-
a je zajimave jak nekoho zajima co ma a nebo nema za skolu...je to jedno....je uzasne sikovny a talentovany...uz se tesim na dalsi vystavu........
-
-
No je to obdivuhodné, kde k těm různým vysokým školám přišel, které uvádí na mnoha svých profilech? Na každém má jinou vysokou školu......................... A jak to stihl po té čerstvé maturitě?
-
-
no ja mam petra moc rada na rozdil od toho pepina co jsem ho mohla poznat a je to ....nechapu proc se tak uzasny clovek obklopuje takovyma......rada s nim budu fotit...
-
Kusrakov - šebl (jak jinak) napsal nějak moc čísel ( tak dlouhé nebývají) - no ale klidně si mu všichni zavolejte *1* *1* *1* Jistě se vám to povede!!!!!!!!!!!
-
-
no ten tel na devet cisel to je asi v poradku.....ale hozak..tedy kusrakov nebo elias takhle vysoko asi neumi pocitat
-
-
Není to Šeble devět čísel, ale 10 - víš moc dobře, proč dáváš 10 čísel - to aby se na to číslo nikdo nedovolal!!!!!!!
Neexistující modelka, neexistující číslo.... ještě, že jsi tak chytrý Šeble a všechny informace si my čtenáři můžeme ověřit *1* *1* *1* *1* *1* *1* *16* Není, kdo by psal o Šeblovi chválu, tak si jí Šebl musí psát sám - to si myslí, že jsou všichni takoví hlupáci? *1* *1* *1* ........... a nauč se počítat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Ještě si to Šeble prepocitej a napis příspěvek jako modelka, milenka nebo vecernice. Nebo je to moc náročné spočítat 10 čísel?
-
-
-
-
A kdy pak jsi Karlo tu maturitu s Petrem dělala? A to jsi s Petrem také chodila ty ctyri roky do školy?
-
petr je uzasny skvely fotograf a jeho fotky mam velmi rad..jen tak dal a drz se
-
jsem dusan hozak u petra jsem bydlel a zivil me pak me vihodil protoze som nic nedelal a flakal se a tak mu budu skodit a psat jak je spatny a bezdak a nedostudivanej a jeste neco si vimislim vas dusan hozak velehrat u buchlova
-
-
hej ty kravo slovenska,, prestan se za me vydavat a nauc se česky..
-
-
no ja jsem s petrem seblem maturovala a jsem jeho ctitelka ale mam radost ze nekomu tady lezi na srdci jeho vzdelani ano ma maturitni vysvedceni tak jak ho mam ja a mam rada jeho fotecky a pokud chce nekdo z nevericich dukaz tak maturoval na mendlaku v brne na gymlu muzete si tam zavolat......ale je to trapne jeste se dozvime jake mel znamky na zakladce to ze je slavny a uspesny se tu neodpouti..karla panackova
-
No měl by sis Šeble alias "MILENKA" nebo "fanoušek" - ujasnit, kterou tu vysokou školu vlastně máš? Co profil - to jiná vysoká škola!!!!! *1* *1* *1* *1* *1*
A to tě vzali na všechny ty vysoké školy bez maturity? *1* *1* *1* *1* *1* *1* To se většinou nestává!!!! -
petre dekuji.
byl jsem na vasi vystave ve francii a byl jsem nadsen.vzdy kdyz najdu nekde v cizine umeni ,ktere pochazi od nas ,tak mam velikou radost.a zvlast kdyz je to neco tak krasneho jako jsou vase fotografie,dekuji a urcite si jeste neco od vas koupim krupica -
teda jsem zhnusena co tady par jednotlivcu pise...ja jsem s petrem fotila a je to uzasny clovek.charismaticky chytry vzdelany a v pohode .ma nadherne fotky co prinaseji radost..mam je moc rada a spousta mmych znamych take.....a podivejte se kolik lidi ma petr v pratelich na FB.DUSANA jsem poznala osobne je to hrozny clovek bez kouska cti,,,,, *14* *14*