-
Re: Sponzorin pro psoriatiky
Usmevne *1* -
Re: Re: Re: pro Radku
Pavle, mohl by jste se mne prosím ozvat? Rád bych s Vámi probral některé zajímavé věci. Děkuji -
Re: Re: Re: Re: NULY
Celkem mně váše komentáře zaujali a máme i něco společného, kdyby jste chtěl tak napiště váš email a mohli by jsme si podiskutovat, protože máme na dost věcí stejný názor a "vidění světa"... -
hmm...
Pane Kellnere,jste opravdu machr,to možná nikdo neví jek jste investoval do vzdělávání.Jste opravdu šikovný a byl jste ve správný čas na správným místě.Proč by jste nemohl být nejlepší?!Závidím Vám opravdu a zdravě.Nestudoval jste zbytečně.Komu čest,tomu čest.Ostatní kteří nedokázali dát výpověď a zkusit podnikat,tak ty budou tupí a závidět vždycky.Sice je skutečně pravda,že dnes jen štěstí nestačí...Takže se mějte a kdyby jste chtěl stratit pár milionů,tak Vám je pomůžu proinvestovat *5* Držím palce všem,kteří se posunuli trošku dále než sami čekali. -
Re: dotaz
Pane Richarde,dělat pojištováka v dnešní době je dost velké risiko v zahlcenosti na trhu a určitá ALERGIE na tento způsob nabízení služeb.Nepíšete co umíte a kolik je Vám let,jak chcete poradit?Z jakého města a z jakého kraje a....Mějte se. -
Re: Re: Re: Re: Pouze vážně.
Já jsem neřekl že p.Kellner není normální,a peníze potřebuji na rozjezd pensionu u kterého jsem vyhrál výběrové řízení,bohužel opět nájem.Nějak člověk začít musí.Já být Kellnerem nevím jestli bych slyšel na takovéto přízpěvky. -
Re: Re: Re: Pouze vážně.
Špatně jste mne pochopil, peníze si klidně půjčte, ale nepochopil jsem proč ¨říkáte že Kellner není normální... -
blabla
OK opět zvítězili ti lepší nechtěla jsem ti to přát, myslím tu situaci, ale trocha empatií by neuškodila.Ještě, že Pavel našel spiklence.Jen by si každý, kdo se účastní diskuze měl přečíst příspěvek od začátku do konce.Tak já se jdu oddávat realitní činnosti třebas mě přepadne myšlenka na nějaký dobrý kauf, jak bych se mohla mít lépe.Rad od Vás je tu požehnaně, ale já vlastně nechci, že?!Z této diskuze jsem našla ponaučení, že lepší držet hubu a krok.Věčné úspěchy též přeji všem účastníkům této jinak nezábavné debaty. -
Re: Re: pro Radku
Souhlasim s tebou. Tohle je presny pripad mych spoluzaku ze stredni i zakladni skoly, byli lini v dobe studia jit si privydelat a ted za to pikaji. Zivy je rodice a vetsina z nich, kdyz je chci nekam vytahnout mi odpovi ze nema penize. Skoda ze proto nic nedelaji a to je pripad vetsiny lidi. Asi je pohodlnejsi narikat nez jit a neco udelat a dostat za to nejaky obnos. Skoda ze takovy postoj ma vetsina lidi. Kdybych se mel znovu rozhodovat, zda mam zustat s rodici a nechat se zivit nebo zda mam pracovat, vybral bych si to stejne. Jelikoz vidim kolem sebe spokojene zamestnance, ze kterych mam respekt a dam na jejich slovo, jelikoz casto dam na jejich nazor.
PS: pro Tery - kde vezme 17 lety kluk kontakty, kdyz otec je lakyrnik a mama ucetni referentka na Mestskem urade? -
Re: Re: jaké jsou vaše cíle???
