Přejít na výpis diskuzí

Petra Němcová

OSOBNOST 31.12.2006 
118 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petra je ztělesněním krásy. Je to sexsymbol.
  • Krásná žena se srdcem na dlani. *14* Myslim, že za ni mluví víc její činy, než způsob jakým se vyjadřuje....
  • je to moc pěkna baba,a ma šarm *3* *4* *8* *3*
  • Pěkná! *1*
  • Ahoj,neznáte nějakou stránku kde se píše je o ní nějaký info?Třaba co vystudovala a tak *7*
  • Petra je strašně krásná a milá holka a taky strašně silná-to co zažila bych já nepřžila. *14*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • TRAPAS !!

Podle mě je Petra člověk, co touží jen po popularitě... Viděla jsem jí v "uvolněte se, prosím" a to mi stačilo... Prostě to že nebyla asi 10 let v čr....ok, ale mateřský jazyk se prostě nezapomíná. Už sem tu četla názor, že chtěla být důležitá a s tímto názorem se také musím ztotožnit... Jak si furt hmatala na ty vlasy... Pleskla bych jí.. Navíc.. Ona je hezká, neříkám že ne, ale nemá charizma a zdá se mi taková strašně tuctová... musela asi dost makat, aby se dostala tam , kde ted je...
  • Karviná na Moravě?

Karviná je ale Slezské město, protože Čr je rozdělena na tři historické části - Čechy, Morava a Slezsko!
  • Prodám Petry charitativní kalendář

Prodám kalendář Petry Němcový, který nafotila pro svou nadaci Happy heart fund, mám totiž omylem dva:(
    prodává se za 999,- já ho prodám za 800,-
    kdyžtak pište na www.glamorousss.centrum.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit