-
přímý přenos z pohřbu...
...sledujte zde:http://www.blesk.cz/clanek/bles k-cz/137095/zivy-prenos-z-pohrbu-pe tra-muka.html -
jedeme se naposledy rozloučit..
zítra se jedeme s Petem naposledy rozloučit a dát mu sbohem,je to smutné,pořád na něho myslím a jeho písničky poslouchám pořad dokola..jeho nové cd je ůžasnééé,je plné citu,něhy a bude mít velký ůspěch,ikdyž se to už Peta nedoví,byl to opravdu nej chlap a zpěvák,nikdy na dobu oceánu a na něho nezapomeneme,ty vzpomínky nám nikdo nevezme... *13* -
Petr Muk byl trochu podobný..
...herci Pavlovi Křížovi http://www.osobnosti.cz/pavel-kriz. php -
je ho velká škoda
Velká tragédie že předčasně odešel člověk s takovým talentem od boha-možná proto si ho už zavolal k sobě:))
Nové Cd Petra Muka je skvělé a je v něm síla prožitku.Rodině přeji upřímnou soustrast a ať už mají brzy klid od médií-
Za Petra jsem zapálila svíci na internetovém chrámu, a osobně jen doma-do Prahy se nedostanu. -
-
Re: je ho velká škoda
na jakem chramu? -
-
Re: Re: je ho velká škoda
Monika asi myslela tohle http://www.chram.net/ -
-
Re: Re: Re: je ho velká škoda
ano ,přesně tohle:))
Prosím dostanete-li se zítra do Prahy zapalte svíčku i za mně *9*
Kouknu na to v přenosu-pokud to vydržím. *9*
-
-
Re: Re: je ho velká škoda
asi něco na facebooku ! *3*
-
-
-
deprese-hnusná choroba
Smrt Petra Muka je hrozná,je ho velká škoda.Proč stále umírají takhle mladí a fajn lidé.Pracovala jsem chvilku také v divadelním prostředí - i tam jsem se setkala s lidmi,kteří trpěli maniodepresivní psychózou - viděla jsem jak trpěli.Ale stále mi nejde na rozum,že touto zákeřnou nemocí trpí spousta lidí v uměleckých kruzích - jestli je to tím,že se o nic víc mluví - fakt nevím.Ale z našeho showbyznysu zdaleka Karel Svoboda a Petr Muk nebyli jediní.Najde už se na tuhle nemoc něco víc účinného - co by jim na druhé straně neškodilo? Na závěr si dovoluji projevit hlubokou soustrast všem pozůstalým,je mi líto,že se do Prahy nedostanu.abych se Petrově památce poklonila. -
-
Re: deprese-hnusná choroba
je to logické,proč umělci častěji trpí takovými poruchami-souvisí to s jejich talentem ! *15* -
-
Re: Re: deprese-hnusná choroba
ahojky sice nejsem ve VAŠEM FAN KLUBU ALE PETRA je mi moc líto také mně jeho smrt ranila protože já mám také deprese ale mám panickou poruchu také někdy hrozně pláču mám chut se opít jenže nesmím beru hodně léků jedinný můj lék na smutek je pejsek PETR mněl moc velké nadání na písničky je ho škoda je mi to holky moc líto že zemřel tak báječný člověk
-
-
-
rozloučení
Příjdu se s tebou Péťo do divadla ve čtvrtek rozloučit a nic mě nezastaví, i kdyby měly padat trakaře. Mám to do Prahy daleko a spousta učení, ale ty mi za to stojíš. *4* -
Petr
Já ho moc ráda neměla ale fakt je že byl velice výrazná osobnost určitě jím šou byznys hodně ztrácí. -
achjooo
já jsem se dozvěděla až dneska že petr je bohužel po smrti byla jsem totiž na adaptáku a vúbec jsem tom nevěla tato zpráva mě dneska dostala do kolen a vhnala do očí slzy když jsem chodila d 5. třídy tak jsem h poslouchala jako šílená, škoda ho, měla jsem a mám ho ráda *9* *3* -
ach jo!!!!!!
Jaká škoda, že odešel, pořád mi to nějak nedochází...ale Tvůj hlas a krásné písníčky tu s námi zůstanou.... *9* -
rozloučení s Petěm
zdravím vás fanoušci..jsem ráda že se rodina nakonec domluvila na rozloučení pro veřejnost ikdyž chápu že je to pro ně mooooc bolestivé ale je tolik lidí co se s ním chce rozloučit...koná se to v pražském divadle broadway ve čtvrtek 3.6 v 10 hodin...jsem z toho tak smutná poslouchám nové cd je plné citů a Petův hlas je jedinečný....... *9* -
-
těžký smutek
Je mi do breku a těžko,Můj milovaný,nejoblíbenější zpěvák,Zlatý slavík mého srdce
-