V tom s tebou velice souhlasim, ja pracuji protoze me to bavi. A myslim si ze se mnou budes i souhlasit, me bavi splnovat sny ostatnim, davam sanci studentum, kteri jsou schopni v oblasti vypocetni techniky a programovani a ocenim je i za to. Polovina mych zamestnancu jsou studenti a spolupracuji i s rodicema a skolami, aby neflakali skolu, vidim v nich nadejne lidi, proto maji sanci. Kazdej kdo ma nadeji ( vsichni lide, ale ne kazdej ji vyuzije ) si zaslouzi sanci a byt za to ohodnoceni -
Re: Re: Re: NULY
Ja studoval stredni skolu, kterou jsem chtel mit aspon dostudovanou, ted se chystam po rocni odmlce jeste na vysokou, jelikoz mam dobre partnery a dobre fungujici zamestnance, tak neni problem, abych mohl studovat. Mas pravdu, neni to o vzdelani, ale vzdy jsem chtel mit vystudovanou vysokou skolu a ted si chci splnit svuj druhy sen. -
Re: pro Radku
Omlouvám se, ale bohužel, to co píšete jsou stále a pouze jenom důvody. Nebavila jsem se tady o Vaší rodině, o příjmech Vaší maminky, o tom jak to měla těžké a tak dále. Tu dobu stejně nemohu posuzovat, protože jsem ji jako pracující člověk stejně nezažila. Ale znám dnešní dobu a není těžké si vydělat, jenom člověk musí chtít a musí hledat příležitosti. A znám spoustu lidí, co vydělávali málo, sotva všechno poplatili, dvě děti a stejně hledali a našli..Takže opusťte Vaše emoce a nepouštějte se do mě. Já Vám narozdíl od Vás přeji to, abyste zažila spoustu příjemných dní Vašeho života a rozhodně Vám nepřeji zažít nepříjemné situace, jako Vy mě. Víte, komu není rady, tomu není pomoci. Přeji Vám hodně úspěchů do budoucna. -
pro Radku
Radko, jak píšeš vyrůstala si v rozvedené rodině, tak bych ti přála zažít, co je to, když ti otec platí alimenty ve výši 2,000kč a nemá o tebe zájem a tvoje maminka by vydělávala 8,500kč čistého a mít ještě sourozence.Nebudu se tady s Vámi hádat, protože, kdo v této situaci nebyl neumí si to představit.půl máminýho platu pryč- elektřina a voda to se platilo vždycky, zajímalo by mne tedy, jestli je to otázkou zda-li člověk chce nebo nechce dle tebe ano, dle mě ne!Asi nemáš děti viď??S těmi je celkem těžké říct si "tak to zkusim, co na tom je, co můžu ztratit" no podle tebe je to o tom co chceme, ale nemáš ani páru o čem to je skutečně.Byli jsme rádi, že jsme vůbec měli co jíst, hlavní bylo poplatit veškeré náklady, které musí platit každý a pak jsme mohli tradovat co se zbývající částkou- většinou to bylo jídlo žádný debužíring nemysli.Jo a pak bych ti taky přála zažít co to je, když maminku proupustí z práce z důvodu snižování stavů.A podpora z otcovy strany nebyla ten byl rád, že se nemusí starat.Takže, pak je to chuťovka mít podporu ze sociálky nejednou přišla mamča celá ubrečená.Jestli si zažila některé z těchto věcí , tak pak mě suď, pokud ne, tak se vrať ke svému podnikání a podnikej.Já holt nemám buňky vymyslet v dnešní době , co by prosperovalo všude je mraky podniků a většina profituje pouze z toho, že má dobré kontakty-ty já bohužel nemám, protože dobré kontakty nám opět souvisí s nějakým životním komfortem, že?POkud i teď myslíš, že ne nemá cenu se hádat-vidím to v práci-kdyby nebyly kontakty nebyly by bysnysy a přišel by krach.Toť můj názor na vyvracení už nemám, raději opustím tuto diskuzi, jde jaksi mimo mou osobu a účastní se jí lidé lepšího kalibru než jsem zřejmě já. -
Re: Re: Re: Re: Re: NULY
Tak jsem si přečetla diskuzi - Pavel a tery ....mám rozvedené rodiče - táta je bohatý a úspěšný podnikatel a máma žije z výplaty do výplaty. Táta hledá způsoby k budování firmy a máma hledá důvody, proč nikdy nevydělá více. Jednoduše řečeno, každý má začátku života stejné šance a nezáleží na penězích od rodičů na start do života. Záleží na každém člověku, na tom, jestli se rozhodne být bohatý nebo být chudý. Jinými slovy - kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. I já ve svých 19 začala podnikat a první rok to bylo peklo, ale teď se vše obrací k lepšímu.. :-) takže tery - neztrácet hlavu, makat, mít naději, chtít a hledat způsob, kde se dá vydělat víc než 12 tisíc měsíčně.. *3* -
Co mi říkal stříček
"Prací nikdo příliš nezbohatne" *4* -
Re: Re: NULY
a ty si myslis, ze potrebujes skolu, aby z tebe neco bylo..? ne! staci jen umet neco vymyslet a ne zit z prace do prace.. -
Re: Re: Re: Re: NULY
Nerikam ze zrovna ty jsi nula, ale nekteri co tu zadaji o penize, jsou absolutni. Ja mel tu vyhodu, ze jsem si uvedomil vcas ze chci neco dokazat a zacal jsem vydelavat na vlastni projekt u rodicu, dokud me zivili. Skoda ze tuto sanci nevyuzije vetsina z lidi. Ma ji totiz kazdy. A promin zda jsem se te nejak dotkl -
Re: Re: Re: NULY
Nevyvracím, že se nedá začít od nuly, ale neříkej, že ostatní jsou nuly.Nemám peněz nazbyt, a taky tady Kellnera nežádám o nějaké milosrdné dotace.Já si z mého příjmu, který činí 12,000kč těžko něco ušetřím(pokud znáš slova složenky a inkaso) leda, že bych nejedla a věř, že nevymetám nějaké podniky a o koníčcích ani nemluvím.Opravdu si život moc neužívám a upírám si spoustu věcí oproti mým vrstevníkům a to myslím doslova.Holt si měl štěstí a přeji Ti to, ale tím, že bych se chtěla mít dobře a že bohužel z tohoto mého platu neušetřím čili nikdy nezačnu podnikat, ze mě nulu nedělá sorry. -
Re: Re: NULY
Ja zacinal od nuly, rodice vydelavaji kolem 13 tisic mesicne, ja se rozhodl ze chci neco dokazat a zacal jsem si vydelavat na to abych tu firmu mohl zalozit, za 2 roky na brigadach jsem se svymi dvoumi spolecniky vydelal na zalozeni firmy, na zacatku byl napad, realizovali jsme ho po nocich, kdy jsme se neucili a prisli jsme unaveni z brigad. Stalo to hodne odrikani, ale ted muzu rict, ze se mi to vyplatilo. Nic jsem nemel zadarmo. Akorat jsem to nevzdal hned. A o tom to vicemene je, uz kdyz jsem mel vlastni firmu, tak jsem pres den delal podelanyho operatora, abych mohl investovat. Ze zacatku jsme do toho sypali penize, ted nam to ty penize sype. Da se zacit od nuly. A tento fakt mi nikdo nevymluvi. *3* -
kellys
Pane Kellnere, jste holt borec se štěstěnou v zádech jistě pojištěn proti krachu.Škoda jen, že nemám ty buňky na to, abych se taky mohla mít skvěle, ale pro mě je slovo skvěle--mít opravený dům, aby jsme to nepytlíkovali úvěr po úvěru a hlavně bych chtěla mít plně zdravou rodinu.Kdo chce moc nakonec nemá nic, ale jste sympatický, takže Vám to přeju. *3*