Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Miliardář....

Ahoj, jsem z Prahy, nech mne tady email a ozvu se ti, ok?
  • Re: Tam jsou ty peníze, které se z všelidového vlastnictví ztratily!

no já mít prachy tak je taky půjčuju vy né? Není náhodou hlupák ten kdo si je půjčí , stejně tak jako když si někdo vezme půjčku na dovolenou kdo je divnej ten kdo půjčuje půjčku na 40% úrok nebo ten co chce jet k moři na dluh ???
  • Tam jsou ty peníze, které se z všelidového vlastnictví ztratily!

Pan Kellner, podobně jako Kožený a několik dalších patří k těm lidem, kteří skutečně zbohatli na rozkradení národních podniků, které patřily celé společnosti, nám všem. U zrodu bylo skoupení kuponových knížek od zkoprnělé a rozpačité většiny naší veřejnosti. Posléze následuje koupě a následný rozprodej několika stovek firem, ve kterých díky kuponům získali Kellner, Maděryč a spol. majoritní rozhodování. Po získání většího kapitálu přišel nápad v článku popisovaného útoku na nákup akcií bývalé České státní pojišťovny. Podnikání v pojišťovnictví - zlatý důl, pojištěnci ve valné většině pravidelně cálují na účet pojišťovny pojistné. Naopak, při pojistném plnění se pojišťovna kroutí jako had a vyrazit z ní finanční náhradu je unikum. Tak se tvoří zisk a ten je každoročně rozdělován, přičemž vlastník jistě nepřichází zkrátka. Jen porovnejte, kam šlo pojistné za dobu panování pana Kellnera, jaké částky musíte platit ročně za pojištění auta, bytu, domu, úrazu apod. Do jaké výše částky pojistného od roku 1989 šly! Další panem Kellnerem vytvořená a vlastněná společnost - Home Credit, půjčují peníze za podmínek, no jedním slovem řečeno lichváři. To jen ke stručné charakteristice, jak vzniklo v tomto případě osobní bohatství. U zrodu byla kapitál od Sklo Unionu Teplice na reklamu investičního fondu PPF, pak kuponová privatizace a úspěšný tah na státní pojišťovnu. Nyní p. Kellner má aktivity v Rusku, ale tam jej zatím dle zpráv v tisku, nechce připustit k veslu domácí podnikatelská hierarchie. Uvidíme, zda jej tam o část nabytého majetku nakonec místní podnikavci nepřipraví, jako Koženého v Ázerbajdžánu.
  • Re: Re: Re: Re: Hmmm

I vi moje vzdělancy! *3*
  • miliardář

Jak se mohl stát někdo miliardářem, když vlastně jen měl obhospodařovat majetek DIKU a veškerý zisk jim dávat? Najednou jakoby mávnutím kouzelného proutku jsou ty miliardy jeho. To se mohlo stát jen v Česku. AŤ žije Klaus, Ježek, Dlouhý a všichni podobní privatizátoři, kteří to buď udělali schválně pro peníze nebo byli tak pitomí.
  • Miliardář.

Reaguji na úvahu pana Pavla.Jistě v mnohém má pravdu.Ale nestačí jen makat a nemít strach.Jde taky o okolím.Moje kamarádka si s manželem otevřeli nejdřív takovou malou restauraci.Musím říci,že s výbornou kuchyní.Která si našla rychle stálé zákazníky.Pak si podnik rozšířili.
    Ale to už se o podnik začal "zajímat"místní starosta a když se s ním odmítli dělit tak jim poslal podnik do konkurzu ale před tím jim z účtu zmizely všechny peníze a pan "starosta" najednou zmizel a s ním i celá obecní pokladna.Dodnes policie pachatele nedopadla.Ta co tomu říkáte. *7*
  • Re: Re: Miliardář....

Smysl celého dlouhého článku tkví v posledních slovek.. Vědět jak na to.. A to Kellner věděl.. A know-how, tedy jak na to získal bezesporu studiem.. Asi proto, že se o obor co studoval hodně zajímal..
  • Re: Nemáte prachy ??

Proc na burzu se 170 000 Kc kdyz to jde za 170kc. *1* *5*
  • Re: Re: Miliardář....

Pavle je to jak píšete a ještě jedna věc je jistá kdo nic nedělá nic nezkazí a o peníze nepřijde , ale taky žádný velký prachy nevydělá . Docela rád bych se potkal s vaším známým protože obchodování je i moje hobby odkud jste pokud se mohu zeptat ?
  • Re: Miliardář....

Boze ty si zoufalej zavistivec. *1*
  • Re: Hmmm

nic nevíš idi.ote.kdo umí holt umí.ostatní budou porstě dál vydělávaš špínu...a je to vaše blbosr *1* *5* *5* *5*
  • Re: Re: Re: Hmmm

.. předpokládám že, řeckou předponu dys- neznáš tak se nejdřív někde mrkni jak se ta cizí slova píší .... tj. dyslexie, dysgrafie, dyskalkulie a další specifické poruchy ...

... předpokládám že, řeckou předponu dys- neznáš tak se nejdřív někde mrkni jak se ta cizí slova píší .... tj. dyslexie, dysgrafie, dyskalkulie a další specifické poruchy ...
  • Re: Miliardář....

Nedá mne to nereagovat. Peníze nejsou věcí vzdělání, znám člověka, co vydělává ročně 2 miliony dolarů a vysokou nemá a stejně tak člověka co má dvě prestižní vysoké školy a vydělává jako dělník. To, jestli někdo vydělá hodně nebo ne je věcí schopností a myšlení, ne toho jestli má vysokou a kolik. Kellner by vysokou¨nemusel mít vůbec a byl by stejně milionář, protože je to velice schopný člověk! Pokud chceš taky vydělat hodně, tak se neboj a začni makat a podnikat! Podnikat se dá i slušně a vydělat se u toho dá slušně. Nevím, jak si každý kdo říká že to vydělal nepoctivě tu nepoctivou práci představuje. Jako že přepadá banky nebo co? A daně tady v podstatě není možné obelstvít, obvzlášť pokud máte takové příjmy jako Petr Kellner. Ve švýcarsku mám známého, co vydělává ročně 100 milionů dolarů obchodováním akcií, komodit a forexů. Začínal jako chudý člověk s kapitálem 20 tisíc dolarů, na který šetřil hodně dlouho. Teď je tam kde je. Každý z těch co má jen řeči jak jsou ti milionáři nepoctiví a sedí za kasou v tescu doufajíce že dostane plat 500 tisíc za měsíc může dosáhnout stejného úspěchu jako on. Musí si prostě jen uvědomit, že se nesmí bát a musí přijmout riziko které je s tím spojené a něco pro ty peníze udělat, tj nemyslet si že je to už hotový člověk a stále se vzdělávat a učit nové věci (tím nemyslím vysokou, tam Vás nic nenaučí, ale sebevzdělávání ve smysluplných oborech). To je vše. Podotýkám, že nejsem kamarád Petra ani nic, jen vím jaká je realita života. Dnes je prostě jiná doba a jako zaměstnanec nikdy nevyděláte hodně peněz, už není komunismus, a to je potřeba si uvědomit. Já jsem například z dosti chudé rodiny, teď je mne 22 a vydělávám měsíčně to co průměrný čech za rok. Účetnictví mám řádně placené a potvrzené auditem, abych měl vše jisté. Vydělat se prostě dá, jen člověk musí vědět jak na to a nemít strach!
  • Miliardář....

Jesliže někteří věříte tomu, že takové peníze jdou vydělat slušným a poctivým způsobem, tak to je smutné. Takových vysokoškoláků s českou VŠ a navíc ekonomickou (ti za ty hovadiny, co se tam učí, by žádný titul mít neměli) je jak hnoje. Tady jde o úplně jiné "schopnosti". Nedávno na Internetu psali, že absolventi českých VŠ jsou sotva na úrovni středoškoláků na západě, takže to v tomto případě není o schopnostech....
  • svět je....

ten svět je hore kopytem :-)) *14*
  • ReTakové peníze nelze vydělat

bez úzkých vazeb na další peníze,povětšinou špinavé ale podvodně vyprané přes fiktivní účty z banky do banky a společnou taktickou práci jejich majitelů na likvidaci vyhlédnutých podniků způsoby, které jsou vždy takřka za hranicí zákonů,kdy jeden ze společníků bude druhým v pravé chvíli zlikvidován. Proto ty hordy bodygardů a zastřelených boháčů
  • Re: SPOLUPRÁCE

Pane Josefe,
    mám pocit, že se "spoluprácí" máte dlouholeté zkušenosti.
    A.
  • Re: Hmmm

Je to velmi ubohe a smutne,ze na ukor poctivo zarabajucich ludi sa obohacuju taki,ktori nemaju ani stipku svedomia. Keby mali svedomie,tak by to nerobili!Tu sa nejedna len o sikovnost,ale o trestny cin!Ja sa tiez chytam za hlavu pretoze taky"sikovnik" mi vytuneloval?ukradol? moje akcie FERROFOND VSZ KOSICE.Kto mi poradi v tom,ako vysvetlit detom po umrti ich otca,ktory cely zivot pracoval v uvedenom podniku,ze aj na tych par desiatok tisic korun"dostal chut" clovek, ktory nema chrbtovu kost?! Pan KELLNER,dovolte mi malu poznamku: ani za desatky generacii by ste poctivou pracou nemohli mat taky velky majetok...

disgafie,dislexie je d i a g n ó z a nikoli cejch blbosti-blbečku.Kouli z ČJ a pomocnou školu.vlk *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit