-
Re: Re: Blanket
Mě se taky moc libí *14* sekne mu to! -
Fuj
Mě už to štve to mu ani po smrti ti lidi nedaj pokoj!Závist je tak hnusná! Jste fakt jen hyeny všichni kdo ubližujete jeho fanouškům je mi z vás na zvracení!!!!!!!!!!!!! *13* *13* -
Re: Blanket
Vypadá roztomile, trošku jak malej indiánek *14* -
Re: Re: Jsou to jeho děti! DŮKAZ!!
to nejsou moje stránky ňoumo!nechápu co sem lezeš a už vůbec co se pridavas komentare, kdyz te to nezajima a jses proti!ťunťo *13* -
Blanket
Je zlatý.
A s tými dlhými vlasmi, pristanú mu. -
Re: Re: Tak ta dětská fotka to rozsekla!
Holka teda ty seš slušně mimo!!!! Ale smiř se s tím,že mám pravdu já!!! To už je pravděpodobnější že je můj než Jacksonův!!!
Ale jeho otcem není ani Culkin,nýbrž (a to je už několik let známo) Al Malnik!!!! -
..
To video "Blanket zpívá" a "Michael´s baby" není Blanket...ale dítě které je Blanket jenom podoné -
Re: Tak ta dětská fotka to rozsekla!
Dalsi odbornik pres genetiku..Ignorante!! -
Re: Re: Byl to nevlastní syn...
na tom držení z balkonu bylo nejnebezpečnější,že ho držel jen za ruce a nohy mu visely ve vzduchu!! *8* -
Re: Jsou to jeho děti! DŮKAZ!!
že tě to baví!Tobě někdo platí za to,že tady dáváš odkazy na svoje stránky? *1* *1* *15* -
Re: Blanket
spíš protože je mu 7! Až mu bude 100 let bude taky hnusnej,neboj!!! *1* *1* -
Tak ta dětská fotka to rozsekla!
On je stoprocentní běloch!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* -
Blanket
Je super. Vypadá nádrerně, na to, že je mu teprve 7. let. Mám ho ráda hned po Paris. Až vyroste, třeba bude taky tak skvěle tancovat jako jeho táta a protančí se životem. -
Re: blanket
koukni na tohle→ http://www.youtube.com/watch?v=tnQj LZi_9cI&feature=quicklist -
blanket
je rosoto milej je nejmladsi a take se hodne podoba majkimu..::) -
Re: Re: Re: Byl to nevlastní syn...
a další inteligent... -
Blanket...
Je to krásný klučina. Je zajímavý, že Prince I. se narodila tmavý a je světlý a Blanket se narodil světlý a je tmavý, ale to je jak říkal Majkí. Že proto se černochům říkalo barevní...
Jinak Prince I. má naprosto Majkího oči! -
hádání
tak se tady nehádejte tohle by michael asi nechtěl vidět!! a jinak ten blanket je fak žužo malej klucina!!!! -
Princátko naše :o)
Prince je roztomilý prcík a ještě má skvělého tatínka.
Je loštomilej *3* -
Re: Je krásnej =)
jj je to zlatíčko *3*