-
bojím se lidí v ulicích
Dvacet let uplynulo a už je to tady zase.Křiklouni,kteří nikdy nic nevymysleli nesnažili se potrápit mozek aby z něj vypado něco užitečnýho už zase chtějí pořádky.15 let jsem přemýšlel jak to udělat aby na spokojenost lidskou si každý občan mohl připlatit a aby to dělal rád.Nakonec se mi to povedlo a moje práce je zaregistrována jako autorské dílo.Bohužel už nemám finanční prostředky abych uvedl dílo na trh.Nabízím své dílo zadarmo .Vše co potřebuji k životu mám.Přeji Vám a panu Kellnerovi ať se dílo daří. -
f
žebi nám něco dal -
-
Re: f
A co gramatika? Další,komu nevoní práce? *13*
-
-
šikovný chlapec,ten Kellner!
*3* Na úvod - panu Kellnerovi se daří a pokud se v Česku někomu "daří",tak pokud On může děla vše proto,aby se mu nedařilo.Zcela chápu jeho obchodní iniciativy mimo Česko,zde postupně a brzo "chcípne pes",ta vládní soldateska to přivede "zu grund" a možná,že to dlouho nebude trvat!Stát který vedou samý "nýmandi",kteří s ekonomikou mají společné to - že z ní "jen pro sebe rejžují".Po nás ať příjde potopa,že!Jsme promiňte mi to duševně velmi ubohý národ(?) a budeme ještě velmi dlouho! -
zajimave informace
Vse o Petru Kellnerovi - zivotopis, celkovy vycet majetku a fotky i videa najdete na www.triple-error.estranky.cz -
pozice řidič
Dobrý den pane Kellner
Doslechl jsem se že hledate řidiče.¨Mněl bych zajem o tuto pozici řidiče
jmenuji se Jindřich Novák věk 34let praxe řízení od 18let a 10let jsem jezdil
na kamionu,mam profesní průkaz i psychotesty.Bydlím v Chynavě.
S pozdravem Jindřich Novák -
A co když ano
Trochu jsem si pročetla předchozí příspěvky a působí to na mě strašně negativně.Já osobně bych také potřebovala pomoc a věřím, že se mi jí dostane. Přicházím o místo, kde se cítím doma a nechci o něj přijít. Takže: Dobrý den, potřebovala bych peněžitou pomoc na záchranu mého domova. Hezký den přeji všem -
Miliardář....
Jesliže někteří věříte tomu, že takové peníze jdou vydělat slušným a poctivým způsobem, tak to je smutné. Takových vysokoškoláků s českou VŠ a navíc ekonomickou (ti za ty hovadiny, co se tam učí, by žádný titul mít neměli) je jak hnoje. Tady jde o úplně jiné "schopnosti". Nedávno na Internetu psali, že absolventi českých VŠ jsou sotva na úrovni středoškoláků na západě, takže to v tomto případě není o schopnostech.... -
-
Re: Miliardář....
Boze ty si zoufalej zavistivec. *1* -
-
Re: Re: Miliardář....
Tak si vazeny se zoufalcem porovnejte sve prijmy
-
-
Re: Miliardář....
Nedá mne to nereagovat. Peníze nejsou věcí vzdělání, znám člověka, co vydělává ročně 2 miliony dolarů a vysokou nemá a stejně tak člověka co má dvě prestižní vysoké školy a vydělává jako dělník. To, jestli někdo vydělá hodně nebo ne je věcí schopností a myšlení, ne toho jestli má vysokou a kolik. Kellner by vysokou¨nemusel mít vůbec a byl by stejně milionář, protože je to velice schopný člověk! Pokud chceš taky vydělat hodně, tak se neboj a začni makat a podnikat! Podnikat se dá i slušně a vydělat se u toho dá slušně. Nevím, jak si každý kdo říká že to vydělal nepoctivě tu nepoctivou práci představuje. Jako že přepadá banky nebo co? A daně tady v podstatě není možné obelstvít, obvzlášť pokud máte takové příjmy jako Petr Kellner. Ve švýcarsku mám známého, co vydělává ročně 100 milionů dolarů obchodováním akcií, komodit a forexů. Začínal jako chudý člověk s kapitálem 20 tisíc dolarů, na který šetřil hodně dlouho. Teď je tam kde je. Každý z těch co má jen řeči jak jsou ti milionáři nepoctiví a sedí za kasou v tescu doufajíce že dostane plat 500 tisíc za měsíc může dosáhnout stejného úspěchu jako on. Musí si prostě jen uvědomit, že se nesmí bát a musí přijmout riziko které je s tím spojené a něco pro ty peníze udělat, tj nemyslet si že je to už hotový člověk a stále se vzdělávat a učit nové věci (tím nemyslím vysokou, tam Vás nic nenaučí, ale sebevzdělávání ve smysluplných oborech). To je vše. Podotýkám, že nejsem kamarád Petra ani nic, jen vím jaká je realita života. Dnes je prostě jiná doba a jako zaměstnanec nikdy nevyděláte hodně peněz, už není komunismus, a to je potřeba si uvědomit. Já jsem například z dosti chudé rodiny, teď je mne 22 a vydělávám měsíčně to co průměrný čech za rok. Účetnictví mám řádně placené a potvrzené auditem, abych měl vše jisté. Vydělat se prostě dá, jen člověk musí vědět jak na to a nemít strach! -
-
Smysl celého dlouhého článku tkví v posledních slovek.. Vědět jak na to.. A to Kellner věděl.. A know-how, tedy jak na to získal bezesporu studiem.. Asi proto, že se o obor co studoval hodně zajímal.. -
Pavle je to jak píšete a ještě jedna věc je jistá kdo nic nedělá nic nezkazí a o peníze nepřijde , ale taky žádný velký prachy nevydělá . Docela rád bych se potkal s vaším známým protože obchodování je i moje hobby odkud jste pokud se mohu zeptat ? -
-
Re: Re: Re: Miliardář....
Ahoj, jsem z Prahy, nech mne tady email a ozvu se ti, ok? -
-
Re: Re: Re: Re: Miliardář....
c.renda@seznam.cz *3* *3* -
Dobrý den,reaguji na Váš příspěvek Rendovi, at zanechá email. Snažím se roky se nepotácet ve finančních problémech. Pokud by někdo poradil, jak vydělávat slušné peníze, budu velmi ráda. Podnikání se nebojím. Díky za odpověď na můj e-mail. Jsem také z Prahy. -
Já jsem z kraje rep. Mar.L.
-
-
-
-
-
kdo umi ten umi
Pane Kellner kdyz jste ten miliardar tak nechtel by jste pustit nejaky ten milionek chudym lidem? nebo aspon mne *3* *3* *3* *14* -
blabla
OK opět zvítězili ti lepší nechtěla jsem ti to přát, myslím tu situaci, ale trocha empatií by neuškodila.Ještě, že Pavel našel spiklence.Jen by si každý, kdo se účastní diskuze měl přečíst příspěvek od začátku do konce.Tak já se jdu oddávat realitní činnosti třebas mě přepadne myšlenka na nějaký dobrý kauf, jak bych se mohla mít lépe.Rad od Vás je tu požehnaně, ale já vlastně nechci, že?!Z této diskuze jsem našla ponaučení, že lepší držet hubu a krok.Věčné úspěchy též přeji všem účastníkům této jinak nezábavné debaty. -
Dotázání
Dobrý den pane Kellnere,
jak se tak rozlížím, příslěvků je tu nespočetně a věřím, že spoustu z nich Vaše oči ani nečtou, ale přesto chci přidat i já svůj příspěvek, který tady ovšem nechci dopodrobna rozepisovat. Moc by mne ovšem potěšilo, kdyby byla možnost, jak už zde psal jeden z autorů příspěvku nějaký email na Vás, nemusí to být nějaký soukromý,ale ten na který je Vám možnost zaslat osobní dotaz, na který byste byl ochoten případně odpovědět. Předem děkuji za kladné vyřízení a jsem s pozdravem.
Christien