-
Vše Nejlepší k narozeninám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://diskuse.tiscali.cz/img/smile/2.gif
-
Vše nejjj...
-
Radime, jsi fajn herec - doktor. Na Ordinaci se dívám jen kvůli Tobě. Přeju Ti hodně štěstí, zdraví, lásky a zůstaň takový jaký jsi. Nečteme o Tobě v bulváru a to je DOBŘE!!! Měj se moc hezky *4*
-
Jj, Radim is fantastic. Když hrál v Ordinaci, fakt to k němu šlo. Takovj pohodář... A s Barnovou byli bezva dvojka!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* Jooo ihis is good herec.....
-
fandím Ti *4*
-
Já jsi myslím že jako každý z nás.Ordinaci hraje dobře že je hned pohotový lékař ve skutečnosti se mi nestalo.Kdy by takové lékaře byli i u Nás tak to byla paráda.
-
Sluníčko
Ahoj Radime,jsi fajn herec *3* ,pokud by jsi měl zájem si přátelsky dopisovat,tak mi napiš *3* ,ráda,bych se s tebou seznámila -
miluju tě
a napiš mi budu čekat pořád *14* *14* *14* *14* *8* *4* -
miláček
*14* je to můj miláček a nejlepší herec v ordinaci .zbožnuju ho. *14* at mi napiše své číslo na profil marta2011 *14* -
pozdrav
Ahoj Radime, líbí se mi jak hraješ v seriálu Ordinace. Jsi tam snad nejsympatičtější herec a moc se mi líbí tvoje vystupování. Jestli jsi takový i v osobním životě, tak jen tak dál. Fandím Ti já i celá naše rodina. Ahoj Gábi *3* -
Krásný
Je to krásnej chlap *3* -
Vše nejlepší
Vše nejlepší k narozeninám hodně štěstí,zdraví,lásky a spokojenost, a hlavně HODNĚ HODNĚ úspěchů při natáčení a hraní Ti přeje:Tereza moje životní lásko nikdy na tebe nezapomenu v mém srdci si pořád i když vím že mě ani neznáš ale aspoň mám SVOU naději.
PS:Brno je moc krásné doufám že se někdy potkáme.Pa pa miluji Tě ♥♥♥♥♥¨
*14* -
narozeniny
Radime, přeji vše nejlepší ke 40. narozeninám, hodně zdraví,štěstí,spokojenosti,poho dy a lásky. jana -
Narosky
Všechno nejlepši knarozeninam,zdravý,štěsti,lasku .muj kocourek *14* *3* -
Re: Re: narozeniny
tak ja se pridam taky :D Vše nejj co znamená štěstí, lásku, zdraví, pohodu a spoustu jiných věcí *4* *4* *4* -
Re: narozeniny
Já se taky přidám. Přeji všechno nejlepší hodně zdraví, štěstí a úspěchů nejen v práci. *14* -
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám hodně zdraví a mnoho uspěchů
PS:At se vám daří ve své práci *3* *4*
moc se mi líbíte *14* *14* *14* *14* *14* -
Blahopřání
Milý Radime, vítejte mezi čtyřicátníky! Mějte se krásně!
*4* -
Re: RADIM
Já asi tuším,co bysi s ním dělala!V posteli?Nechci tě urazit.to si nemysli *13* -
Re: Vůbec se do ordinace nehodí
Kurva má jenom takovou roli debile*16* *16*