Přejít na výpis diskuzí

Radim Fiala

OSOBNOST 8.10.2008 
193 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dr.Hanák

V Ordinaci jste skvělý a průbojný doktor, doufám,že Vám to vydrží i nadále a dáte to dohromady ze seriálovou Gábinou moc se k sobě hodíte a budu držet palce.Bez toho alkoholu jste nejlepší.Hodně štěstí *14* *14*
  • kovboj z bohunic

stejně jeho životní role byla "kovboj z bohunic" :))
  • hanak je bezva!!

kazdý má na petra jiný názor a nikomu ho neberu ale podle mého je HANAK SENZACNÍ NÉ JENOM VE FILMU ALE I V REALITĚ!!
    hanak je fajn mužský a tak to zůstané tak zdar!!! *3* *13* *5*
  • dr.Hanák

Je vidět že ordinace je pouze smyšlená protože v reálném životě by nemohl tak krásný chlap mít tak svatou trpělivost s takovou slepicí.Podotýkám že mám na mysli Kristýnu z Ordinace,NE Kristýnu Janáčkovou.Doufám že tam Hanák bude ještě hodně dlouho je fakt pěknej chlap.
  • Rodinna pouta

Ahoj RAdim je skvelej herec proste krasavec *14*. Nevite nekdo jak se jmenoval dil Rodinných pout ve kterém hrál?? předem děkuju za odpoved
  • Re: Hanák????

Ahoj. Myslím, že si to neodporuje. Velcí lidé mají přeci dětské až sentimentální slabosti...
  • zizinka13

narozeniny

radim má narozeniny my máme přání jediný štěstí zdravíštěstí zdraví hlavně to zdraví
    happy birtday
  • romanekvodrc

petr

čauky mužu vam řict že RADIM je bezva znam ho od malička a bydli vedle nas.znam jeho sestru SAŠKU chodila semnou do škole jinak RADIME moc te zdravim petra kratinova *1*
  • Hanák????

Ať už jako "žravý Sysel" nebo podsaditý Halík nebo Dr. Hanák v Ordinaci, umí Radim Fiala přesvědčit, že je dobrý herec. Jen mě mrzí, že mu scénáristé naposledy zmíněného seriálu připsali scény, kdy zapaloval svíčky v zahradě Kristýny Tiché a do rána tam na ní čekal.Postavu chlapa, který je odborníkem ve své profesi, o lékařkém poslání má taky dost jasno, preferuje pomoc v lokalitách válečných konfliktů a citové problémy řeší bez balastu emocionálních emocí, to dost degradovalo.
    Ale je fakt, že i ti největší ranaři můžou mít naprosto nepochopitelné
    morální zásady. Uvidíme, jak si s Kristýniným těhotenstvím scénáristé poradí. Každopádně, je to jen postava!!! a Radim Fiala je dost přesvědčivý představitel:-)
  • radim

taky bych chtěla vést takový život jako on v Ordinaci. Život bez misí je prostě nuda.
  • Re: Krásnej chlap....

mě se líbil hned když jsem ho v seriálu viděla poprvé. je z těch herců nejhezčí.
  • bangi

no jo no prt hanák- radim fiala je pecka chlap přeji si jen to abych poznala na řivo moc moc semi líbí mám ho všude na profilu líbíte se mi mocccc!! Jste frajer nikdo na vás nemááá! Věřím vám moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je to můj idol

Myslím, že Radim alias Péťa je fakt bomba sexy chlapík. Přesně, vedle něj se probouzet. I když mi je jenom 13let, tak myslím, že je to kanec. Ne, prostě fakt frajer, hlavně při videu kovboj z bohunic ,,Chci Tě vidět kouřit můj růžovej doutník" :D Fakt borec
    *14* *14*
  • stay-c

Krásnej chlap....

*14*
    Když tenhle herec nastoupil do Ordinace, byl mi strašně nesympatickej.Vůbec mi neseděl. Ale pak se mi začala líbit jeho role, a tím i její představitel. Dneska si myslím, že je to sexy chlap, s obrovským charisma. Vedle takovýho chlapa se denně probouzet, to by bylo něco.

Jinak někdo tu psal, že Barbora Munzarový je hnusná ženská.Nesouhlasím.Je to moc pěkná paní.
  • iviiik

Re: Re: radimek

Jooo já chci taky! *9* *14*
  • aannddrreejjkka

Re: radimek

Fakt kde????
  • radimek

Rdim je moc suprovej chlapík a jsem moc ráda, že jsem měla tu příležitost se s ním setkat osobně.:-***** *14* *14* *14*
  • Radim

Obrovské charisma a herecké nadání. Myslím si, že je přitažlivý pro okolí právě tím, jak moc je tajemný. Každopádně velmi interesantní muž.
  • vzkaz

já si myslím,že Radim se do Ordinace v růžové zahradě hodí až moc je to takový ten tip doktora co všechno zná a všechno ví jednou dole jednou nahoře každý máme jiný názor ale je to fajn kluk *3*
  • Radim

Radim Fiala je prostě nejlepší je prostě boží on je tak krásnej a tak moc bych ho chtela mít doma!!!!! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší