Přejít na výpis diskuzí

Rihanna

OSOBNOST 31.12.2006 
927 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lala.nikola

Re: wow

Ta písnička je fakt BOMBA !
  • anka6959

wow

Ta její nová písnička Only Girl je fakt suprová lepší jak Russian Roulet.Ale s těma červenejma vlasama to je hrozný.Mě se víc líbila teda s těma dlouhejma a nebo s těma černejma vlasama.A doufám že stím novým albem to bude lepší.
  • dianna114

Re: rihanna drsňačka

Mně se nelíbila. Vypadala neoriginálně, jako holka z davu.. sladkých zpěvaček je spousta..
  • Re: Re: Plastika

Nevim, psali to tady na osobnostech ...
  • Re: Plastika

O TOM NIC NEVÍM. TO NEMUSÍ BÝT VŮBEC PRAVDA. *13* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END.
  • vterinka

Re: rihanna drsňačka

přesně tak! S dlouhými vlasy byla nej, pak sem nemohla zkousnout ty černé, ale když sem si zvykla, tak se hned ostříhala, jak to má ted a to je hnus! Na to už si zvykat nemíním! Ty nej písničky si poslechnu, ale jinak mi nejde svým chováním po chuti ....
  • Plastika

Víte něco o tom jak si nechala zmenšit nos ? Myslím že to moc nepotřebovala, jenom aby z ní nebyla zachvilku nějaká druhá Ashley Tisdale .... :(
  • rihanna drsňačka

Mně se rihannka líbila na začátku své kariéry,když to byla taková sladká princezna. Hrozně se teď změnila. *16*
  • TE AMO

PÍSNIČKA JE FAJN. KLIP UJDE. A ÚČES NIC MOC. *9* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • dominikciz

hlasovat do hitparády

hlasujte prosím do hitparády.Je totiž až 4 z 10.Tak prosím hlasujte.Písnička se jmenuje Te Amo.Tady je odkaz:
    http://rihannazpevacka.blog.cz/
  • Rihanna

Pesnička Te Amo od Rihanny nemá chybu,výborná aj klip škoda,že dala preč čierne vlasy tak jej to pasovalo tieto čo má teraz jej absolutne podla mna nejdu. *13* *4* *3*
  • KUK

KUK,LIDIČKY. TROCHU VÍC SEM PIŠTE. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Anketa

http://diskuze.libimseti.cz/kdo-je- lepsi-905756?SID&uid=0cfcb2d682d80a 2d7a763d319189b1c5
  • Re: Gaga vs. Rihanna

TO JO. MĚ BY ANI NENAPADLO,ŽE SE V NĚČEM PODOBAJÍ. JSOU KAŽDÁ ÚPLNĚ JINÁ. *5* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END.
  • Re: Gaga vs. Rihanna

Přesně tak, že jsou originální a výstřední neznamená že se podobají . To ani náhodou . Každá má něco do sebe ;)
  • Gaga vs. Rihanna

Lady GaGa je super i když trochu moc kontroverzní ale Rihanna se po ní podle mého názoru ani v nejmenším nepodobá. Obě měly co dělat, aby si prosadily svůj vlastní styl.I love you Rihanna and Lady Gaga.
  • Re: Re: KUK

Lady GaGa je super i když trochu moc kontroverzní *3* ale Rihanna se po ní podle mého názoru ani v nejmenším nepodobá. Obě měly co dělat, aby si prosadily svůj vlastní styl.I love you Rihanna and Lady Gaga.
  • Sbírka

Ahoj, nabízím velkou sbírku Rihanny ze zahraničí. Kdo by měl zájem, pošlu fotky :).
  • zuzanka666

Re: Re: KUK

Vůbec se mi to nezdá.RiRi je úplně jiná než Lady Gaga.Navíc RiRi je na hudební scéně dýl takže ten kdo se spíž opakuje je Lady GaGa.
  • :D :D :D

:D :D Tak to se mi opravdu nezdá že by se opakovala po Lady G. To sem vůbec necpěte takový sra*** . Má svůj styl už docela dlouho si myslim. Je vyjímečná ;) .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit