Přejít na výpis diskuzí

Petr Muk

OSOBNOST 31.12.2006 
268 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • monasek19

je mi to lito

je mi to moc lito co se stalo vubec sem tomu nemohla uverit je ho moc velka skoda byl užasny zpevak mela jsem ho moc rad a budu mit rada navzdycky nikdy na neho nezapomenu je mi to lito *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • hudy

Mazání a rozhraní

Je pravda, že upřímná soustrast se vyslovuje (nikoliv přeje), ale vysvětlit se to dá rozhodně slušným způsobem a nikoliv tak, jak to zde někdo prezentoval! Upozorňuji, že veškeré vulgarismy, urážky a pomluvy budu okamžitě mazat! *13*
    • Re: Mazání a rozhraní

Tomu se říká: CENZURA to už tu kdysi bylo......a kdy poznáš ty chytrolíne,kdy jde o pomluvu a kdy o fakta???Poznáš v bulváru,co je lež a co ne??????To se mi snad jenom zdá,21.století a ty se tu chováš jak před 21 lety......Nesnáším cenzuru,zapomněl si mi smazat ještě ten předchozí příspěvek,ten byl taky proti morálním pravidlům.........
    • Re: Mazání a rozhraní

Petr zustane v naších vzpomínkách uchován jako perzona. *9* *9* *9*
  • Díky za vše. Nezapomeneme

Jak začít? Díky za krásný brzký -náctiletý roky, při kterých jsem celý den dokola a dokola poslouchla tvoje alba, taťku jsem tím občas doháněla k šílenství. Jak ráda bych vrátila ten okamžik, kdy jsem byla poprvní na tvým koncertu, když mi bylo 11. Pomalu jsem netušila, jakou hudbu děláš. Ale po prvním songu jsem věděla, že to je to, co mě bude na dlouhou dobu provázet. Včera jsem se po dlouhé době podívala na fotku, kde jsme spolu vyfoceni, vedle ní přiložený podpis... Všechno toto bych vyměnila za to, abychom my všichni nikdy nemuseli slyšet tu pondělní zprávu. Nevím, co dál napsat. Myslím, že to ostatní za mě napíší jiní. Nezapomeneme ♥
  • Odchod opravdového přítele

Péťa byl a navždy bude skvělý člověk a vynikající přítel s čistou duší i srdcem!!! S jeho smrtí se prozatím nedokáži vyrovnat a musím upřímně říci, že se mě máloco dotkne, ale toto je přímo v srdci!!! Péťo, budeš mi tady hrozně moc scházet a bude hrozně složité na Tebe zapomenout!!! Jedinou vzpomínku, kterou nyní mám, jsou Tvá CD, DVD a vzpomínky z koncertů!!! Navždy zůstaneš v mém srdci jako můj přítel, bez kterého lze jen těžko se upřímně smát!!! *9* *4* *9*
  • Petr Muk můj oblíbený zpěvák

Ahoj všichni. I já se připojuji. Také jsem z toho ještě v šoku, jak jsem se to dozvěděla, nemohla jsem uvěřit a jak jen to bylo možné, tak jsem zapla jeho cdčko a brečela jsem. Dostalo mě to tak, jak kdyby mi umřel někdo z rodiny, ještě teď články o něm na netu mi vhání slzy do očí. Měl skvělé písničky, škoda jen, že už nebudu mít příležitost mu jít na koncert, vyfotit se s ním a poslechnout nové krásné písničky. To nové cd si koupím, co nejdříve, žádné stahování, chci mu aspoň tímto vzdát hold. Bude mi chybět moc. Líbil se mi ve všech směrech, jen škoda, že měl takové trápení s tou nemocí, snad už tam kde je, je mu dobře a nic ho netrápí. Jeho rodině přeji upřimnou soustrat a lituji jeho celé rodiny a hlavně jeho malé dcerky s nevšedním krásným jménem, že bude vyrůstat bez tatínka :-( PS: Péťo, budeš vždy v mém srdci, nikdy na tebe nezapomenu a snad se někde spolu tam kde jsi sejdeme a zazpíváme si všichni společně. *4*
  • Ztráta

Petře byl jsi skvělý a nenahraditelný .... přeju klid Tvé duši *4* moc nám všem chybíš, jsi tu a stále budeš mezi námi skrze Tvé skvělé písničky...nezapomeneme.
  • Velká ztráta

Petr měl nádherný hlas a krásné písničky,které všem,kdo ho měli rádi budou chybět.Je velká škoda,že už není mezi námi.Chápu,co asi prožíval-svět a lidé kolem nás jsou zlí.Upřímnou soustrast všem pozůstalým.
  • Chci popřát upřímnout soustrast

Chci popřát upřímnout soustrast všem Petrovým příbuzným i těm, kteří ho měli rádi... *4* *9*
  • martinkooooooo

jj

jou jou
  • Proč?!?

Proč umírají jen ti, které máme nadevše rádi. Když u nás na konci léta byl (vystupoval na oslavách rádia Blaník) byl naprosto vpohodě. Tak PROČ?!? *8*
    • Re: Proč?!?

Ahoj, chápu tě a i všechny, co to nechtějí pochopit, ale to jsou právě ty deprese. Jednou ti je krásně a ve vteřině hrozně. Nemám tu nemoc naštěstí, ale něco jsem si o tom přečetla!!! A bohužel ani tato nemoc se těch lidí neptá, zda máš rodinu, prostě to vygraduje asi tak, že už to nemůžeš a nechceš unést a chceš to něčím utišit,jako asi těmi léky a pro rychlý účinek ještě alkohol a ámen je s tebou raz dva :-( je mi to moc líto, že jsou takovýto prevíti nemoci a že to potkává lidi, které máme rádi,ale život je krutej, prostě takovej!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší