez titulku

tady něco smrdí...
  • Rád bych taky ovládl 100 miliard

Není mi moc jasné, jak v mezích zákona s majetkem 5 miliard lze ovládnout 100 miliardovou firmu.
    Mohl by k tomu autor dát více informací?
    Chěl bych to taky zkusit!
    5 miliard sice nemám, ale 100 tisíc bych dohromady dal - 2 miliony by pak taky nebyly k zahození.

Mimochodem - z hlediska objektivity - Kožený, než své fondy vytuneloval, taky pracoval s geniálním nápadem v mezích zákona, na který se spousta hlupáků a opatrníků chytila - legálně prodali "velkou příležitost" (asi jednu desetimiliontinu majetku ČSSR) za malou jistotu - v hodnotě pár večeří v restauraci ... *3*
  • financování www.kuku.cz

podle posledních informací financují i obchody www.kuku.cz
  • závist?

U nás v republice každý jen závidí. Já mu fandím a byl bych rád kdyby každý místo závisti zapřemýšlel nad sebou a začal něco dělat. Zrovna tenhle člověk podle mého názoru jen nekradl ale je schopný a myslí i na druhé.
    Víc Kellnerů mýt v republice by bylo jen dobře.
  • Krast,nebo nekrast?

Bez kradeži takoveho bohatstvi dosahnout nelze. Otázkou však zůstava, zdali je lepši v dnešni době ten,kdo krade,nebo ten, kdo poctivě pracuje.
  • Počátek

Myslím, že pan Kelner měl od počátku revoluce prvotřídní informace co a jak dělat *5* zajímalo by mě, jakou měl jeho otec funkci v bývalém režimu? A možná by bylo zajímavé rozkrytí všech zainteresovaných lidí a jejich funkcí v bývalém režimu *5*
    Myslím, že ani V.Kožený nebyl dobrodruh či náhodný podnikatel....
    Můj názor je, že tito lidé měli informace ještě před tím než vůbec tyto informace vznikly *13* mýlit se může každý.....
  • Re: No a?

ty jen zavidis co? *3*
  • Můj názor

Byl včas a na správném místě,měl nápad,informace a kontakty.Ty jsou k úspěchu v podnikání nutné a potřeba.Já sám podnikám a vím jak je to složité a zažil jsem pády a vzestupy a zase pády,ale nikdy jsem nezáviděl úspěšným,spíš jsem hledal cestu jak to dělají oni.Nemám ani potřebu
    někomu pochlebovat,protože se nikdy s panem Kellnerem nesetkám a pochybuji,že on sám bude číst tyto názory a některé ubohosti.Bohužel jsme v Čechách a závist je stejně jak korupce prošpikována lidmi
    a jestliže někdo něco dokázal,tak hned za tím vidět nekalosti a kriminalitu je směšné a poplatné této době.Bohužel *3* *3* Přeji panu Kellnerovi pevné zdraví a další úspěchy,neboť si myslím,že je to člověk vysoce inteligentní,pracovitý a propaguje naši zem více než naši politici.
  • podekovani

Jsem chudy clovek,ale nezávidím a fandím Vám,preji Vám vse nej i rodine.
  • Spolupráce

Ahoj Péťo,mám pro tebe zajímavou nabídku na spolupráci.Ty investuješ 10 000 000 euro a dáš dohromady tým schopných lidí.Jooo, ještě by se hodil nějakej dobrej nápad.Já nebudu dělat nic.O zisk z mé!!! firmy se samozřejmě rozdělíme fifty fifty,já 70 a ty 30%.Myslím si ,že je to ta nejlepší nabídka jakou si kdy dostal a v brzké době mě kontaktuje někdo z tvých lidí.Hlavně ať to není tvůj bodyguard *1* .Tak zatím.P.S.vy ostatní už ho neotravujte,teď bude mít dost starostí s mojí společností. *5*
  • Re: bohatství?

co to meles o bibli tz kokote?
  • Re: SPOLUPRÁCE

vice o Josefovi s mailovkou 108A@seznam.cznajdete na WWW.VESMIRNILIDE.CZ
  • Re: ja

Vážený pane Kellner,
    nezávidím vám peníze,ty nejsou vším i když mnohé umožní...
    jak má v dnešní době člověk se sebou něco udělat když nemá to co jste měl Vy,
    tedy- být ve správnou dobu na správném místě,se správnými lidmi.......... *5*
    zkuste se poptat po práci jako obyčejný člověk který musí vydělat na nájem,energie,stravu,a domácnost pro rodinu.
    Z tryskáče není běžný život vidět.
    S pozdravem Adolf H. *3*
  • Tuz fajni synek ni?

Zdruv vseckym,fucim jak chora vrana,bo se nemozu furt dobrat svoju nixtmochrovosti k fajni zakazce - tuz aspon zajistit jakesik ty transpontery,grippeny poradny kustek dalnice .....Dyby ste o cimsik vedeli,toz dajte echo.Beru aji cestneho predsedu predstavenstva CEZ,EON,CS a.s.,TEPLARNY,VODARNY ....

Zdravi tez fajni synek
  • Ale no tak..

Je potřeba brát to s nadhledem.Ten člověk je bez pochyby inteligentní a chopil se příležitostí které taky nepřišly samy.Já náhodou fandím Krejčířovi a spol.(Koženému ne:D) protože tak jak vydrbali s naším státem oni, tak to neudělá asi už nikdo.Jen ať se dožije stovky...Ty prachy mu nepokrytě závidím.Taky bych někdy rád zbohatl.Ale chci to zvládnout sám a nejlépe v mezích zákona.Každý plká, že to nejde a ten kdo nemá peníze se dívá na boháče tuplem jako na zloděje. Já vím, že mnohdy stačí dobrý nápad...A nemyslím tím zlodějinu.Co třeba takový Petr Vlasák co má STYX?(chlapský trenky)..začal podnikat jen proto, že ej rád nosil.A dnes?nemá sice takové prachy jako tenhle ten ale i tak....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit