Přejít na výpis diskuzí

Rihanna

OSOBNOST 31.12.2006 
927 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvetinka.aysel

je nej

je ploste nej jak zmenila styl..... proste nej nej nej proste ji zeru *14*
  • super zpevacky

rihanna a lady gaga jdou k sobe sou proste cool ne jak kesha

kesha je uplne jina nez lady gaga
    lady gaga and rihanna cool nej super zpevacky
    zboznujuje *14* *14*
  • Re: ou jéé

jo rihanna je nej neznam jinou krome lady gagy ta je tes cool *14*
  • leachim

Nikola

Rihanna je prostě borka,mám ji fakt moc ráda!!!!!!! *15*
  • <3

I LOVE HER !!! *14*
  • avril-nely

Upe bestovní song!

Rihanna je fKT BESTOVNÍ zpěvačka!
    Ta její písnička Russian Roullete je boží! Posloucham jí každej den !!!!!!!!§ *4*
  • Rihanna

Rihanna je super spevacka ma krasny a dobry hlas ked spieva,pesnicka Russian Roulette nema ziadnu chybu aj ten klip Rihanna si uzasna. *14* *14* *14*
  • anka6959

Re: Rihanna

jj je super a myslím si že ta její deska bude nejlepěší co kdy vydala ta deska je taková osobitá když se na ní srovnává s tím útokem co na ni ten debílek CHRIS BROWN spáchal KRYŠTOF HNĚDÝ fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uj *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • britney-selena

Rihanna

RIHANNA JE SUPER. *14* JE DOBŘE,ŽE VYDALA DALŠÍ ALBUM. *4* S RIHANNOU MÁM UŽ 28 PLAKÁTŮ. *14* S POZDRAVEM VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • johnnyirwing

supr

Rihanna je uplneeeee BEST !!!!!!!!
  • Sbírka

Nabízím sbírku a plakáíty Rihanny pokud byste měli zájem jukněte se na www.littlebuffy.blog.cz
  • Re: mcMJ

je to kec rihanna je živá
  • mcMJ

Prosim vás lidi já jsem čet na googlu že Rihanna je mrtvá prosim můžetemi k tomu něco říct doufám že to je jenom kec protože by se mi po ní moc stejskalo tak prosim.
  • ou jéé

Rihanna je prostě nejlepší... *1* *5*
  • miss.pajinqa

Re: Re: Jaj, uklidněte se

Že jsem nikdy neslyšela RnB?? to si piš..poslouchám skoro furt..ale asi o tom nic nevíš..no ubohý takhle psát když si myslíš že Rihanna nezpívá RnB..chudáčku! *5*
  • parket..a

SOUTĚŽ

hlasujte pro Rihannu zde http://parketa.blog.cz/0910/nejhezci-zpevacka-9-kolo
  • Re: Re: Rihanna

dianko (tvůj nick) to je jen pro tebe , až budeš umět aspon z desetiny tancovat tak jak to umí tyto holka (a tím nemyslím jen Ri,ale všechny holky v Caribiku ) tak pak teprve můžeš říct že neumí tancovat ,přál bych ti a všem co si myslí že neumí tancovat aby jste jednou viděli na vlastní oči jak vypadá diskotéka v této části světa ,jsem si jist a říkám se své zkušenosti že už víckrát bys nic natového nenapsala a asi by ses hodně omlouvala co že jsi to řekla .
  • Re: Jaj, uklidněte se

ty holčičko asi nevíš co je RnB že??...se vsadim žes pravé RnB v životě neslyšela, páč bys pak nemohla říct že ty elektro popový sračky na urovni praštěné Lady Gaga mají něco společného s RnB hudbou...fuck!!! *1* *1*
  • miss.pajinqa

Jaj, uklidněte se

Hej jako...tož pořád musíte nadávat? jste fakt obohý! Ona je pstě RnB Princezna a to už jí nikdo nevezme...jaj....jste děsný musíte se do někoho furt navážet!? Určitě zpívá líp než vy, aji tančí.....Jste fakt trapný..To oní že je kráva..atd. Můžou napsat jen socky co sami nic neumí....to je můj názor...Jinač Rihanna nejlepčííí
  • parket..a

SOUTĚŽ

http://parketa.blog.cz/0909/nejhezc i-zpevacka-8-kolo

Hlasujte pro Rihannu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit