Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D

Jo Pink jue fakt super...ale nejdůježitější proč sem píšu je to že jsem na Vašich stránkách našla hrubou chybu a myslím že to chybu dost podstatnou.....teď mluvím k autoru tohoto článku....tento člověk napsal....cituju:"písně Pink se mu zalíbili"....autor napsal na konci slova zalíbily "i"....ale to nevadí....nikdo není dokonalí....s pozdraveem Anička.... *3* *1*
  • reese

dračice

taky se těším na její nový cd, protože určitě bude stát za to
    • veris-avril

Re: dračice

to určitě stejně nejvíce miluju ty její klipy *4*
  • P!nk je neeeeej

P!nk je prostě nééééj...teda aspoň pro mě
    je mi jasný že všem se asik líbit nebude
    ae podle mě sou její písničky jedinečný a její image je doooost cool *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • china

n

no je to proste rebelka!
  • humanic

vstupenky

Ahojky.PLS já ještě nemám lístky a chci na sezení.KJde s te koupili ty vstupenky díky! *4*
    • reese

Re: vstupenky

ahhoj, vstupenky bys měl koupit na každé pobočče Sazky nabo na poště
  • moc rada te posloucham *3* *3* *3* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *9* *9* moc mooooooooooccccccccccccc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *13* *13* *5* *5* *5* *8* *16* *8* *15* *15*
  • *10*I Love P!NK*10*

Lidi Já pink totál miluju..a nikdo by jí nemohl milovat víc!!! *13* BYla sem i na její koncertu..celej pokoj mám vyzdobej touhle nej zpěvačkou..všechny CDčka nebo vytrhaný články z časáků..to vše vlastní...miluju jí nadevše!!! *14* *14*
  • dejte sem viic klipuuu

DEJTEE SEEM VÍÍÍC KLIPUUU!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *13*
  • Prosim kouknete se!!!

Prosim kouknete se a dejte nejaky komentare na stranku www.musicxl.blog.cz Prosim *5* *9*
  • Hůstý

Pink, miluju už se těším až pojedu na její konzert do Nirimbeku, kde budu vystupovat!!!!! Už se moc těším, pink miluju, je Hůstá *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit