-
Jo na golf,, golf je hra gentlmanu a poctivych lidi, ne ubozaku co podvadi na turnaji aby si zlepsili hcp a obrali poctive hrace o zaslouzenou vyhru,, jako petr sebl,, viz 20.5.2012, Klubovy turna Kaskada.. tohle svedci o charakteru cloveka ....
-
ano petr sebl bydli v pamatkove chranenem uzasnem dome blizko nadrazi tri minuty od centra brna..a dele z zde v i v atelieru uzasne fotky....podivejte se na jeho fb.....nechapu proc tady nekdo misto povidani o fotkach resi urad prace nebo bydliste..to je kazdeho vec......kde oficialne bydli nebo jak resi dane.....dnes budu mit poteseni s petrem hrat golf...a zadny hozak.josef a dalsi co uz vlastne na to nemaji mi c tom diky boho nemaji co hovorit...teste se na nove vystavy.....nebo prijdte si koupit nejakou peknou fotku.......
-
-
Ty fotky jsou příšerný!!!!!!!
Ty ženy jsou jak mrtvoly. *13*
-
-
to kde bydli jsme tu slyseli nekolikrat tak prestante zavidet a neco delejte...nektere anonimi uz jsou za hranicema legality..a je jasne ze je pise jeden dva lidi..asi hozak co ma uverove podvody a zavistivy pseudokamarad....no ano tady je moznost se vypovidat...ano petr byl na urade prace...no a...nic tim neporusuje...je predsedou obcanskeho zdruzeni....a pomaha tam lidem.....a oficialne bydli na husova 5 brno a koho to zajima bydli tam i kalousek.....dulezite je ze jeho fotografie ho dovedly sem...do osobnosti.....a trapne vyhrozovani pracakem.zivnostnakem nebo financakem delal a petr me to ukazoval jen dusan hozak...tak az ho bude chtit nekdo zamestnat jako managera ..z nemanic.gamblera podvodnika s velehradu...tak alespon bude vedet co muze cekat......
-
To se vyplatí......bude nutné rychle něco nafotit......třeba doma na nádraží
-
-
no hlavne ze ma tako
ve kamarady co mu lezou do ordele a tajne ho pomlouvaji -
-
Nikdo o Petra Šebla nestojí, nestará se ani o vlastního syna. Každého, kdo pro něj cokoliv dobrého udělá - okrade *16*
-
-
-
Petr Sebl, nekolik let podnika, bez prislusneho opravneni na obcanske sdruzeni Leptis Magma, dale je veden na urade prace , a bydliste ma Husove 5, vzhledem k neopravnenmu podnikani bude stihan dle zakona § 251 odst 3. horní sazba 8 let, dále mu bude uvalena pokuta ze živnostenského úřadu ve výši 50.000 Kč,- dale sakční pokuta až 500.000 Kč z úřadu práce za braní dávek atd..
-
-
leptis magma je obcanske sdruzeni.jehoz hlavni cinnosti je fotografie.podpora umeni.workshopy aj....petr sebl je predseda tohoto naseho spolku..kde jsou i maliri.profesori.pravnici.....sdruzeni odvadi danne.ma pravni i moralni suverenitu a status...nevime o tom ze by byl nekdo postihovan za bydliste nebo za urad prace......petr sebl nikdy nebral zadne socialni davky..na UP byl registrovan nebot jako umelec a novinar na volne noze nemel normalni pracovni uplatneni...a zdarma pomahal sdruzeni.........
-
-
Kteří právníci, malíři, profesoři?
-
-
dusan hozak....nekolik exekuci.uverove podvody.zamestnavani cernych dusi...neopravnene podnikani.neplaceni zdravotniho a socialniho pojisteni...byvaly golfista kde ho uz nikdo nechce....a byvaly spolupracovnik fotografa....podezrely z vydirani.zlocineho spolcovani.pomluvy a jjjjj bytem u rodicu na velehrade pristavek pod schody......proznane dluhy cca 350000.kc snatkovy podvodnik co se nechava zivit opustenymi 40catnicemi co uz je nikdo nechce na to je potreba zaludek......
.
..
-
-
chtel bych se velmi omluvit za me vyroky na meho sefa a kamarada petra sebla.je to ferovy a skvely kluk kamarad a velky profesional...mel jsem a mam nejake financni problemy a tak jsem se nechal unest petre promin
-
-
Nechutné,, tohle bych nikdy nenapsal,, je ubohe ze se nekdo vydáva za mou osobu ,, a píše za mně a ještě tak uboze , moje cislo je 739359012 a jmenuji se Hozak Dusan,pokud chtete vedet jaky Šebl je klidně volejte, boží mlýny melou ale jistě ,,,
-
-
no pred pul rokem jsi tu psal jaky je petr fajn clovek podivej se na svuje prispevky cca z dubna a proc se vydavas za policii 10 min po tvem prohlaseni.......chlapecku.......
-
-
-
dobry vecer...petr sebl fotil pro nasi spolecnost katalog...beral.s.r.o uzasne fotky i foceni...je pravda ponekud sverazny a mozna i obcas drsny ale fotografie jsou uzasne a dokonale je to opravdu profesional.....
-
-
Profesionál na úřadě práce a s bydlištěm na Husově 5 (adresa bezdomovců)............ S bytem na nádraží ........ To je svérázné a drsné ...... Jen tak dál Petře a drž se!!!! hlavně té adresy a úřadu práce......... To se vyplatí *16* *16* *16* *16* to je dokonalé a profesionální. Jak jinak.......
-
-
pan petr sebl bude mit v semilase koncem roku vernisaz kdo bude chtit
muze se sejit s nim osobne....a uz se tesime na nove fotky..... -
jak a kde jste prisli vy anonymove na jeho vzdelani....nikde se o tom nepise..a ani se neuvadi ze by nekde neco studoval...nasel jsem jen ze ma gymnazium.uciliste a prazskou fotografickou...a taky ze chodil na BiBS....a ono je to vcelku jedno...jako fotograf je velmi sikovny....spise to vypada jako vyrizovani uctu..anonymne.......
-
petr je nejvetsi brnensky fotograf...jeho fotky jsou uzasne a miluji ho.....at si vsichni jeho zavistivci polibi zadecek a vykakaji oko......on je znamy uznavany a uzasny........
-
-
Uznávaný pouze sám sebou. Největší je možná jen na šířku, výšku a váhu. Ale co to fakt nevím.....
-