-
Re: HANÁK
Děláš si prdel?V kolik hodin co tam dělal,sory ale já ho miluju *14* *14* -
Radim v divadle
Kdo neměl možnost,tak jako já, navštívit divadlo v termín který už tady byl uveden máte další možnost v prosinci 15 a 16 hrají zase Baladu pro banditu pokud mi to tentokrát vyjde určitě půjdu. Radim je skvělej herec *14*. Mějte se *3* -
Aďa
je uplně skvělej....a to s gábinou...moc vám to přejůůů vám to tak strašněě slušííáííí♥♥♥přejůů mooooccc!!!!!!!!!!!musí vám to douho vydržet...ne jak gabina s lukašem...to vubec...prstě petříček a gábinka♥♥ *14* *14* -
Re: HANÁK
Ne, není to on *5*
Radim je větší fešák *14* a i hlas má mnohem víc sexy *16* -
Radim
Zbožňuju ho!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: zdenka
podpis seženeš na nově je tam adresa *4* *4* -
držím palce
Milý Radime alias Petře z Ordinace.Konečně se Vám s Gábinou vztah.Moc jste mě potěšily když jsem včera viděla Ordinaci moc Vám držím palceeeee *14* *14* *14* -
Re: on je skvělej
sry nějak sem to pomotala *1* *1* *1* *1* *1* *1* *8* -
dovolena
nevite nekdo jestli byl v lete na dovoleny nekde v cizine???diky *9* -
Radim Fiala v divadle
Už se moc těším, až uvidím Radima na divadelních prknech - 27. a 28.10.2010 hraje v Divadle Husa na provázku v Baladě pro banditu velitele četníků, lístky už samozřejmě mám:- -
on je skvělej
já se dívám na ordinaci krátkou chvíli ale on je vážně nejlepší,hodně si toho prožil ale žije v klídku dál je dobrej doktor a ještě skvělej doktor,mimochodem kristýna je blbá -
HANÁK
TEN V TÉ REKLAMĚ NA BRANÍK 2L TO ROZHODNĚ NENÍ ON.UŽ PODLE HLASU.DNES JSEM S NÍM MLUVIL. *9* -
HANÁK
JÁ JSEM HO DNES POTKAL V KAUFLANDU V BRNĚ A DAL MI PODPIS *14* *5* *3* -
Re: Reklama na pivo
No tak to jsme na tom stejně, máme podobný spor s partnerkou, já si myslím, že je to tedy on... -
Reklama na pivo
Lidičky, prosím poraďte. Vedeme s manželkou spor, jestli Radim Fiala hraje v reklamně na dvoulitr Braník. Nevíte někdo jestli je to on nebo ne? *5* -
co nevíte...
ptéte se mě na co chcete,já to vodpovím... -
radim fiala
Na stránkách ordinace je fotka k chatu s Radimem a vypadá to, že má snubák. Tak asi ženatý je. Nevíte o tom někdo něco? -
pekny chlap
Pan radim je pro me okouzlujici chlap vzdy se na nej rada kouknu.Fandim mu a je zrovna shoda nahod ze pracuji s jeho byvalou spoluzackou ze zakladky ktera me donesla foto i s podpisem.Mela jsem obrovskou radost.Fandim a drzim palce.Anita -
zdenka
Proč neodpovídáte na prosby o autogram?Psala jsem Vám do divadla v Dejvicích, ale asi jste ještě neměl čas. -
Re: Ahoj
V kauflandu v brně? závidím ve kterým? doufám, že myslíš ten u Starý osady:-D
od teťka chodím nakupovat jen do Kaufláče *3*