-
yeah
Rihanna stoji miliony !len kucharovi a trenerovi je schopna rocne vvyplatit 400-tisic eur!A teraz sa podrzte !!!kadernikom za rok zaplati 2,7 miliona,v kozmetike necha 2,3 miliona a len na svoje nechty minie rocne 1,8 miliona ! Brutal! (ta je ale bohata) -to vsetko som si precitala v casaku....... *3* -
Re: KUK
doteraz som ju moc nepoznala ale teraz uz lepe !!! - ta song HARD je fakt husta -az na to aku ma helmu na tom pink-tanku(mickey mouse).....nezda sa vam ze zacala opakovat po lady gage ??? - aj ked jej to moc pristane !!!aj clip RUDE BOY je husty !!!a ty zebra...heh..... -
KUK
TO NENÍ DIVNÝ. PLNO HOLEK MILUJE TŘEBA MILEY CYRUS A TAKY SI JI URČITĚ LEPÍ. TO ŽE SI HOLKA LEPÍ HOLKU NEZNAMENÁ,ŽE JE NA HOLKY,ALE ŽE TA ZPĚVAČKA JE PROSTĚ JEN JEJÍ VZOR. *3* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Riri
Mně se strašně líbí písnička I hate That I Love You.Čím dál tím víc.fakt super song. -
Re: Re: Re: Re: Re: ..?
Mně příjde divný když si holka lepí plakáty na kterých jsou ženy.já si lepám jenom kluky. *1* Jinak jsem velkej fanoušek Rihanny. -
....
No tak nato, že je Rihanna dost vyjímečná sme moc fanoušků nepíše... mmm... smutný .. *7* -
PIŠTE
JO JINAK SEM VŠICHNI VÍC PIŠTE. RIHANNA SI SNAD TAKY ZASLOUŽÍ HODNĚ FANOUŠKŮ. *3* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: ..?
TAK TO CHÁPU.TO MŮŽE JEN TEN KDO JE MEGA VELKEJ FANOUŠEK.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: ..?
Já mám těch plakátů docela málo.Navíc mi na nic nejsou protože si je nelepím. -
Re: Re: ..?
A TAKY MĚ. *3* AKORÁT ŽE SEM MOC ČASTO NECHODÍM PRÁVĚ PROTO,ŽE TADY CHCÍPL PES. JO A KOLIK MÁTE PLAKÁTŮ S RIHANNOU,POKUD JE TEDA SBÍRÁTE. JÁ NĚJAK PŘES 30,ALE BOHUŽEL AŽ TĚCH NOVĚJŠÍCH. *9* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: ..?
jasně že má *15* třeba mě *15* A taky tebe *4* -
..?
Tak tady to teda žije, to Rihanna nemá žádný fanoušky nebo co ? Hm ? *7* -
Re: Rihanna
Lady GaGa je chamelaon a potřebuje se stále mněnít.A nosit každý den jinou paruku je lepší než mít každý den jiný účes ze svých vlasů a zničit si je.Ale také si myslím že je Riri úžasná *14* Ale tyhle dvě zpěvačky nejde srovnávat. -
....
EXTRAVAGANCE ;) . Je originální a nápaditá :) Moc jí to sluší, věřím že ta to ještě dotáhne daleko ;) -
Princezna
Smekám, je nápaditá, má úžasný a skvěle vymyšlený videoklipy a zajímavý hlas. Výborná :) =P ... -
BloG
i-am-lindushka.blog.cz
Něco málo o RihanněxD -
Re: Rihanna
presne tak....mas uplnou pravdu je to uplne best zpevacka ktera si prosla dost hustym obdobim v takovym vekuja ji proste zeru !!! *14* *14* *1* *1* -
RiRinka
Miluju Rihannku příšerně moooc, sem úplně nemocná jejjíma písničkama, ta prostě má tak supér písničky, že se jí málokdo vyrovná v hitparádách (myslím třeba Kelly a Avril ty taky miluju) ale měla sem Rihannku radši když měla ještě ty krásný dlouhý vlásky ted je jak asparágus (v dobrým), ale to je mi fuk miluju jí pořád a vždycky budu je to jedna z nejlepších zpěvaček na tomhle světě !!! *14* *14* *14* *14*
Miluju tě Rihannko moje *14* -
Rihanna
Já proti Rihanně nic nemám,ale měla jsem ji řadši před pár lety,teď už ji moc nemusím..poslední dobou se mi vůbec nelíbí.. *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Rude boy
Miluju ten song a ten klip je taky cool *14*