Přejít na výpis diskuzí

Rihanna

OSOBNOST 31.12.2006 
927 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Rihanna v ČR?

Pokud se vám to nezobrazí zadejte do vyhledávače Chceme Rihannu v České Republice
  • Re: Rihanna v ČR?

Toto je správná adresa:
    http://www.facebook.com/#! /pages/Chceme-Rihannu-v-Ceske-Repub liceWe-want-Rihanna-in-Czech-Republ ic/148595901861445
  • Rihanna v ČR?

Ahoj RihannaNavy! Chcete Rihannu v Česku?? Přidejte se do skupiny na facebooku! http://www.facebook.com/home.php#!/ pages/Chceme-Rihannu-v-Ceske-Republ iceWe-want-Rihanna-in-Czech-Republi c/148595901861445
    Nikdo si nic neslibuje, ale pokusit se o to můžeme! Párkrát se to i některým zemím povedlo!
  • lala.nikola

...

Myslim si že je opravdová osobnost a hlavně silná osobnost . Má svůj styl kterým nikoho nekopíruje! Ona hlavně ví co chce, hlavně v Marie Claire najdete rozhovor s Rihannou a vypráví tak o tom jak ji Chris Brown zmlátil a třeba písnička Russian Roulette je tím příkladem co v tu dobu prožívala . Doporučovala bych si to přečíst :) Fakt musim po tom článku ještě víc uznat že má charakter a hlavně že je hrozně silná .
  • Re: alex russo

TO UŽ JSEM TADY NĚKDE ČETL. *1* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • alex98

alex russo

rihanna je prostě božííí.mám ji ráda už od roku 2007 *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • vikismile

Riri

Riri je úžasná holka,a umí zpívat!Její nej písnička je:Only girl-in the world a What"s my name,její nové cd loud je úžasné-i když ho nemám!!! *1* *1* *1* *1*
  • CD

TO CD LOUD JE SUPER. *14* *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • VÁNOCE

PŘEJI RIHANNĚ A JEJÍM FANOUŠKŮM KRÁSNÉ VÁNOCE. *4* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END.
  • Re: alex98

JÁ OD SRPNA 2006. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • alex98

alex98

Rihanna je fakt SUPER,MÁM JI RÁDA UŽ OD ROKU 2007 *1* *1* *3* *3* *14* *14* *3* *3*
  • Re: Re: rihanna drsňačka

NA TOHLE MÁM ÚPLNĚ STEJNÝ NÁZOR. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: Rihanna

jakoze riri je tky moje nejoblibenejsi zpevacka, je uzasna a vsecko, ale plastiku ma...ma plastiku nosu, v klipu rockstar 101 ma paruk dost....me to osobne nevadi, porad ji zboznuju , ale tohle trosku malej dodatek
  • pisne

Nic vezlim ale proč ty klipy musí tolik chrlit
  • RIHANNA

RIHANNA JE PROSTĚ SUPER. MOC SE MI LÍBÍ TA PÍSNIČKA ONLY GIRL. *3* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: wow

jj ale nahodou ty cerveny vlasy jsou stylovejsi *3*
  • minnie.nikki

Změna Rihanny

Od roku 2005, kdy zpěvačka Rihanna vydala své první album Music Of The Sun uplynulo 5 let.Každý rok vydala jedno album.Kromě Music Of The Sun vydala A girl like me, Good girl gone bad, Rated R a 16.listopadu vydá další album které ponese název Loud. Z hodňoučké slečny v roce 2006 stala sexy domina. V roce 2008,2009 nabrala dost extravagance a ztratila mnoho fanoušků. Ale dost jich nabrala. Nevím, proč ji každý odsuzuje. Lady GaGa si také vzala šaty ze syrového masa a posloucháte ji dál, tak tu Rihannu nechte být. Je velmi talentovaná, krásná nejen zpěvačka, ale také herečka, návrhářka a tanečnice. Každý má svůj názor, nechci vám ho brát, ale před změnou názoru by ste se asi měli zamyslet ne?
  • Re: wow

NO TO NEVÍM,ALE TAKY DOUFÁM,ŽE SNAD JO. NEJLÍP VYPADALA V ROCE 2006,ALE I 2007. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END. *3*
  • linda

jo riri ta uplne nej zpevacka na svete ja ji proste zeru nechapu jak ji mohl ten kreten chris takhle zmordova a doufam ze ty pisnicky si poslech a jestli ano tak mu preju pekne hnusny vzpominky *5* a pro rihannku *14* *4* *14*
  • lala.nikola

Song

A ještě si poslechněte Lady Gaga ft.Rihanna-Ready.... Ta je taky úžasná ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit